canım link i yanlış yere yapıtırmışsın mesaj yerine yapştır...birde 61. haftada görünüyorsun :acep:
imza bölümüne kopyaladım yapıştırdım ama yine olmadı ooff offf
canım link i yanlış yere yapıtırmışsın mesaj yerine yapştır...birde 61. haftada görünüyorsun :acep:
kızlarrrrrr günaydınnnnnnnnnnn geçmişe bakıyım dedim ama yine çok yaaaaaaaaa özet geçin banada))))))
birde exporter gelmiş onu gördüm çok sevindim başka gelenler oldu mu???
ces gelmedimi hala ondan haber varmı???
ay ne çok soru sordum yaaaaaaaaaaaaa:1:
kızlarrrrrr günaydınnnnnnnnnnn geçmişe bakıyım dedim ama yine çok yaaaaaaaaa özet geçin banada))))))
birde exporter gelmiş onu gördüm çok sevindim başka gelenler oldu mu???
ces gelmedimi hala ondan haber varmı???
ay ne çok soru sordum yaaaaaaaaaaaaa:1:
Bakın kızlar,bunları almak istiyorummm-ciko-ciko
Birinci pijama takımı : 13.25
İkinci 3'lü takım : 17.25
Üçüncü tulum takımı : 16.00
Ay kızlar ben çok korktum sizi bulamıyoacam diye hafiye gibi çalıştım ben en sonunda kavuştuk ben anlamadım bizi toplu halde niye attılar ya o kadarda abartılacak bişi yapmadık ki
Gülay ım sevgili dünürüm benim hep umudum vardı bir gün gene karşılacağız diye valla ben kimselere bırakmam gelinimi yaaa:3:
selam kızlar.sadece bi selam atmak istedim.aklımdasınız yani.hergün gıcık şeyler yazmaktan sıkıldım.biliyorum sizde okumaktan.ççççoooookkkkk haasstttaayııııımmmm.boğazım yanıyo.her kemiğim sızlıyo.ateşim var.belim ağrıyo.nefes almaya halim yok.nolur ya biri bana gelsin yardım etsin.üşüyorum.bıktım yaaaaaaaaaaaaa.eski halimi özledim yaaaaaaa.
ağlamak istiyoruuummmm
paulsu bea of ya ıyıkı buldum sızı kaç gundur canım sıkıldı kızım olucak nasıbse merve olucak ısmı nıkımı kabul etmedı bende mervecık yazdım -ciko
Yaşlarımız küçük kuzum,ancak..
86lıyım ben,eşim 85 liys:
Evet uzun sürdü ama sonu güzel oldu
araba kullanan melis:ayk:
ev hali melis:zonk:
çok nadiren bi halt ettiğinde utanan melis
normal melis:dill:
sahille ilk oyunumuz:cee
hiçbir zaman ben olamam dediğim melis
gündelik konuşmalarda ki melis:1:
her dakika melis:cikolata:
melis:deli:
siz bişi yazınca ki melis
sizi görünceki melis
ukala melis-ciko
normal melis:3:
ayna karşısında melis:zuzu:
havuzda yaptıım hareketlerin aynısı-rgulu
bu bana çok uzakys:
en sevdiğimm:zopa:
ayda yılda bir keyifli melis:sila:
bahar havasında melis:sinifsinif:
yeni yenii mutfak melisi:nk:
taneri izlerkenki melis oo yeeahhh:kayris:
çok sevinçli melis
atıldık koovuldukk:sim3:
elvin ve damla ile konuşurkenki melis-kizgin
Günaydın Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ticker nasıl yapılıyo bilen var mı acep????
Kızlar az evvel diğer tarafa sızdım bunu Vermidon yazmış:İçim parçalandı :uzgun: :sinifsinif:![]()
VERMİDON:koca göbüşler nerdesiniz yaa,tamam bidaha geçmişi okuyamıyom çok yazmışınız falan demiyecem dönün gari....
Nasılsınız arkadaşlar?
imza bölümüne kopyaladım yapıştırdım ama yine olmadı ooff offf
hepsi bulacak bizi eminim artık ben zaten nicklerimizi yazsa gelir buraya direk aklına gelecektir inşallah hepsinin
ya ben çıldırcam cicilerimiziekleyemioruz kırk yılda bir oğlumun cicilerini çektim onlarıda ekleyemedim ii mi
inşallah çooook güzel haberlerle gelecek.damlanın eşi gittimi acaba bilgin varmıı
kusum senin cücük erkek miydi kızmı?
son adet tarihin ne?
muhtemel doğum tarihi ne?
ben sana hazırlim bi tane istersen?
kızlar dün de söyledim ama görmediniz sanırım benim üyeliğim hala iptal edilmedi kime ulaşılacaksa ben ulaşabilirim ?
kızlar dün de söyledim ama görmediniz sanırım benim üyeliğim hala iptal edilmedi kime ulaşılacaksa ben ulaşabilirim ?
kızım sende oğlun için geliyorum ben oğlumu kimselere vermem hıhıhıhıh
güzel olur beğendim
hoşgeldin canım hayırlı olsun kızın
yawww halbuki iyi kızım sevilemedim lennnnnnnnnnn
hoşgeldin tatlım
sen de hoşgeldin
yap yap tabi melisim bekliyorum