nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
87.318
Çok iyi olmuş bence :D Sende harekete geçmelisin. Daha doğrusu harekete geçtin ama yaptıklarını göstermelisin :selam:
Daha ne kadar göstereyim kaç mecrada yayındayım ahtapot gibi sardım sosyal medyayı :kriz: haritada demiyor mu direkt şunu yapsın diye :hazırakonmaülenkafanıçalıştırdiyenetiknkemojisi: :lafdinle:

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
87.318
Kitap çıkarma olayını sevmiyorum ben görselciyim. Haritamda da son yazdığımın dizi ya da film projesi olarak ilgi çekeceği görülüyor o daha çok kafama yattı hikayenin kendi haritası da destekledi bakalım :cokkomik:

OP
Astroloji

Astroloji

Daimi Üye
Hanimefendi Astrolog
Tepki
2.549
Daha ne kadar göstereyim kaç mecrada yayındayım ahtapot gibi sardım sosyal medyayı :kriz: haritada demiyor mu direkt şunu yapsın diye :hazırakonmaülenkafanıçalıştırdiyenetiknkemojisi: :lafdinle:
Kitap çıkart sonra o kitabı, youtube da ve instagram da tanıt, podcastlar yap. Hikayelerini seslendir. Reklam almaya çalış takipçi topla, senaryo teklifi bile gelebilir. :evet:
Yeni dünyanın Meral Okay ı olabilir misin? :D
Allah rahmet eylesin o kadını çok severdim:)

bitter_im

Kılıç Arslan
Site Yazarı
Tepki
81.460
Kitap çıkart sonra o kitabı, youtube da ve instagram da tanıt, podcastlar yap. Hikayelerini seslendir. Reklam almaya çalış takipçi topla, senaryo teklifi bile gelebilir. :evet:
Yeni dünyanın Meral Okay ı olabilir misin? :D
Allah rahmet eylesin o kadını çok severdim:)
:kriz: şey vardı bitane oyun üstteki üyeye meslek yakıştırma ordada böyle yazarları benzetirdik cidden @nk83 arkandayım yakışır hadi sende başla haha

OP
Astroloji

Astroloji

Daimi Üye
Hanimefendi Astrolog
Tepki
2.549
:kriz: şey vardı bitane oyun üstteki üyeye meslek yakıştırma ordada böyle yazarları benzetirdik cidden @nk83 arkandayım yakışır hadi sende başla haha
Bir tane kadın gördüm youtube da. Kitap yazmış kendisi, daha önce adını sanını hiç duymadım. Kendi yazdığı kitabı youtube da sesli kitap haline getirmişti. Denk gelirsem atarım linki ni. :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar