- #3.381
2 gün dediğin ne cnm?Ben pazartesi salı 2 günümü yapayım diyorum hippom sen ne dersinn
2 gün dediğin ne cnm?Ben pazartesi salı 2 günümü yapayım diyorum hippom sen ne dersinn
Neye başlıyorsun?? Zati diyetteyiz.. yarın tartı istiyorum pempikBende pazartesi salı baslayacam
Geçmiş olsun pempikKaptanim çok özledim sizleri
İlk 2 gununu yapmak istiyorum o listeninn2 gün dediğin ne cnm?
Yarın tartilacam kaptanim bugün nasıl güne başladık bilmiyorumNeye başlıyorsun?? Zati diyetteyiz.. yarın tartı istiyorum pempik
Ben beğendim pempikMenüyü vereyim kız uyanırsa gelemem şimdi
11.00
Yarım dilim sucuklu yumurta (sucuk arada kaynamış normalde seçtim )peynir salatalık zeytin 2ceviz
16.00
1kucuk tabak et sote salata 1kepce mercimek çorbası ( kaptanim çorbayi icmeyecektim lakin hasta olunca eşim zorladı boğazın yumuşatsin diye onuda kızla beraber içtik)
Su bol
Spor şimdilik 1saat tempolu yürüyüş var kız uyanmadan Leslie yapacam yine haber veririm)
@hippocan @begüm75 @Çakıl80
Dene istersen tam detoks değilİlk 2 gununu yapmak istiyorum o listeninn
Olur kaptanimBen beğendim pempikama bernanın fikri de hoşuma gitti
Artın temizlenmediği için bi puan kırıyorum
Puanın 9
KaptanımNeye başlıyorsun?? Zati diyetteyiz.. yarın tartı istiyorum pempik
Burda tartı yok kiGüzel menü pambık
10
Gerçi tartı vermemişsin ama....
Kuzum 3 ceviz fazla bence ya.. Bide badem de var..Menummmm
11:menemen
Tost makinasında 5 6 mantar ,2 biber
Çökelek salatalik az havuç zeytin
1 dilim tbe
15:sütlü kahve
8 küçük badem
3 ceviz
18:5 et köfte
Yeşil salata
Soğan salatası
Su:2
Spor: birazdan yapicam yapınca yazarimmm
@hippocan
Tartısız mı gittinBurda tartı yok ki
Komsular yapıyor geneldebide @Kübrali benim arkadaşım bir Çiğ köfte yapar battal bey halt etmiş yaninda
Çok güzel kısır yaparımmm gelsene bana haftaya carsamba1 kase tartı gunu seeeeyolmaaazdd
Slm kızlar bugün öyle zor geçiyor ki tartilmak bile aklıma gelmedi kız baya huysuz hasta güya eşim evde rahatlayacam hiç bişey fark etmedi hayırlısı bı iyleseydik
Kızlar hayırdır bi gün gelmedik diye tartı kontrolünü mü unuttunuz
İpek hariç kimse bildirmemiş