Arama sonuçlarınız

1. Aşk Sancısı

Terk edilen gelinin intikamı

Hayat işte canım insanı neler yaptırıyor :mad: :ko
  2. Aşk Sancısı

Tabiki bazen kötü oluyor intikamlar ama bu gelini takdir ettim üzülecegıne böyle birşey yapmışş oh canına değsin :ko
  3. Aşk Sancısı

2015 Ocak Ayı İlk Konuğumuz --> Simge_01

Teşekkür ederim canım sorularımı cevapladıgın için :ask: Bak kek hazırladım sana elim boş gelmedim :confetti:
  4. Aşk Sancısı

AĞLAMAK YERİNE EĞLENMEYİ SEÇTİNikaha 5 gün kala 3 yıldır birlikte olduğu sevgilisi tarafından terk edilen Shelby Swink, gelinliğini boyadı.Swink, gelinliğini giydi ve nikah için belirlenen günde anne-babası ve nedimeleriyle buluştu.Shelby tam da yıkılan hayallerine...
  5. Aşk Sancısı

Günün Mutfak Dekorasyonu.

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/v/t1.0-9/10452380_600161906782525_2168328003107953846_n.jpg?oh=351a1ac4d015f23835b3fc313d5ec051&oe=552DA7AB&__gda__=1430765213_d32d9dcbe68c3c3b4cbfa8509e076d60[/IMG]
  6. Aşk Sancısı

Beyaz'dan Demet Akalın'a 'Türkan' Klibi Cevabı

Bu adam tam komedi :confetti: yaa süperr yapmış gene :ko:ko
  7. Aşk Sancısı

Düğün Şafaklarımız :)

:utan: 154 :utan:
  8. Aşk Sancısı

Bugün Ne Yemek Yapacağız?

Lahana çorbası Mısır ekmeği Bulgur pilavı Kızarmış tavuk
  9. Aşk Sancısı

Eczane gibi meyve: Ayva

Ayvanın bu kadar yararlı oldugunu bilmiyordum teşekkürler canım -alkis
  10. Aşk Sancısı

Kar yağışı haftaya daha da yoğunlaşacak

Amanınn totoşumuz bile dondu yaa , dahada donucak demekk ki :D
  11. Aşk Sancısı

Merve Terim Çetin'den ağlatan açıklama

Ne güzel anlatmış zor gerçekten rabbim dayanma gücü vermiş . Hepimize hayırlı olur inşallah 2015
  12. Aşk Sancısı

2015 Ocak Ayı İlk Konuğumuz --> Simge_01

Ben geldim simgee :sevindirikasli:Nasılsın canım bugunNeler yaptın anlat bakayım ?Kaç kardeşsiniz ?Sen kaçıncı numarasın ?Aslen nerelisin ?Sevdiğin var mı ;) ?Yemek yapmayı biliyormusun ?Peki tatlı türlerinden neler biliyorsun ?Ben çok severımde bana önerebilecegın bi tatlı...
  13. Aşk Sancısı

Kartepe'de kar faciası

En merak ettiğim yer :sevindirikasli:
  14. Aşk Sancısı

Hangi Efsane Kaynanasın?

Banada bu çıktı hehe ben biliyordum zaten kendimden iyi bir kaynana olacagını :ko
  15. Aşk Sancısı

Derdim var yorum ve yardım beklerim

Hoşigeldin aramıza canım canım kendine eziyet ediyorsun bence olan oldu geçmişe mazi derler rabbim kimsenin ahını kimsede bırakmaz bence şanşlısın ki bak karşına güzel bi insan çıkmıs ve mutlusun o yaptıgıyla kalır sen gelecegıne bak eşinle mutlu olmaya bak allaha havale et :huhuu:
  16. Aşk Sancısı

Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun

Mevlid kandilimiz mubarek olsun hanımefendi hatunları :ask: