anam herkes zayıf halkayı yakalamıs sımdıden cok eglenıyoruz munazarada catlıcaz sanırım
ayy altıma edicem kız :d çene yetişdircem diye wc yolunu unuttum :gul:
anam herkes zayıf halkayı yakalamıs sımdıden cok eglenıyoruz munazarada catlıcaz sanırım
Bence fazla konuşmaya gerek yok kazanan belli ikinciyi şimdiden teselli etmeli.-alkis
münazarada olanlar orda kalır ama akıldakiler ne olacak yanından geçerken bir kaşım aşağıda diğeri yukarıda bakışırız artık :ko :nazo:
Benim mesajımı görmesden geliyo hayın kaynanaErken öten horoza birşey olurdu neydi o ya :gulsemmi: sizin şansınız sitede gelinlerin çok olması bikerem ona güveniyorsunuz :laklak:
Valla mıben şu an ne gelinim ne kaynana o sebeple hangi tarafa geçsem ateşli şekilde savunurum bekara çene çalmak kolay ne de olsa :gulsemmi: bir sonraki gelinli kaynanalı şeyde de gelinlere geçecem :ko
Ne zaman baslayacagiz hanimlar .d
Bahçemiz çapan isterSabun koydum legene
Bak başıma gelene
Ben kadar taş düşe
Kaynana senin tepene
:gul::gul: bende seni gözüme kesitrdim :nazo:
Bastır bidenem![]()
ayy altıma edicem kız :d çene yetişdircem diye wc yolunu unuttum :gul:
Ne zaman baslayacagiz hanimlar .d
Benim mesajımı görmesden geliyo hayın kaynana
bilmemki
pazartesi olur sanırım haftabaşı diye :dusun:
Kılavuzu bitter olalın eyvaaaaaah :ko bitterin çok toslamışlığı var magazini okumadın galiba çok basmayın
Sılamla Teyzoşta olaydı görürdü bu arkadaşlar
Bahçemiz çapan ister
Çapacı para ister
Çapacı şöyle dursun
Şu gelin sopa ister
:gul::gul:
Ahaaa biri iptal cokkomik:
Bugün yarın açılır
Çelişkili ifade verdiktamam pazartesi olsun
nk'm şimdik kullanmayacam laflarımı :hihh:
münazarada açacam çenemi
Tamam dedim zaten anlaştıkBacım teyzem burda biliyon
pazar günü gidiyor ben onu bi gönderem diye
Cünkü orda kalıcam bi kaç gün :dusun:
cuma cumartesi pazar günüde gün var
ondan şey ettimgerçi pazarteside hastanede olcam
YooooNe o lafların kısıtlı mı harcayamıyorsun vereyim mi 100 gr komşuluk hakkıdır :gul:
pazartesi yetişirim bacım :ask:Tamam dedim zaten anlaştıkpucuk: sen yetişirsin :findikim:
@nk83 seni kaynanam olarak görmek istiyorum efem kim kimi gözüne kestiriyor
@bitter_im
sence neee![]()
kaynananın hırkası
iğne tutmaz yakası
akıllı dur kaynana
yersin gelin sopası
Peki konu neysavunacagiz ama .d
Kaynanalar yandınız korkun bizden ittifakı kurduk :derdimcok:
ben oyumu tarafsız kullanmıştım ama bugün yine sinirim tavan yapmış durumdabeni gelinler grubuna alın gerçekte verip veriştiremediklerimi burda yapam içimi boşaltam accuk
@nk83 beni gelinler grubuna al ama ben konuda aktif olamamaktan yanada tedirginim diskalifiye olmasın sonra grup @bitter_im @Deokman @Fındık Kurdu
ne dersiniz katılayımmı aranıza :tıktık
ayser abla ılımlı biri burdan yazılarını okuduğum kadarıyla tanıyorum iki tatlı söze tav olur nk da öyle sessiz bizle bir olaz![]()
datlum sapuğum adı üstünde iki yanak bir öpücük onuda halletik bak
gülümse ve güljiyan işte bu arkadaşları tanımıyorum ama grubumuz kuvvetli alt edecez sizi
Çelişkili ifade verdiktamam pazartesi olsun
Yoooo![]()
bitterde laflar boy boy
ister gramla al ister kiloyla
kaynana çok konuşma
bitter gelin coşar
alır oglunu kaçar
(ben uydurdum) :nazo:
pazartesi yetişirim bacım :ask:
Kaynanalara kapak niteliğinde
Taştan atla kaynana,
Keten katla kaynana.
Oğlun beni boşamaz,
Yat da geber kaynana!:ko
Bak bak şu gelinlere bak helehiç yok öyle aman karşımdaki benden büyük bir saygılı hürmetli olayımda gönlünü yapayım kaynanamın diye illa gebertecekler gözü kör olasıcalar(tövbe tövbe) :kaynanamodunaanitibarengirennksmilisi: :ko
:nazo::nazo: oooo fındıgımda coşmuş