Arama sonuçlarınız

1. Aşk Sancısı

Lazer Epilasyon Aletleri isimleri

Lazer Epilasyon Aleti hakkında bilgi sahip olmak isteyenler için lazer epilasyon aletlerini adlarını yazarak ne işe yaradıklarını belirterek burada sizler için yayınlayacağız arkadaşlar.O zaman fazla uzatmadan kısa bir giriş yaparak lazer epilasyon aletleri ile ilgili bilgileri verelim...
  2. Aşk Sancısı

Tırnaklarımı uzatamıyorum diyenlere tüyolar

Tırnak çoğu kişi için aslında çok çabuk şekilde uzar ve görüntü gereği kesme ihtiyacı duyulur. Bazıları için durum tabi aynı değil bazıları da ne kadar uzatmak isteseler uzatamazlar. İşte size bir kaç öneri:Doğal yolla tırnak uzaması Bir tas ılık suya bir çorba kaşığı tuz birer tatlı kaşığı...
  3. Aşk Sancısı

Çilek Pudingli Kurabiyem

Hımm eminim çok lezzetli olmustur bende deneyecegım canım ellerine sağlık:utan:
  4. Aşk Sancısı

Çilek Pudingli Kurabiyem

Pudingi toz halındemı yoksa pişiripmi yapıyosun canım
  5. Aşk Sancısı

Esselamü Aleyküm

Aleyküm selamSelamün aleyküm
  6. Aşk Sancısı

Hasbinallah ve Ni'mel Vekil, ve Ni'mel Mevla, ve Ni'mel Nasir...

HASBİNALLAH VE Nİ'MEL VEKİL,VE Nİ'MEL MEVLA, VE Ni'MEL NASİR
  7. Aşk Sancısı

Bu isim neyin olur

Kardeşimin arkadasıcansu
  8. Aşk Sancısı

Bu isim neyin olur

Halamın oğluseda
  9. Aşk Sancısı

Bir Yeriniz Ağrıdığı Zaman Okunacak Dua

Bir Yeriniz Ağrıdığı Zaman Rasûlullah (s.a.v) şöyle buyurdu:Bir yerin ağrıdığı zaman elini, ağrının olduğu yere koy ve şunu tekrarla:"Bismillahi e'uzu bi'izzetillahi ve kudratihi min şerri mâ ecidü min veca'i hâzâ"
  10. Aşk Sancısı

Eve Girildiğinde Okunacak Dua

"Allahümme inni es'elüke hayrel mevleci ve hayre'l mahreci, bismillahi velecna ve ala'llahi rabbena tevekkelna""Allah'ım, Senden evime hayırla girip hayırla çıkmamı istiyorum. Allahın adıyla girer, Allahın adıyla çıkarız. Rabbimiz Allah'a
  11. Aşk Sancısı

Geçim Sıkıntısında Okunacak Dua

Rasulüllah şöyle buyurmuştur:"Biriniz geçim işi zorlaşınca, evinden çıktığı zaman şöyle demesine mani olan nedir? :"Nefsim, malım ve dinim üzerine Allah'ın adını okurum. Ey Allah! Beni senin kazana razı kıl ve hakkımda takdir edilen şeyleri bana mübarek kıl ki, geciktirdiğini acele...
  12. Aşk Sancısı

Panik Atak İçin Okunacak Dualar nelerdir?

Panik atak tedavisinde Allah’a olan inanç/inancımız (iman) tedaviyi kolaylaştırır ve kitaplarda geçen özellikle korku ve endişe için okunması gereken şifalı dualar vardır.Gusül abdesti alındıktan sonra Allah’a önce panik ataktan kurtulmak için niyet edilir ve aşağıdaki dualar okunur, çok...
  13. Aşk Sancısı

Günün Duası (Hep Birlikte Birbirimize Dua Edelim)

"Yâ Rabbî! Bana hayırlı işler yapmak, çirkin şeyleri terk etmek ve fakirleri sevmek nasip eyle! Kavmim arasında fitne çıkacağı zaman, fitneye karışmadan canımı al! Ya Rabbi, bana sevgini, seni sevenlerin sevgisini, sevgine yaklaştıracak amellerin sevgisini nasib et! "