Ağlama kız gerçek diyorumOyy ağlarım baksağol bitanem
55 olunca manken gibi olucam insAllah

Ağlama kız gerçek diyorumOyy ağlarım baksağol bitanem
55 olunca manken gibi olucam insAllah
Cok haklisin canımAğlama kız gerçek diyorum6 kilo nolcakmış elimizin kiri. Yavaş gitsin ama sağlam gitsin. Diğer hafta almadan 400-500 daha vermek önemli. Yoksa 2 ver 1 al olmaz. En güzeli istikrarlı olanı
Bence bu diyet işinde çok vermek değilde + olmamak önemli haftalık 500 bile gitse aylık 2kg eder bu daha sağlıklı aslında..Cok haklisin canımbiz istiyoruz ki hemen gelelim istegimiz kiloya
yok öyle bi dunya. Hızlı giden cabuk geliyor zaten
istikrarli olmak az az saglam vermek onemli olan haklisin
Ben böyle böyle 10 kilo verdim burda hiç anlamadan. Her hafta hedefi tutturucam derken 700-800 bi baktım 10 kilo olmuşCok haklisin canımbiz istiyoruz ki hemen gelelim istegimiz kiloya
yok öyle bi dunya. Hızlı giden cabuk geliyor zaten
istikrarli olmak, az az saglam vermek onemli olan, haklisin
Çok dikkat edersen olmaz çünkü sen ödem attın. Listelerin güzeldi. Sakım detoks falan yapma. Aynen devamBence bu diyet işinde çok vermek değilde + olmamak önemli haftalık 500 bile gitse aylık 2kg eder bu daha sağlıklı aslında..
Ben çok verdim ama içim rahat değil mesela en ufak şekerli sakız bile çiğnesem artı olacak gibi geliyor
Yok gülüm ne detoksu daha zamanı var kalan 2 3 kgda detoksa başvururum yada kilp verimi durduğunda falanÇok dikkat edersen olmaz çünkü sen ödem attın. Listelerin güzeldi. Sakım detoks falan yapma. Aynen devam
Anaaa yüzdeye bakmadım ben hiç doğruuuuuuuuuuKuzummm yüzdeyle yedimmm onuuu zaferr bizim kiii
Benim icin bu devrimmm laaaa
HaKuzummm yüzdeyle yedimmm onuuu zaferr bizim kiii
Benim icin bu devrimmm laaaa
Ben yaptım da bir sor niye yaptım ve pişmanmıyım
Senn ne yaptinn bacimm maşallah
@Zumrud_u anKa kuşum özür dilerim bildirimler gruplarda olacakmış.
Ahahha bakamadım valla mı lenBen yaptım da bir sor niye yaptım ve pişmanmıyımtam 1. Olacadık hububat graliçesi çıktı -3.4 dedi ben zort
Senin yüzden daha iyi
Ben yaptım da bir sor niye yaptım ve pişmanmıyımtam 1. Olacadık hububat graliçesi çıktı -3.4 dedi ben zort