Astroloji

Daimi Üye
Hanimefendi Astrolog
Tepki
2.552
Harcandığın yerden çıkma vakti! 20 - 26 Nisan 2026 Haftalık Burç Yorumları
Bu hafta gökyüzü adeta bir "adalet terazisi" kuruyor. Emek verdiğin ama karşılığını alamadığın, değer gördüğünü sanıp aslında harcandığını fark ettiğin o tüm alanlardan özgürleşme vakti geldi! 20 - 26 Nisan haftası, sadece bir takvim yaprağı değil; senin için gerçek bir eşik, bir uyanış ve küllerinden doğuş haftası olacak.
Peki, gökyüzünün bu sert ama bir o kadar da ödüllendirici rüzgarı senin burcuna neler getirecek? Hangi konularda artık "dur" demen gerekiyor?
✨ Bu Videoda Seni Neler Bekliyor?
Büyük Dönüşüm: Zihninde dönüp duran o cevapsız soruların yanıt bulduğu, Merkür ve Plüton’un derin etkileriyle gerçeklerin gün yüzüne çıktığı sarsıcı anlar.
İlişkilerde Ayna Etkisi: "Neden hep aynı şeyleri yaşıyorum?" dediğin noktada, kaderin o düğümü nasıl çözdüğünü göreceksin.
İlahi Adalet: Sustuğun, sabrettiğin ve beklediğin her konuda sistemin senin için nasıl harekete geçtiğine şahit olacaksın.
Burç Analizleri: Koç’tan Balık’a kadar her burcun aşk, kariyer, para ve sağlık ajandasını en ince detayına kadar senin için yorumladım.
Hayatında bir sayfa kapanırken, çok daha parlak ve senin değerini yansıtan o yeni sayfa açılıyor. Sen hazır mısın? Eğer hazırsan, videoyu sonuna kadar izlemeyi ve seninle rezonans sağlayan kısımları yorumlarda benimle paylaşmayı unutma! ❤️

OP
Astroloji

Astroloji

Daimi Üye
Hanimefendi Astrolog
Tepki
2.552
26 Nisan'da Uranüs İkizler burcuna geçiyordu dimi :pardon:
Evet:D hazır ol bir video daha yapıcam onunla ilgili. Haftalık burçlarda teknik terim kullanmamaya çalışıyorum. Abonelerim istemiyor :) Tekli transitleri bitirip tam senin beğeneceğin tarzda bir Uranüs ikizler videosu hazırlıyorum :)

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
87.318
Evet:D hazır ol bir video daha yapıcam onunla ilgili. Haftalık burçlarda teknik terim kullanmamaya çalışıyorum. Abonelerim istemiyor :) Tekli transitleri bitirip tam senin beğeneceğin tarzda bir Uranüs ikizler videosu hazırlıyorum :)
Ciddi misin :heyecan: ay sabırsızlıkla bekliyorum -kop

bitter_im

Kılıç Arslan
Site Yazarı
Tepki
81.465
:interest:
Parlıyoruz yine :zipla:
Üzerimde ölü toprağımı varmış tövbe :neee:
Hadi bakalım hep bekliyor bişeyler :D
Oh oh iyi bir hafta geçircekmişim.
Ayy şu çarşambaya odaklandım yeminle bakalım beklentimi karşılamazsa kurşunmu döktüreyim kurşunmu sıktırayım bilemedim haha
Yeni fikirlerimle herkesi etkilemede üstüme yoktur :seniseni:
Perşembe paraamııı ben ozaman valizi hazırlıyım :D
Kendime güvenim egom zaten totiiş hep havada haha
Cuma günü neeeğ evde yohum yoh ne kardeşi ne komşusu hahahaha
İki çocuklada bir sosyalleşiyoruzki haha :kkalp:
:danscıkiz: Ayy iyi geldi emegine sağlık canım :mavis:

OP
Astroloji

Astroloji

Daimi Üye
Hanimefendi Astrolog
Tepki
2.552
:interest:
Parlıyoruz yine :zipla:
Üzerimde ölü toprağımı varmış tövbe :neee:
Hadi bakalım hep bekliyor bişeyler :D
Oh oh iyi bir hafta geçircekmişim.
Ayy şu çarşambaya odaklandım yeminle bakalım beklentimi karşılamazsa kurşunmu döktüreyim kurşunmu sıktırayım bilemedim haha
Yeni fikirlerimle herkesi etkilemede üstüme yoktur :seniseni:
Perşembe paraamııı ben ozaman valizi hazırlıyım :D
Kendime güvenim egom zaten totiiş hep havada haha
Cuma günü neeeğ evde yohum yoh ne kardeşi ne komşusu hahahaha
İki çocuklada bir sosyalleşiyoruzki haha :kkalp:
:danscıkiz: Ayy iyi geldi emegine sağlık canım :mavis:

Rica ederim :panter: :panter::kkalp::selam:

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
87.318
O kadar detaylı anlatıyorsun ki bayılıyorum ya her konuya giriyorsun bir sağlık yok galiba onun dışında hepsi ayrı ayrı uzun uzun anlatılmış :puan: bu hafta aklıma geldikçe gelir dinlerim bunu ellerine sağlık :lovi:

OP
Astroloji

Astroloji

Daimi Üye
Hanimefendi Astrolog
Tepki
2.552
O kadar detaylı anlatıyorsun ki bayılıyorum ya her konuya giriyorsun bir sağlık yok galiba onun dışında hepsi ayrı ayrı uzun uzun anlatılmış :puan: bu hafta aklıma geldikçe gelir dinlerim bunu ellerine sağlık :lovi:
Ekleyeyim mi sağlık :) teşekkür ederim :panter: :asikk:

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
87.318
Ekleyeyim mi sağlık :) teşekkür ederim :panter: :asikk:
Burcu incelerken sağlık bulgusu varsa olur insan dikkat eder daha yeni koçlar yüzüne gözüne dişine başına dikkat etsin dendi aha dedim bunu önceden göreydim ya bir de dolap molap kurdum iyi kafama düşmedi :krizz: ama dudağımda 20 yıldır çıkmayan uçuk çıktı zonk zonk atıyor onunla yırttım herhalde :kopkop:

OP
Astroloji

Astroloji

Daimi Üye
Hanimefendi Astrolog
Tepki
2.552
Burcu incelerken sağlık bulgusu varsa olur insan dikkat eder daha yeni koçlar yüzüne gözüne dişine başına dikkat etsin dendi aha dedim bunu önceden göreydim ya bir de dolap molap kurdum iyi kafama düşmedi :krizz: ama dudağımda 20 yıldır çıkmayan uçuk çıktı zonk zonk atıyor onunla yırttım herhalde :kopkop:
Tamam ekliyorum çok kısa :D

bitter_im

Kılıç Arslan
Site Yazarı
Tepki
81.465
haha allah beterinden korusun canım dizlerin ağrıyordu bide sandalyeye in cık :D geçmiş olsun canım

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar