2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
1- ben daha önce bir sipariş verip iptal etmiştim geri ödeme yapılacak on güne kadar dediler on gün sürmeden yatırdılar ayrıca gecenin bir yarısı da olsa mail yoluyla sorularına cevap alabiliyorsun.
2-daha önce ürün almdaığım için bilemiyorum ama kampanyanın bitiş gününden sonra kargoya veriliyor ürün mesela bu aldıklarımızın kampanyası 3 mayısta bitiyor.
3-bu konuda ben de inşallah iyi çıkar diyebiliyorum
4-tulum ve badilerden hem 0-3 ay hem 3-6 aldım. pijamadan 3-6 ay aldım cnm
aaa lütfen biz seni kaç ay listeye şunu da yaz bunu da yaz diye didikledik lafımı olur :panter:

Ayy çok teşekkür ederim ayrıntılı cevapların içinnn
evet kampanya bitiminde verildiğini hatırladım şimdi.
Yarın bitiyor mu,hiç dikkat etmedim,elimi çabuk tutmam lazımmmm.
Ben hemen bi daha inceleyeyim,çok sağol canım

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
Kimonocum 9 Mayıs kampanyanın son günüymüş,yarın eşimle inceleyip siparişi veririm artık.

eb_has

Aktif Üye
Tepki
62
Benim doktor elevitten başka bir şey yazmıyor ısrarla :dertli:

şekerim onuda kullanıyorum decavitaynımı bilmem bunu ekstra verdi bebeğin kemikleri ve dişler güçlüm oluyomuş.yanlız günde birde aç mı tok mu onu bulamadım adamıda rahatsız etmiyim..
bu arada unnadoda beğendiklerine bende baktım çok şekerler....

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
Delisin delisin:3:
demek iş yapmış süsü verecen hee.bak bu benim aklıma neden daha önce gelmedi.nasıl yapıyon kıss anlat yarın akşama bende leo'ya rol yapayım:cokkomik::cokkomik:
işte üstten toparladım geldiğindee ayaktaydımmm aşkım tm gün bilmemne tabağını aradım ancak evi topladım dedim ev topluydu allahtan son posta çamaşırı asamadım dalan dedim yalan 2 posta çamaşırı asamamıştım
kızlarr bende geldim...Ay vallahi değerinizi orda bilememişim.Diğer tarafta yeni bir forum açıldı elim gitmedi yazmaya...
yaa nasıl buldunnn bizi bende bugün seni sölüordum nasıl bulcaz diyee oh çok sevindimm
Kızlar,kıyafet alırken özellikle hangi ay alıyorsunuz?
Ben genelde 3-6 olanlara bakıyorum.
Sanki benim bebem direkt 5 kilo doğacak gibi :1::1:
0-3 ay olanlar çok çabuk değişecek ya
acaba kaç tane almalıyız onlardan ?
ben 3-6 ay alıorum ama yeni doğum yapan arkadaşım ben sana vericem kıyafet dedi diye rahatım almıorum daha küçüğünü
kıslar lierac çatlak kremi kullanan varsa şuan indirimde 49,00 havale ile 44,10 .chicconun yeni doğan seti sırt çantası da hediye 40,00 havale ile 35,91 bugün konuşuldu die söliyim dedim:gulbis:
ayyy bu yazını okuyunca awez_ geldi aklıma o bize hep kampanya hatırlatırdıııı ulaşamadık yaa:(
kızlar Maşallah size ya geçmişe bakayım biraz dedim ama ne mümkün yetişebilmek çok zor herkes iyi değil mi ben 2 gündür oğlumun hareketleri çok daha net hissedidiyorum -ciko
ne güzell bende cumadan beri her gece sahilin hareketlerinden uyuyamıorum öle sert sağlam tekmeler yok ama kıpır kıpırr bebeğem
canım bende 0-3 ay fazla almayı düşünmüyorum genellikle 3-6 almaya çalışıcam.ama ya erken doğum olupta bebeğim küçük doğrasa diye de korkmuyor değilim doğrusu.:sinifsinif:
o zmn iş eşlere düşecek hemen acilden bi iki bişi laıp gelcekler
Melis gelmiş-ciko
Eve toplanmış süsü verdin mi,yasin yuttu mu kuzum:1:
yuttu yutmamı kendini bu kdr yormaa dediii:huhuu:
selamün aleyküm hanımefendıler kız sizi bulucam dıye göbeğim çatladı kız :kayris: sonunda buldum ay ne özlemışım sizi bılın baklaım ben kımım -kop
paulsuuummmmm hoşgelsin cnmmm çok mutlu oldum seni gördüğüme sen nasıl buldun biziiii ayyy yaşasın yaaa çok şükürr
Kızlar Oğlumuzun adı kısmet olur ise TALHA RÜZGAR olacak babası istedi bende çok beğendim anlamıda çok güzel. Birde babası kimsey söyleme dedi süpriz olsun herese tek siz biliyorsunuz
talha ağır ama hoş isim ama rüzgar diye seslenin tamammı

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
şekerim onuda kullanıyorum decavitaynımı bilmem bunu ekstra verdi bebeğin kemikleri ve dişler güçlüm oluyomuş.yanlız günde birde aç mı tok mu onu bulamadım adamıda rahatsız etmiyim..
bu arada unnadoda beğendiklerine bende baktım çok şekerler....

hımm anladım canım,dur bakalım belki vardır kızlardan kullananlar.

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
Kızlar,kıyafet alırken özellikle hangi ay alıyorsunuz?
Ben genelde 3-6 olanlara bakıyorum.
Sanki benim bebem direkt 5 kilo doğacak gibi :1::1:
0-3 ay olanlar çok çabuk değişecek ya
acaba kaç tane almalıyız onlardan ?
bende 3 6 ay alıyorum annemde öyle al diyor vardır bir bildiği
paulsu bea of ya ıyıkı buldum sızı kaç gundur canım sıkıldı kızım olucak nasıbse merve olucak ısmı nıkımı kabul etmedı bende mervecık yazdım -ciko
hoşgeldin canımmmm
özgeeeeeee nerdesin yahu???:saskin:

emineee ben geldiiimmm.:lilav::lilav:

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
Off Melis..
"Bu yazdığını okuyunca awez geldi aklıma,ulaşamadık ona" demişsin ya..
İçim parçalandı ya:uzgun:

Kızlar kötü bir benzetme olacak ama yıllar önceki depremde
böyle tvde görüyordum.
Allahım herkesin her şeyi dağılmış,çoluk çocuk hak getire zaten..
Şimdi birden öyle gibi hissettim.
Bi can havliyle birbirimize ulaşmaya çalıştık..

Ayy Allah böyle durumda kalanlara yardım etsin..:uzgun::uzgun:

esila4

Daimi Üye
Tepki
372

kimono

Aktif Üye
Tepki
93
BA4114-067-NIKE-BAYAN-CANTA-Ekrem-Spor-Fiyatiyla__38883142_0.jpg

kızlar nasıl bu çanta bebek bakım çantası olarak kullanılır mı sizce

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
vayy be, öyle bi google 2011 eylül anneleri yazmıştım, meğerse bütün kızlar buraya toplanmış, çokk sevindim akşam akşammm
ayy canannnn face de hemen yazdım herkes haber alsın diye bize ulaşmaya çalıştıını görüoruz elimizden bişi gelmiorr uff ne kötüydü yaa allahımmm çok şükür hoşgeldinnnnn artık ne yollar düşündük anlatamam
Off Melis..
"Bu yazdığını okuyunca awez geldi aklıma,ulaşamadık ona" demişsin ya..
İçim parçalandı ya:uzgun:

Kızlar kötü bir benzetme olacak ama yıllar önceki depremde
böyle tvde görüyordum.
Allahım herkesin her şeyi dağılmış,çoluk çocuk hak getire zaten..
Şimdi birden öyle gibi hissettim.
Bi can havliyle birbirimize ulaşmaya çalıştık..

Ayy Allah böyle durumda kalanlara yardım etsin..:uzgun::uzgun:

ayyy esramm allah korusun allah hiçbirimizi o günlere geitrmesin en büyük derdimiz bu olsunnn üzme kendinide bizleride

cananmu

Yeni Üye
Tepki
13
ayy senin derdine düşmüştük valla ulaşamadık diye aferinz eki arkadaşım benim.hoşgeldin aramıza -ciko-ciko-ciko-ciko-ciko

özge bi topik açılmış baktım muhabbetler çok yavan, herkes yabancı, ya çok yorum yazmasamda herkese alışmışım, bi boşluk gibi oldu, şu 2 3 gün, herkesi burda görünce çok sevindimmmm-rgulu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar