Arama sonuçlarınız

1. Aşk Sancısı

Şekerpare (Sıvıyağlı)

Serbetlı tatlılardan en sevdıgım :harika: ellerine sağlık canım
  2. Aşk Sancısı

Günün Ayakkabısı

Off bayıldım harıkaa ya :harika:
  3. Aşk Sancısı

Hanımefendi Yoklama Defteri

Burdayımmmmmm:bengeldim::bengeldim:
  4. Aşk Sancısı

Mandalinalı Pasta-bitter

Bomba bomba resmen her gordugumde yutkunuyorum :) ellerine sağlık mervem :asikk:
  5. Aşk Sancısı

Dert Ortağım Benim.

İnan böylesı daha iyi olmus hayırlısı buymus hıc uzulme kendısı kaybettı . bende ılk evlendıfgım zaman hemen cevre yaptım gayet de gıdıp gelıyorduk bırbırlerımıze hersey çok ıyıdı zamanla o ınsanlar arkamdan olur olmadık seykler soyledıler duymadıgım sey kalmadı sımdı o kadar pişmanım kı...
  6. Aşk Sancısı

Genel Paylaşım Alanı

herkese selam kızlar bende geldım zayıflamak ıstıyorum :D Gerci hamıleyım ben ama kılolu hamıle kaldım kilo fazla almamam lazım yaklasık 1 hafdadır düzenli yürüyüse basladım tabı yeme ıcmeme de dıkkat edıyorum bu sayede 1 kılo verdım :harika: benıde aranıza alın zayıflatın benı :D
  7. Aşk Sancısı

Yeni Yılınız Kutlu Olsun Hoşgeldin 2019!

evet abla yoktum çoközledım sizleri ama artık burdayım sizlerleyım :kaalp:
  8. Aşk Sancısı

İkinci Kez Anne Oluyorum

Uzun bir ara verdim yine buraya :) Ama bu sefer geçerli nedenlerim var ;) 9 Aralık günü yani doğum günümün oldugu gün tekrar ikinci kez anne olacagımı öğrendım :sarısınhamis: Şuan 9 haftalık olduk rabbım isteyen herkese nasip etsın ınsallah :hamis::nazar:
  9. Aşk Sancısı

Mügü'nün Mutfağı

mügü abla dökturmussun herşey harıka gounuyor ellerıne sağlık:harika:
  10. Aşk Sancısı

Fırın Palamut- bitter

Fırında daha bı hosuma gıdıyor gercekten hafıf ve lezzetlı oluyor :harika: Göruntüsü harıka gorunuyor ellerine sağlık canımcım
  11. Aşk Sancısı

Beyti Kebabı- bitter

Ayy harıka gorunuyor efsane :asikk:
  12. Aşk Sancısı

Yeni Yılınız Kutlu Olsun Hoşgeldin 2019!

herkese saglıklı mutlu huzurlu bır yıl gecırmenızı dılıyorum herkese ıyı seneler :bengeldim::asikk::asikk:
  13. Aşk Sancısı

Tavuk Şiş- bitter

çok sevdiğim yemeklerden birisidir ellerine sağlık canımcım
  14. Aşk Sancısı

Muhallebi-bitter

eline sağlık canım enfesto:kalp:
  15. Aşk Sancısı

Düzenli evimiz & Hayatımız

çok güzel bır konu olmus :hopp: bende az önce ufak balkonum var orayı toparladım ardiye gıbı kullanıyorum orayı dagılmıstı :olamaaaz: mutfak dolaplarımın dısını sıldım içi temızdı
  16. Aşk Sancısı

Hamarat hatunlar

Buzdolabımı temızledım bugun , balkonlarımı yıkadım 2 posta çamasır astım , aksama ütüsü yapılcak birde günlük her zaman yaptıgım evi sildim ve süpürdüm :harika:
  17. Aşk Sancısı

Hanımefendi Yoklama Defteri

Burdayım
  18. Aşk Sancısı

En Son Mesajı Kim Yazacak?

Hayır bennn :hobba:
  19. Aşk Sancısı

Temizlik Hastaları Fan Club

çok titiz değilim aşıraya hıcbır zaman kaçmam ama dağınıklıgı sevmem ,evde boş kaldıgım zaman ılla bıryeri temızlerım :D
  20. Aşk Sancısı

Ankara'da korkutan fabrika yangını!

Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde, kablo ve çeşitli elektrik malzemesi üretimi yapılan fabrikada yangın çıktı.Saat 16.00 sıralarında, Gölbaşı ilçesi Ankara- Konya Karayolu, Vilayetler Evi kavşağında faaliyet gösteren, kablo ve çeşitli elektrik malzemesi üretimi yapılan fabrikada, belirlenemeyen...