2. Zayıflama Grubu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
hiçkimse

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879
ipekcim sen benim takımımda görünmüyosun :düsün:
acaba takıma girdiğinden emin misin? yada zeynoşumda mısın acaba? @23Zeyno
değilsen geçen cumadan beri sporlarını toplu yazabilrisen seni seferoğullarına alayım yazamazsan istersen yarından itibaren alayım? ne dersin?
Canım çok teşekkür ederiz.. zor oluyor mu sana böle menü toplamak?

İpeekk

Ehli keyf :)
Tepki
13.482
ipekcim sen benim takımımda görünmüyosun :düsün:
acaba takıma girdiğinden emin misin? yada zeynoşumda mısın acaba? @23Zeyno
değilsen geçen cumadan beri sporlarını toplu yazabilrisen seni seferoğullarına alayım yazamazsan istersen yarından itibaren alayım? ne dersin?
Begusum bende hicbir takim da adımı gormedim normalde hippo sanki begümdesin dedi benim net yokken o yazmıştı sen beni grubuna al o zaman tarımdan itibaren başladım spor yaptım ama bi mesajla bazen burdan yazdım @23Zeyno dada yoksam beni bi gruba dahil edermisiniz

begüm75

♥60,3 ♥
Tepki
10.385
Begusum bende hicbir takim da adımı gormedim normalde hippo sanki begümdesin dedi benim net yokken o yazmıştı sen beni grubuna al o zaman tarımdan itibaren başladım spor yaptım ama bi mesajla bazen burdan yazdım @23Zeyno dada yoksam beni bi gruba dahil edermisiniz
tamam o zaman yarından itibaren halledeceğiz bu konuyu

@23Zeyno zeynoşum senin takımda kaç kişi var? benim takım şuanda 12 kişi @kelebekolacam gelicek yarından itibaren 13 olcaz,eğer sende eksik varsa @furkanlipek45 ipekböcüğümü sen alırmısın?

23Zeyno

Ehl-i keyif
Tepki
7.580

tamam o zaman yarından itibaren halledeceğiz bu konuyu

@23Zeyno zeynoşum senin takımda kaç kişi var? benim takım şuanda 12 kişi @kelebekolacam gelicek yarından itibaren 13 olcaz,eğer sende eksik varsa @furkanlipek45 ipekböcüğümü sen alırmısın?

Bende 11 kişi var yarından itibaren bendesin ipekim :öp:

Kimkiacaba

Daimi Üye
Tepki
15.405
Hippo sabah kahvalti yapmayinca oglen salatayla doymadim ustune ara olarak yediklerim de midemi rahatsiz etti mantar yiyecek durumda degilim ve evde bulgur pilaviyla mercimek corbasi var:ates: ne yiyebilirim ben yaa

OP
hiçkimse

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879
Hippo sabah kahvalti yapmayinca oglen salatayla doymadim ustune ara olarak yediklerim de midemi rahatsiz etti mantar yiyecek durumda degilim ve evde bulgur pilaviyla mercimek corbasi var:ates: ne yiyebilirim ben yaa
Yaa ikiside olmaz :( menemen yapsan sever misin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar