2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
ya bu saatte ne işi hamilesin sen yahu yorma kendini
yok yormuyom diyecem ama yalaaaaannnnnnn olacak :)
yemek yaptım eve gelince, yedik babamla, biraz buraya takıldım, bulaşık yıkadım, çamaşır attım makineye, bi makinede beni yıkasada banyo derdinden kurtulsam, banyo yapacam, çıkınca çay yapacam ki yaptım çıkana kadar demlensin babam demli seviyor... hepsinin arasında buraya bakıyom, uzanıyom size bakarken...

derus

Aktif Üye
Tepki
123
heee, dizi vardı demi, jemileee
unuttum gitti herşeyi, kocam olmayınca dizilern tadı bile olmuyor, o olsun yanımda ezeli behzatı izlemeye razıyım vallaaa :( :( :(

hiç öyle deme saadet diyeceğim kızacaksın belki ama bizde de kumanda tartışması oluyor pcyi alan tv izleyemiyor malesef. eşimde sürekli haber ve spor izleyenlerden o yüzden sinir eder hep beni...

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
hiç öyle deme saadet diyeceğim kızacaksın belki ama bizde de kumanda tartışması oluyor pcyi alan tv izleyemiyor malesef. eşimde sürekli haber ve spor izleyenlerden o yüzden sinir eder hep beni...
varlığı yetiyor ama öyle deme,
zaten o dizi seyrederken ben notebooku alıyom, ben izlerken o alıyor... amaaaa yinede varlığını yanında hissetmek gibisi yok

kimono

Aktif Üye
Tepki
93
yok yormuyom diyecem ama yalaaaaannnnnnn olacak :)
yemek yaptım eve gelince, yedik babamla, biraz buraya takıldım, bulaşık yıkadım, çamaşır attım makineye, bi makinede beni yıkasada banyo derdinden kurtulsam, banyo yapacam, çıkınca çay yapacam ki yaptım çıkana kadar demlensin babam demli seviyor... hepsinin arasında buraya bakıyom, uzanıyom size bakarken...
maşallah sana
Aa evet canım onu diyecektim.
Bugün siparişleri verdik.
1 eşofman takımı,2 tulum,1 de banyo havlusu.
İnşallah sorunsuz bir şekilde ulaşır elimize:panter:

inşallah cnm.
dün gösterdiğim çantanın iki bölmesi varmış içi kullanışlı ama omuz askısı yok olmasa da olmaz mı uzun askısı ne dersiniz
BA4114-067-NIKE-BAYAN-CANTA-Ekrem-Spor-Fiyatiyla__38883142_0.jpg

BA4114-067-NIKE-BAYAN-CANTA-Ekrem-Spor-Fiyatiyla__39284119_2.jpg

derus

Aktif Üye
Tepki
123
varlığı yetiyor ama öyle deme,
zaten o dizi seyrederken ben notebooku alıyom, ben izlerken o alıyor... amaaaa yinede varlığını yanında hissetmek gibisi yok

canım biz çok dip dibe olduğumuz için bazen bunalıyorum insanoğlu işte hele de bu dönemde daha çok bunaltıyor beni ama sizinki daha farklı tabi inş.en kısa zamanda kavuşursun eşine

derus

Aktif Üye
Tepki
123
Aa evet canım onu diyecektim.
Bugün siparişleri verdik.
1 eşofman takımı,2 tulum,1 de banyo havlusu.
İnşallah sorunsuz bir şekilde ulaşır elimize:panter:

esracım nerden veriyorsunuz bu siparişleri fiyatları uyguun oluyor mu? ben de dokunmadan hiç bişey alamıyorum nedense...

esrant

Daimi Üye
Tepki
364

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
esracım nerden veriyorsunuz bu siparişleri fiyatları uyguun oluyor mu? ben de dokunmadan hiç bişey alamıyorum nedense...

Canım bu benim internetten ilk alışverişim.
Unnado diye bi sitede tulumla ve pijama takımları çok uygundu
kaçırma istemedim.
İstersen sen de bi incele.
%100 pamuk ve organik diyor ürünler için.

derus

Aktif Üye
Tepki
123
saadet konuyla alakasızda sen teknosada çlışıyordun değil mi? eğer öyleyse senden bi konuda bilgi almak isterim

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
canım biz çok dip dibe olduğumuz için bazen bunalıyorum insanoğlu işte hele de bu dönemde daha çok bunaltıyor beni ama sizinki daha farklı tabi inş.en kısa zamanda kavuşursun eşine
bizde dip dibeydik ama şikayetçi değildim hiç... bi de böle olunca çok kötü oldum ama yapçek bişiii yoookkk :)

saadet konuyla alakasızda sen teknosada çlışıyordun değil mi? eğer öyleyse senden bi konuda bilgi almak isterim
sor canım, yardımcı olabilirim inşallah

derus

Aktif Üye
Tepki
123
bizde dip dibeydik ama şikayetçi değildim hiç... bi de böle olunca çok kötü oldum ama yapçek bişiii yoookkk :)

sor canım, yardımcı olabilirim inşallah

dijital fotoğraf mak.veya kamera almayı düşşünüyoruz limitimde açıkcası 500 tl istediğim marka da canon.ön araştırma yaptım ama sence limitime göre makine mi kamera mı daha manntıklı bir de teknosada aynı modeller daha pahalı gibi çok soru sordum değil mi:acep:

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
Off akşamları yemeyeyim diye zorluyorum kendimi ama
bu saatlerde midem kazınıyor ya:acep:
Siz napıyorsunuz kızlar,bu saatlerde acıkan var mı:acep:

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
dijital fotoğraf mak.veya kamera almayı düşşünüyoruz limitimde açıkcası 500 tl istediğim marka da canon.ön araştırma yaptım ama sence limitime göre makine mi kamera mı daha manntıklı bir de teknosada aynı modeller daha pahalı gibi çok soru sordum değil mi:acep:
cıks, çok soru sormadın, bende alacak olsam canon ya da nikon(prfsynl için) alırdım ama markalarda her model iyi oluyor diyemem, olympus markanın bir çok modeli canondan daha iyidir mesela, amacın ne ise ona göre cihaz al, en çok fotoğraf mı çekmek istersin yoksa hareketli kayıt mı??? amaaaa bebişin olacak şimdi senin, ben olsam kamera alırdım, telefonlardaki 2mp'lik kameralarda süper foto çıkıyor bazen ki çoğu kameranın telefonlardaki gibi güzel foto çeken özelliği var, uzun lafın kısası kamera al derim, sony tavsiye ederim, panasonic fena değildir, canon iyidir, yeterince kafanı karıştıramadıysam söyle başka şeylerde yazabilirim karıştırmak için :)))))))))
özet:
kamera al
1.sony
2.panasonic
3.canon

sanırım özetledims :))

derus

Aktif Üye
Tepki
123

ben bugün geç yediğim için acıkmadım canım iştahlarımız açıldı değil mi ay esracım ilk zamanlarımızı hatırladım seninde iştahın yoktu yiyemiyorduk pek

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
daha geç acıkabiliyorum o zmanda su içiyorum ya da elma yiyorum ya daaaaaaaa tembelliğimi öne sürüp kalkıp bişii yemiyorum :))))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar