2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mymel

Daimi Üye
Tepki
371

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
arkadaşlar, alıntı yapamıyorum, yazdığım mesajları yazarken yazdığım pencerede göremiyorum. Isınamadım, beceremiyorum. Bu şartlar altında burda bişeyler yazmak bana işkence oldu:(

canım bu sayfanın en altında solunda türkçe yazan yer var yanında biçim seçilen yer var beğendiğini seç ben mavi olanını seçti, öyle alıştım... :sila:

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
valla güzeldi bi sorun yok allahın izniyle bu sefer kucağımıza alıcaz galiba....
bir de görseydim tam süper olacaktı
sen hayır bu saatte yoksam kaçak mı takılıyorsun
ok canım 2 gün izin aldım, annem (kayınvalidem) dizinden ameliyat oldu dün, dün gündüz hastanedeydim, eşim şehir dışında, babam(kayınbabam) hasta olunca evde kalmam gerekti ona gözkulak olmak için, dün sabah kahvaltı yaptık, sonra ben hastameye gittim, eve döndüğümde saat dokuzdu, akşama kadar bişii yememiş. şimdi ona okkalı bi kahvaltı hazırladım, akşama kadar tutar hiç olmazsa, sonra yine gidecem hastaneye...
y

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugün... pazar pazartesi yoktum.bu hafta kardeşimin nikahı var... hazırlıklar felan..
bizim kızımla durumumuz iyi biraz fazla yorgunum yalnız o kadar....
ben hala hissetmiyorum kızımı...kızlar bişiyi yoktur dimi....:iyyyy:

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
şimdi deniyorum tekrar:)
ilk resimde totosu tavşanlı olan pijama altı (bursa kapalı çarşı) : 5 tl
beyaz örgü takım(bursa kapalı çarşı):15 tl
mavi tulum(civil):10 tl
disney bady(c&a) :hediye:D
nivea set:35 tl
bornoz+havlu takımı (bursa kapalı çarşı):25 tl
3. sayfadaki herşey hediye:D
4. sayfalaciver eşofman takımı:20 tl(c&a)
battaniyelerin 3 ü de hediye
topumuz:3 tl
küvet filemiz bide küveti var çekmemişim :hediye
playskoll pofuduk tekeri ise kocişin hayali olduğu için netten bir kitabınyanında hediye aldık emeklerse kullanıcak oğluşumuz:))))))))
çook güzel canım güle güle kullan :acep::acep:

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
ok canım 2 gün izin aldım, annem (kayınvalidem) dizinden ameliyat oldu dün, dün gündüz hastanedeydim, eşim şehir dışında, babam(kayınbabam) hasta olunca evde kalmam gerekti ona gözkulak olmak için, dün sabah kahvaltı yaptık, sonra ben hastameye gittim, eve döndüğümde saat dokuzdu, akşama kadar bişii yememiş. şimdi ona okkalı bi kahvaltı hazırladım, akşama kadar tutar hiç olmazsa, sonra yine gidecem hastaneye...
y

geçmiş olsun tatlım

sevbor

Aktif Üye
Tepki
177
günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugün... pazar pazartesi yoktum.bu hafta kardeşimin nikahı var... hazırlıklar felan..

tabikide iyidir cnm ben 3 haftadır hissediyorum ama 1 gün kımıldarsa 1 gün kımıldamıyor çok normal diyordoktor amcamız sakın üzme kendini 22. haftaya kadar hissedersin muhakkak

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
annesi sen merak etme, 22.haftaya kadar hissetmeyede bilirsin... o içerde dönüp duruyor canım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar