2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
Kızlar bende midemi doyrayım bide benim ayaklarım şişmeye başladı ben bunu bekliyotdum zaten çünkü tuzu çok seviyorum

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
selam kızlar.sadece bi selam atmak istedim.aklımdasınız yani.hergün gıcık şeyler yazmaktan sıkıldım.biliyorum sizde okumaktan.:mendil:ççççoooookkkkk haasstttaayııııımmmm.boğazım yanıyo.her kemiğim sızlıyo.ateşim var.belim ağrıyo.nefes almaya halim yok.nolur ya biri bana gelsin yardım etsin.üşüyorum.bıktım yaaaaaaaaaaaaa.eski halimi özledim yaaaaaaa.:mendil::mendil::mendil:ağlamak istiyoruuummmm:mendil::mendil::mendil::mendil:

geçmiş olsun nesli hayırdır kız üşüttün mü daha geçen bişeyin yoktu.doktora gittin mi bari? havalar ısındı bizlerde yanmaya soyunmaya başladık kısa kollar falan.bende sanki üşütcem gibi inşallah bişey olmaz kendine dikkat et şeker:acep: tatlı ilişki uzmanım benümmm:nanik:

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
:uzgun:geçmiş olsun canım:hhhhhh:

canım geçmiş olsun yaa nane limon kaynatıp içsen işe yarar belki

saolun kızlar. yok anacım yok nane limon kesmez benii.kocam gelsin yaaa.yanımda olssuunn.

bi ağrı kesici içtim ama fazla işe yaramadı sanki.of hamileliğin bu durumu kötü işte ilaç içememe.sağlık ocağına gidecektim ama güvenemedim kendime.inliyorum resmen ya.son dakka nerden çıktı bu boğaz.doğrudüsüt yemekte yiyemedim bugün cücüğüm aç kldı:sinifsinif::sinifsinif:

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
geçmiş olsun nesli hayırdır kız üşüttün mü daha geçen bişeyin yoktu.doktora gittin mi bari? havalar ısındı bizlerde yanmaya soyunmaya başladık kısa kollar falan.bende sanki üşütcem gibi inşallah bişey olmaz kendine dikkat et şeker:acep: tatlı ilişki uzmanım benümmm:nanik:

saol sevaliiim.herhalde üüşüttüm.evler soğuk.burası da mübarek doğu oldu sanki.bi türlü kış gitmedi.aman dikket et hastalnmak çok kötü hamileyken.ilişki uzmanın yer seni kıss

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
saolun kızlar. yok anacım yok nane limon kesmez benii.kocam gelsin yaaa.yanımda olssuunn.

bi ağrı kesici içtim ama fazla işe yaramadı sanki.of hamileliğin bu durumu kötü işte ilaç içememe.sağlık ocağına gidecektim ama güvenemedim kendime.inliyorum resmen ya.son dakka nerden çıktı bu boğaz.doğrudüsüt yemekte yiyemedim bugün cücüğüm aç kldı:sinifsinif::sinifsinif:

oyyyyy kıyamam sana neslii demek kocişini istiyorsun o geldi mi iyileşirim dion demek kız arada gelsin adam.hem ssana bakar hem bebişine.artık daha da dikkat edicez canım.bu arada bişeyler yemeye çalış, kendine hemen kolay bir çorba yap sıcak sıcak ohhh mis:lilav:

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
aahh ahh bende de o sorun var:iyyyy: hele o malum meyveyi tuzsuz yiyemiyorumm:1::1:

Ben de o malum meyveden istiyoruummmm:mendil::mendil::mendil:

Canım çok geçmiş olsun,2 kişilik dikkat et kendine :)

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
oyyyyy kıyamam sana neslii demek kocişini istiyorsun o geldi mi iyileşirim dion demek kız arada gelsin adam.hem ssana bakar hem bebişine.artık daha da dikkat edicez canım.bu arada bişeyler yemeye çalış, kendine hemen kolay bir çorba yap sıcak sıcak ohhh mis:lilav:

evet ya benim böyle bi huyum var hasta olunca kocişi istiyom yanımda hep.aradım gelebilirsem gelirim dedi.oyyyy anam anam.he çorba yaptım demin.içtim biraz.allah razo olsun.neyse ben çıkıyım uzanayım.rabbim sağlığımızdan etmesin bizzzii.amin:sinifsinif:

Lehale

Aktif Üye
Tepki
124
Bakın kızlar,bunları almak istiyorummm-ciko-ciko

Birinci pijama takımı : 13.25
İkinci 3'lü takım : 17.25
Üçüncü tulum takımı : 16.00

esracım çok güzel bunlar.peki hangi sitede satışları var.bende bakayım.kardeş kardeş giysin bebişlerimiz:cokkomik:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar