2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

siya81

Yeni Üye
Tepki
1
ok canım 2 gün izin aldım, annem (kayınvalidem) dizinden ameliyat oldu dün, dün gündüz hastanedeydim, eşim şehir dışında, babam(kayınbabam) hasta olunca evde kalmam gerekti ona gözkulak olmak için, dün sabah kahvaltı yaptık, sonra ben hastameye gittim, eve döndüğümde saat dokuzdu, akşama kadar bişii yememiş. şimdi ona okkalı bi kahvaltı hazırladım, akşama kadar tutar hiç olmazsa, sonra yine gidecem hastaneye...
y

canım geçmiş olsun

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
günaydın kızlar nassılsınız bugün?? ces yok haber alan var mı iyileşmedi mi yoksa :acep: elmacım geçmiş olsun senin neyin var geçmişi okumadım ama:ayk: melisim bugün sahil i görmeye gidiyormuşsun hadi bakalım herşey yolunda olur inşallah :huhuu:

Tepki
30
bak şimdi beraber yapalım
siteyi açtık
(pregnancy) filreledik
üstten alttan şeklimizi seçtik.
time count date: kızmına son adet tarihimizi girdik
hemen yanında in weeks yazısını tikledik
enter message:(no more than 30 symbols) kısmına özel yazımızı girdik
create my ticker and get the code .. tıkladık..
oluşturdu
BB code (used at forums where HTML is allowed) yazan kısmın altındaki kodu kopyala
imza ayarlarında mesaj yazılan kısma kopyala.
imzamı kaydet de..
BİTTTTİİİİİİİİ.
öpiyrum

Hangi site bu?

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295
günaydın kızlar nassılsınız bugün?? ces yok haber alan var mı iyileşmedi mi yoksa :acep: elmacım geçmiş olsun senin neyin var geçmişi okumadım ama:ayk: melisim bugün sahil i görmeye gidiyormuşsun hadi bakalım herşey yolunda olur inşallah :huhuu:

Sağol canım miğdem kötü 2 sabahtır istifrar ediyorm.
Yanma+ağrı+bulantı hepsi başladı

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
elmacım ya ben şimdi Düzgün bey i aradım dedim ki tetenoz aşısı olayım mı yada siz mi yapacaksınız ben önermiyorum olma dedi sen oldun mu

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295
elmacım ya ben şimdi Düzgün bey i aradım dedim ki tetenoz aşısı olayım mı yada siz mi yapacaksınız ben önermiyorum olma dedi sen oldun mu

Yok canım yaptırmadım ben.Eğer önermiyorsa yaptırmam ben artık uslu bir kızım doktorum ne derse o olur onun sözünden çıkmam
:)

:acep: dikkatli ol, çok sulu şey yeme dicem ama eminim bişiii yemiyorsundur da sen şimdi

Sabahları canım bişiy istemiyor azcık yiyorum yediğimi geri çıkarıyorum.Öğlen iyi yiyorum salata+ayran+çorba birazda yemek.
Akşam azcık salata+meyve

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
[
tatlım saçları çıkınca mide bulantıları tekrar başlıyormuş oyle diyolar bazısının midesi yanıyomuş bazısının da bulanıyomuş eğer ağırlaşırsa doktora görün derim ben çünkü tam kilolarının artma zamanı beslemek şart

ooooo benimki kıl yumağı gibi doğcak o zaman ne mide yanmaları yaşadım yaşıyorum da :nanik: babasına mı çekcek ne:hihi::hihi:

şimdi deniyorum tekrar:)
ilk resimde totosu tavşanlı olan pijama altı (bursa kapalı çarşı) : 5 tl
beyaz örgü takım(bursa kapalı çarşı):15 tl
mavi tulum(civil):10 tl
disney bady(c&a) :hediye:D
nivea set:35 tl
bornoz+havlu takımı (bursa kapalı çarşı):25 tl
3. sayfadaki herşey hediye:D
4. sayfalaciver eşofman takımı:20 tl(c&a)
battaniyelerin 3 ü de hediye
topumuz:3 tl
küvet filemiz bide küveti var çekmemişim :hediye
playskoll pofuduk tekeri ise kocişin hayali olduğu için netten bir kitabınyanında hediye aldık emeklerse kullanıcak oğluşumuz:))))))))

güle güle kullanın canım hepsi çok cici seninde alcak bişeyin kalmamış sankim

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
he he he oldu ya başardım
:ayk::ayk::ayk::ayk:

Yok canım yaptırmadım ben.Eğer önermiyorsa yaptırmam ben artık uslu bir kızım doktorum ne derse o olur onun sözünden çıkmam

Sabahları canım bişiy istemiyor azcık yiyorum yediğimi geri çıkarıyorum.Öğlen iyi yiyorum salata+ayran+çorba birazda yemek.
Akşam azcık salata+meyve
yinede katı şeyler ye, sulu olunca durmuyorlar içerde, çıkıveriyorlar bu durumdayken...

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534

Akşam azcık salata+meyve

oğlan midene baskı yapıyor canım, Düzgüne bey e söyle pantpas diye bir ilaç veriyor varya süper ötesi ben cuamrtesi gidecem doktoruma çok seviyom onu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar