Sosyal medyaya meteor gibi düştüm vala seni dinledikbakalım olacakmıyız bişey
bitter de bizim sitenin uranüs ikizleri ani beklenmedik işlerde eline su dökülmezNaptın![]()

Sosyal medyaya meteor gibi düştüm vala seni dinledikbakalım olacakmıyız bişey
bitter de bizim sitenin uranüs ikizleri ani beklenmedik işlerde eline su dökülmezNaptın![]()

bitter de bizim sitenin uranüs ikizleri ani beklenmedik işlerde eline su dökülmez

sagol canım 
Çok teşekkür ederim@Astroloji rengin hayırlı olsunnnn
Çok teşekkür ederim@Astroloji rengin yakışmış hayırlı olsun canım
Çok teşekkür ederim@Astroloji hayırlı olsun Rengin
Habitter de bizim sitenin uranüs ikizleri ani beklenmedik işlerde eline su dökülmez
ha hakikaten ya öyle
ha
haKötü mü oldu kızVerin önce gazı
Çok iyi olmuş benceKötü mü oldu kız
Daha ne kadar göstereyim kaç mecrada yayındayım ahtapot gibi sardım sosyal medyayıÇok iyi olmuş benceSende harekete geçmelisin. Daha doğrusu harekete geçtin ama yaptıklarını göstermelisin
Kız kitap çıkartsanaDaha ne kadar göstereyim kaç mecrada yayındayım ahtapot gibi sardım sosyal medyayıharitada demiyor mu direkt şunu yapsın diye :hazırakonmaülenkafanıçalıştırdiyenetiknkemojisi:

Kitap çıkart sonra o kitabı, youtube da ve instagram da tanıt, podcastlar yap. Hikayelerini seslendir. Reklam almaya çalış takipçi topla, senaryo teklifi bile gelebilir.Daha ne kadar göstereyim kaç mecrada yayındayım ahtapot gibi sardım sosyal medyayıharitada demiyor mu direkt şunu yapsın diye :hazırakonmaülenkafanıçalıştırdiyenetiknkemojisi:
Projektörle canlı yayın yapman lazım bogaz köprüdüsüne bacımDaha ne kadar göstereyim kaç mecrada yayındayım ahtapot gibi sardım sosyal medyayıharitada demiyor mu direkt şunu yapsın diye :hazırakonmaülenkafanıçalıştırdiyenetiknkemojisi:
HaProjektörle canlı yayın yapman lazım bogaz köprüdüsüne bacım
ha
ha
haKitap çıkart sonra o kitabı, youtube da ve instagram da tanıt, podcastlar yap. Hikayelerini seslendir. Reklam almaya çalış takipçi topla, senaryo teklifi bile gelebilir.
Yeni dünyanın Meral Okay ı olabilir misin?
Allah rahmet eylesin o kadını çok severdim

Bir tane kadın gördüm youtube da. Kitap yazmış kendisi, daha önce adını sanını hiç duymadım. Kendi yazdığı kitabı youtube da sesli kitap haline getirmişti. Denk gelirsem atarım linki ni.şey vardı bitane oyun üstteki üyeye meslek yakıştırma ordada böyle yazarları benzetirdik cidden @nk83 arkandayım yakışır hadi sende başla
O ne be evlenme teklif eder gibi kitap tanıtımı mı yapacamProjektörle canlı yayın yapman lazım bogaz köprüdüsüne bacım