Tebrikler... sahanesiniz
Teşekkürler canimçok zarifsin. .

Tebrikler... sahanesiniz
Teşekkürler canimçok zarifsin. .
Yumurtadan sıkıldım ya ondan zaten sabah karbon alırsam sonra almiyorumKaçamak hakkını tost olarak mı kullanıyorsun?
Cnm gülbiş ilk baştan beri bizim grıpta ama sağlık sıkıntıları dolayısı ile diyet yapsa bile kilo veremiyo.. ilaç kullanıyor.. kilo vermeye başladığı an listeye alıcazz .
Aynen cnm tiroid.. gebelik zehirlenmesi yaşadı..Geçmiş olsun gülbe.
Rahatsızlık ne? Troid sorunumu?
Bir arkadaşım aşırı zayıflamaya başlamistı. . Deli gibi yemesine rağmen gün be gün eridi kız .
Sonra doktora bi gitti aşırı hızlı çalışıyormus troidleri. . Ilacla düzene sokmaya çalışıyorlar şimdi. Hep Dr. Kontrolünde. Dozaji hemen ayarlanmiyor sanırım..
Evet canım benim de troid tsh lar hiç çalışmıyormuş bende hep kilo aldım gebelik zehirlenmesi de etken oldu tabi metabolizma sıfırdı yani 23 Kasım da randevum var yine bakalımm canm hemen oturmuyor ilaç dozajıGeçmiş olsun gülbe.
Rahatsızlık ne? Troid sorunumu?
Bir arkadaşım aşırı zayıflamaya başlamistı. . Deli gibi yemesine rağmen gün be gün eridi kız .
Sonra doktora bi gitti aşırı hızlı çalışıyormus troidleri. . Ilacla düzene sokmaya çalışıyorlar şimdi. Hep Dr. Kontrolünde. Dozaji hemen ayarlanmiyor sanırım..
Düzelir canım . Tedavisi var sonuçta ..Evet canım benim de troid tsh lar hiç çalışmıyormuş bende hep kilo aldım gebelik zehirlenmesi de etken oldu tabi metabolizma sıfırdı yani 23 Kasım da randevum var yine bakalımm canm hemen oturmuyor ilaç dozajı
Çok geçmiş olsun ortimEvet canım benim de troid tsh lar hiç çalışmıyormuş bende hep kilo aldım gebelik zehirlenmesi de etken oldu tabi metabolizma sıfırdı yani 23 Kasım da randevum var yine bakalımm canm hemen oturmuyor ilaç dozajı
Çok teşşekkkür ederim canım daha önce böyle beslenerek 3.5 ayda 18 kilo hemen gitmişti yine gidecek inşDüzelir canım . Tedavisi var sonuçta ..
Ve beslenme stilini çok beğeniyorum muhakkak yoluna girecektir ..
Sağolasın balımÇok geçmiş olsun ortim
Cnm dün menünü yorumlamayı unuttum kusura bakmaO vakit gelsin yediklerim
06.30
Peynirli tost
Maydanoz
Ara
2 hurma
2 ceviz
Kahve
14.00
Yumurtalı, peynirli yeşil salata
Ara,
1 mandalina
19.00
Mercimek çorbası
Yogurtlu pancar
6-7 tane zeytin
Leslie yapıcam ilerleyen saatlerde..
2 lt. Su
Cnm dün menünü yorumlamayı unuttum kusura bakma
Sporu yaptın mı?
Su 2lt yi arttırsan süper olur..
Tost beyaz ekmek mi tb mı?
Spor yaptıysan 9 yapmadıysan 5 puanın.. haftalık puanlarını topla haftada bir menü kraliçesi seçiyoruz
İnş cnm.. Allah kabul etsin.. bende haftaiçi tutup hafta sonu tutmadım.. oruç ödemi olmasın diye mezuniyeti bekledim@hippocan kaptanim anı kararlar oruç tutmaya karar verdim haliyle oruç ödemi olacak ondan mortiligi iptal etmiştim sanada sabah yazacaktım ki herşey ters geldi sabah sabah ondan yazamadım havalar yagisliyken günler kisayken hafta içi tutup haftasonu yemeyi düşünüp oruclarimi bitirecem inşallah
Amin kaptanim hepimizinkiniİnş cnm.. Allah kabul etsin.. bende haftaiçi tutup hafta sonu tutmadım.. oruç ödemi olmasın diye mezuniyeti bekledim
Kaç gün kaldı?Amin kaptanim hepimizinkini
zaten yılbaşına kadar günler kısa sonra uzuyor o zamana kadar bitmese de azaltacam
Fazla tutmak istiyorum eksik olmasında 60 dekan düşünüyorumKaç gün kaldı?
60a yakın borcun mu varFazla tutmak istiyorum eksik olmasında 60 dekan düşünüyorum