Kızlar benim sabah istifrarrım geri döndü 2 gündür.
Ne olacak böyle doktoramı gitsem artık bebişlerin büyüme zamanı yediğimi çıkarırsam nasıl büyüycek benim yavrum:sinifsinif:
geçmiş olsun canımm yaa :uzgun:
Kızlar benim sabah istifrarrım geri döndü 2 gündür.
Ne olacak böyle doktoramı gitsem artık bebişlerin büyüme zamanı yediğimi çıkarırsam nasıl büyüycek benim yavrum:sinifsinif:
Yanma+ağrı+bulantı hepsi var biraz bekleyip geçmez ise doktora gideyim haklısın canım tam kilolanıp büyüme zamanları zaten suda içemiyorum offff ben nasıl bir anneyim
arkadaşlar, alıntı yapamıyorum, yazdığım mesajları yazarken yazdığım pencerede göremiyorum. Isınamadım, beceremiyorum. Bu şartlar altında burda bişeyler yazmak bana işkence oldu
benim tanıdıklarım var ama daha yeniyiz bizevet aarlar zaten ısrar etsek dün sadece rica etmişlerdi hepsi bir arada olun diye.melooşş senin tanıdığın varmı görevlilerden rica edelimm
şimdi deniyorum tekrar
şimdi deniyorum tekrar
aaa bak kızdım sana şimdi su neden içmiyon mutlaka içmelisin su güzelim bebeiş için çok önemli hem de kolay doğum için
arkadaşlar, alıntı yapamıyorum, yazdığım mesajları yazarken yazdığım pencerede göremiyorum. Isınamadım, beceremiyorum. Bu şartlar altında burda bişeyler yazmak bana işkence oldu
İçemiyorum canım istemiyor içim almıyor ne bilyim zorlayıncada miğdem kalkıyor.
ok canım 2 gün izin aldım, annem (kayınvalidem) dizinden ameliyat oldu dün, dün gündüz hastanedeydim, eşim şehir dışında, babam(kayınbabam) hasta olunca evde kalmam gerekti ona gözkulak olmak için, dün sabah kahvaltı yaptık, sonra ben hastameye gittim, eve döndüğümde saat dokuzdu, akşama kadar bişii yememiş. şimdi ona okkalı bi kahvaltı hazırladım, akşama kadar tutar hiç olmazsa, sonra yine gidecem hastaneye...valla güzeldi bi sorun yok allahın izniyle bu sefer kucağımıza alıcaz galiba....
bir de görseydim tam süper olacaktı
sen hayır bu saatte yoksam kaçak mı takılıyorsun
gülay teşekkür ederim cnm allah ne muradın varsa versin:teselli:
canım bu sayfanın en altında solunda türkçe yazan yer var yanında biçim seçilen yer var beğendiğini seç ben mavi olanını seçti, öyle alıştım... :sila:
süper olmuşgülay teşekkür ederim cnm allah ne muradın varsa versin:teselli:
çook güzel canım güle güle kullan :acep::acep:şimdi deniyorum tekrar
ilk resimde totosu tavşanlı olan pijama altı (bursa kapalı çarşı) : 5 tl
beyaz örgü takım(bursa kapalı çarşı):15 tl
mavi tulum(civil):10 tl
disney bady(c&a) :hediye
nivea set:35 tl
bornoz+havlu takımı (bursa kapalı çarşı):25 tl
3. sayfadaki herşey hediye
4. sayfalaciver eşofman takımı:20 tl(c&a)
battaniyelerin 3 ü de hediye
topumuz:3 tl
küvet filemiz bide küveti var çekmemişim :hediye
playskoll pofuduk tekeri ise kocişin hayali olduğu için netten bir kitabınyanında hediye aldık emeklerse kullanıcak oğluşumuz)))))))
ok canım 2 gün izin aldım, annem (kayınvalidem) dizinden ameliyat oldu dün, dün gündüz hastanedeydim, eşim şehir dışında, babam(kayınbabam) hasta olunca evde kalmam gerekti ona gözkulak olmak için, dün sabah kahvaltı yaptık, sonra ben hastameye gittim, eve döndüğümde saat dokuzdu, akşama kadar bişii yememiş. şimdi ona okkalı bi kahvaltı hazırladım, akşama kadar tutar hiç olmazsa, sonra yine gidecem hastaneye...
y
günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugün... pazar pazartesi yoktum.bu hafta kardeşimin nikahı var... hazırlıklar felan..
bizim kızımla durumumuz iyi biraz fazla yorgunum yalnız o kadar....
ben hala hissetmiyorum kızımı...kızlar bişiyi yoktur dimi....:iyyyy:
İçemiyorum canım istemiyor içim almıyor ne bilyim zorlayıncada miğdem kalkıyor.
annesi sen merak etme, 22.haftaya kadar hissetmeyede bilirsin... o içerde dönüp duruyor canımgünaydın kızlar nasılsınız bakalım bugün... pazar pazartesi yoktum.bu hafta kardeşimin nikahı var... hazırlıklar felan..
bizim kızımla durumumuz iyi biraz fazla yorgunum yalnız o kadar....
ben hala hissetmiyorum kızımı...kızlar bişiyi yoktur dimi....:iyyyy:
saoll canımgeçmiş olsun tatlım