bu arada bütün ekip gelmiş oh ne güzel..orda kimse kalmamıştır umarım.yani gemi batarken herkesi kurtardınız dimi ?:ayk:
selam kızlar.sadece bi selam atmak istedim.aklımdasınız yani.hergün gıcık şeyler yazmaktan sıkıldım.biliyorum sizde okumaktan.ççççoooookkkkk haasstttaayııııımmmm.boğazım yanıyo.her kemiğim sızlıyo.ateşim var.belim ağrıyo.nefes almaya halim yok.nolur ya biri bana gelsin yardım etsin.üşüyorum.bıktım yaaaaaaaaaaaaa.eski halimi özledim yaaaaaaa.
ağlamak istiyoruuummmm
kızlar ben çıkıorum sofraayı kurayım bir iki iş yapmış süsü vereyim yasin gelene kadar:dill:
yoksa adam beni boşayacak yaa
unnado canım
Kızlar bende midemi doyrayım bide benim ayaklarım şişmeye başladı ben bunu bekliyotdum zaten çünkü tuzu çok seviyorum
:uzgun:geçmiş olsun canım
canım geçmiş olsun yaa nane limon kaynatıp içsen işe yarar belki
geçmiş olsun nesli hayırdır kız üşüttün mü daha geçen bişeyin yoktu.doktora gittin mi bari? havalar ısındı bizlerde yanmaya soyunmaya başladık kısa kollar falan.bende sanki üşütcem gibi inşallah bişey olmaz kendine dikkat et şeker:acep: tatlı ilişki uzmanım benümmm:nanik:
saolun kızlar. yok anacım yok nane limon kesmez benii.kocam gelsin yaaa.yanımda olssuunn.
bi ağrı kesici içtim ama fazla işe yaramadı sanki.of hamileliğin bu durumu kötü işte ilaç içememe.sağlık ocağına gidecektim ama güvenemedim kendime.inliyorum resmen ya.son dakka nerden çıktı bu boğaz.doğrudüsüt yemekte yiyemedim bugün cücüğüm aç kldı:sinifsinif::sinifsinif:
ben giremiyorum ki oraya davetyem yok üyelikte olmuyor sanırım davetyesiz:deli:
aahh ahh bende de o sorun var:iyyyy: hele o malum meyveyi tuzsuz yiyemiyorumm:1::1:
saolun kızlar. yok anacım yok nane limon kesmez benii.kocam gelsin yaaa.yanımda olssuunn.
bi ağrı kesici içtim ama fazla işe yaramadı sanki.of hamileliğin bu durumu kötü işte ilaç içememe.sağlık ocağına gidecektim ama güvenemedim kendime.inliyorum resmen ya.son dakka nerden çıktı bu boğaz.doğrudüsüt yemekte yiyemedim bugün cücüğüm aç kldı:sinifsinif::sinifsinif:
oyyyyy kıyamam sana neslii demek kocişini istiyorsun o geldi mi iyileşirim dion demek kız arada gelsin adam.hem ssana bakar hem bebişine.artık daha da dikkat edicez canım.bu arada bişeyler yemeye çalış, kendine hemen kolay bir çorba yap sıcak sıcak ohhh mis:lilav:
inciiii bizide listeye eklicen mi sana nerden ulaşalım bilgi için şekerim
Ben de o malum meyveden istiyoruummmm![]()
Canım çok geçmiş olsun,2 kişilik dikkat et kendine
ben giremiyorum ki oraya davetyem yok üyelikte olmuyor sanırım davetyesiz:deli:
çıkmadı mı orda canım yaa vardır:1:
Bakın kızlar,bunları almak istiyorummm-ciko-ciko
Birinci pijama takımı : 13.25
İkinci 3'lü takım : 17.25
Üçüncü tulum takımı : 16.00
esracım çok güzel bunlar.peki hangi sitede satışları var.bende bakayım.kardeş kardeş giysin bebişlerimiz