2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
anammm şu verme bende yok hep alıom :sila:
sen konuşma len:zopa:
melissss sen bugun ileri detaya mı gircen
ya duygu ben dr suz kaldım yaa gitmedim bayadır dr a bi gidim bakalım yönlendirirmi diye birde ben istemiorum girmek o stresi yaşamak ama işte boynumuzda kıldan ince
cnm benim sizler olmadıktan sonra bir başıma kalmışım orda neye yarar anca beraber kanca beraber biz acımızı sevincimizi herşeyimizi paylaşıyoruz önemli olan sizlerle beraber aynı ortamda olmak:teselli:
canımsın beeeee
aman ne yazmışsınız haaa
nazali buket esra atılmışsınız geçmiş olsun
melis sen hala gitmedin mi
damla nezaman dönüyor sahalara...
benim uykum varrrrrrrrrrrrrrr:cee

yokdaha gitmedim yasini bekliorum nasıl olsa dr da bizi bekletcek rahat davranıoruz o yüzden o dr sa bende melisimm bozmasın kafamııı:sila:
onur 1 2 güne gidecek ondan girmior rahatsız etmiorum bende doysunlar iyice birbirlerinee

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177

ya duygu ben dr suz kaldım yaa gitmedim bayadır dr a bi gidim bakalım yönlendirirmi diye birde ben istemiorum girmek o stresi yaşamak ama işte boynumuzda kıldan ince

canımsın beeeee

yokdaha gitmedim yasini bekliorum nasıl olsa dr da bizi bekletcek rahat davranıoruz o yüzden o dr sa bende melisimm bozmasın kafamııı:sila:
onur 1 2 güne gidecek ondan girmior rahatsız etmiorum bende doysunlar iyice birbirlerinee

amaaannn stresss yapma be güzelim ben yaptım da ne oldu 3 ayım zehir oldu boşver herşey yolundadır inş.bu sefer b, doktor tutturabilirsin tatlım bu da yoruyo seni çünkü

sevbor

Aktif Üye
Tepki
177

canımsın beeeee

hadi len senin için kolay tabi göbüş çıkıo sonra vercen kilolarını. kızımmm ben sermayeye yatırım yapıyorum bu totoda bebek çıkınca erimicek :dill:

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
damlacık daha dönmesin yaaa biraz daha vakit geçirsin kocişiyle:sirin::sirin::sirin:

canımsın beeeee

1-2 gün burdaysa çok iyi zor olacak onlar için....
artık öğrendik doktorların huylarını hayırlısı ile dönersin allahın izniyle.sahilciğime benden selam söyle....

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
aklıma ne geldi sende mesela sık sık paylaşımda bulunursun hamilelikle ilgili bazen kimse cvp ayzmaz ama okunur beğenilir bazen yorumda yazılır bazen o anki muhabbet hiç kesilmez ama bir günde bişi dediğini duymadım yaa bir günde kimseyi eleştirmedin dün gece gfeldi aklıma kafayı yedim oc yi kapatıncada sizi düşünüorumda:acep:

neyi eleştiricem ki hoşuma gitmeyen bişi olursa yorum yazmıyorum.herkesin zevki kendine sonuçta.eğer hoşuma gidersede beğeniyorum yada yorum yapıyorum.
paylaştığım şeyleride okuyorlardır sanırım.yada ne yazıyor bu boş boş da diyenler olabilir...:acep:

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197

canımsın beeeee

melis bizim satlar aynımı çizelgede aynı görünüyor. kızınla randevuna az kalmış hadi bakalım bende yarın buluşucam allahın izniyle ayrıntılıda bakıcak doktorum kızım ne kadar büyüdü acaba-ciko

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
amaaannn stresss yapma be güzelim ben yaptım da ne oldu 3 ayım zehir oldu boşver herşey yolundadır inş.bu sefer b, doktor tutturabilirsin tatlım bu da yoruyo seni çünkü

evet aynen öle bu gittiğim dr bnm çookk eski dr um çokta seviorum ama çok pahalı hastanesi kuşta kondurmuorlar sinir oluorum hani ahstaneye bak eee adamlar deli gibi komplex yapmışlar paramıda alsınlar diyim öle bir yerde deil ona gıcığım eşimi ikna edersem eve yakın daha ucuz bir yere gitmek istiorum ama bakalım maşallah 5.5 aylık oluoruz hala dr yok ortada

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86
selam kızlar...nasılsınız? :nanik: (selam smileyini bulamadım henüz:))
bende geldim aranıza..uzun zamandır giremiyodum bi girdim foruma saçma sapan bi sebepten topik kapanmış..kkda göremedim hiçbirinizi..burda bulduğumada çok sevindim..faceten haberim oldu bu siteden yalnız daha haberi olmayanlar var sanki..benim gibi sizi arayıp duran :panter:

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
bende geldim aranıza..uzun zamandır giremiyodum bi girdim foruma saçma sapan bi sebepten topik kapanmış..kkda göremedim hiçbirinizi..burda bulduğumada çok sevindim..faceten haberim oldu bu siteden yalnız daha haberi olmayanlar var sanki..benim gibi sizi arayıp duran :panter:

iyiyiz gördüğün gibi.bende google dan arayıp buldum :hihi:

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
neyi eleştiricem ki hoşuma gitmeyen bişi olursa yorum yazmıyorum.herkesin zevki kendine sonuçta.eğer hoşuma gidersede beğeniyorum yada yorum yapıyorum.
paylaştığım şeyleride okuyorlardır sanırım.yada ne yazıyor bu boş boş da diyenler olabilir...:acep:

çok hoş bir tutum katılıyorum:yandanyandan:

ay hoş geldin çok sevindimmmmmm

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
hadi len senin için kolay tabi göbüş çıkıo sonra vercen kilolarını. kızımmm ben sermayeye yatırım yapıyorum bu totoda bebek çıkınca erimicek :dill:
ahahahh olum ben sana e diorum ömer seni doğurcak bundan 1 ay sonra o seni taşımaya başlıcakk ayrıca ben heryerden alıorum kiloyu birde öne göbek büyüyor
1-2 gün burdaysa çok iyi zor olacak onlar için....
artık öğrendik doktorların huylarını hayırlısı ile dönersin allahın izniyle.sahilciğime benden selam söyle....
sölerim teyzesiiiii
yok yaa kimse öle demez herkes okur mutlaka da ama ayten gibi yapmadın hiç helal sana
melis bizim satlar aynımı çizelgede aynı görünüyor. kızınla randevuna az kalmış hadi bakalım bende yarın buluşucam allahın izniyle ayrıntılıda bakıcak doktorum kızım ne kadar büyüdü acaba-ciko
esram bnm 27 kasımdı sat ama 5 aralığa aldık aynı gözüküoruz ama bilemedimki ben sanki senden ööndeydim diye hatırlıorum cinsiyeti daha önce öğrendim ya öle aklımda kaldı

esila4

Daimi Üye
Tepki
372

hoşgeldin canım aramıza :sila::sila:

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
ahahahh olum ben sana e diorum ömer seni doğurcak bundan 1 ay sonra o seni taşımaya başlıcakk ayrıca ben heryerden alıorum kiloyu birde öne göbek büyüyor

sölerim teyzesiiiii

yok yaa kimse öle demez herkes okur mutlaka da ama ayten gibi yapmadın hiç helal sana

esram bnm 27 kasımdı sat ama 5 aralığa aldık aynı gözüküoruz ama bilemedimki ben sanki senden ööndeydim diye hatırlıorum cinsiyeti daha önce öğrendim ya öle aklımda kaldı

benim sat 3 aralık doktorun ultrasonundada aynı çıkıyor. neyse birkaç günden bişey olmaz sağlıklı olsunlarda kuzucuklar cnm hayırlı haberlerle gelirsin inş.

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
kızlar ben pazara gideyim geleyim haticeyi kıskandım bende taze taze meyve sebzeler alayım :sirin::sirin::sirin: görüşürüz akşama herkese öpücükler

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
kızııım degistirme uzerine battaniye attinmi kız oldugu anlasilir demedinmi:D

canim esimde degistirme dedi. baktk artik ole pemmbeli mavili seyler trend diil:D lacivert griyide unlu birinin kızında goruduk dedik kalsin madem:D:sila:

canım ne olcak yaaa değiştirme belki 2.erkek olur.biz kahverengi die aldık haki yeşiline benzettik 2.kız olursa ona da kullanırız die düşündük battaniyeyle falan kapatırsın rengini

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
çok güzeller bayıldım, bende istiyorummmmmmm... :nanik:

bende kimselere vermem kızımı, senin gibi cici dünür nerdeeeeee
geçmiş olsun canım benim.. öpiyrum.. :uzgun:

ana benim kızımın adıda merve adaş olacaklar...:zonk:
ana bebeymiş daha (almış küçük kocayıda :hihi: ).... :dill::dill:
çatlak kiremit
buda melisin GAZ hali :seniseni

GÜNAYDINNNNNNNNN
millet muckkkkk muckkkkkk :bebek::bebek:
dün esra dediki duru göbeğim ütüne kadar çıktıı aaa dedi bende hemen gülayın yokluğunu hissettirmiyim dedim gazdır o gaz dedimmmmm:eek:ky: nıhahahah

hoşgeldin çok sevindim seni gördüğümee valla sormaa a diyeni attılar burdayız artık zaiyatımız aza indi çok şükür bir kaç kişiye ulaşamıoruz üyelikleri silindi bizde inşallah bizi bulurlar diye beklioruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar