Kızlar,kıyafet alırken özellikle hangi ay alıyorsunuz?
Ben genelde 3-6 olanlara bakıyorum.
Sanki benim bebem direkt 5 kilo doğacak gibi :1::1:
0-3 ay olanlar çok çabuk değişecek ya
acaba kaç tane almalıyız onlardan ?
Kızlar,kıyafet alırken özellikle hangi ay alıyorsunuz?
Ben genelde 3-6 olanlara bakıyorum.
Sanki benim bebem direkt 5 kilo doğacak gibi :1::1:
0-3 ay olanlar çok çabuk değişecek ya
acaba kaç tane almalıyız onlardan ?
canım bende 0-3 ay fazla almayı düşünmüyorum genellikle 3-6 almaya çalışıcam.ama ya erken doğum olupta bebeğim küçük doğrasa diye de korkmuyor değilim doğrusu.:sinifsinif:
kızlar Maşallah size ya geçmişe bakayım biraz dedim ama ne mümkün yetişebilmek çok zor herkes iyi değil mi ben 2 gündür oğlumun hareketleri çok daha net hissedidiyorum -ciko
canım bende 0-3 ay fazla almayı düşünmüyorum genellikle 3-6 almaya çalışıcam.ama ya erken doğum olupta bebeğim küçük doğrasa diye de korkmuyor değilim doğrusu.:sinifsinif:
benimde geneli 3-6 canım da bende merak ediyorum boşa gitmesin giysinler birazz.. ama ya küçük doğar erkys:en doğarsa diye de düşüüyooruumm...
canım evet çok hızlı ilerliyor.cessin boynu tutulmuş neslinin ateşi falan varmış onlar dışında herkes iyi canım merak etme.artık büyüyoruz pıt pıt die atıyor ne güzel di mi canım.maşallah veletler daha da hareketlensin artıkk-ciko
kızlar Maşallah size ya geçmişe bakayım biraz dedim ama ne mümkün yetişebilmek çok zor herkes iyi değil mi ben 2 gündür oğlumun hareketleri çok daha net hissedidiyorum -ciko
aynennn bende aynı şekilde nasıl yapsak ki yaaa:sinifsinif:
Kızlar küçük ve erken doğması ihtimali
zamanında ve normal doğmasına göre çok çok düşük.
Bu nedenle biz hazırlıklarımızı en normaline göre yapalım bence.
Gene 0-3 de alırız ama çok fazla almak boşuna zarar olur bence..
3-6 ve de 6-9 ay kışlık tulumlar ve çıtçıtlı badiler
birkaç tane de dışarda giymesi için güzel ciciler
birkaç pijama takımı..
Oldu bitti,sonra zaten yaz sezonu gelir-ciko
Ayy maaşallah minik kuzuya,büyüsün de daha sert tekmeler ye annesi-ciko
öyle valla ismide güzelmiş oğlumuzun sevalcim biz isim bulamadık hala:sinifsinif:
amin canım hepimizinki inş.esracım süsleme işlerini naptın en son sipariş vermiştin galiba
çok zor canım ya hala alışamadım kociş Arda da kaldı bende burda alıştırmaya çalışıyourm kendmi.doğuma kadar yolu varbakalım belli mi olur son dakka golü olabilir bizimkisi.demir ismini istiyorum ben çünkü
çok zor canım ya hala alışamadım kociş Arda da kaldı bende burda alıştırmaya çalışıyourm kendmi.doğuma kadar yolu varbakalım belli mi olur son dakka golü olabilir bizimkisi.demir ismini istiyorum ben çünkü
üff yaaa tıckerı yapamamışım:acep: