Arama sonuçlarınız

1. Aşk Sancısı

Katlı Kahküllü Saç Modelleri

değişiklik her zaman iyidir :ask:
  2. Aşk Sancısı

Ehliyetsiz sürücü dehşeti: 1 şehit

Askerim bugun bu haberı vermesı ile yıkıldım resmen askerımın bölük arkadası bugun sehıt oldu :( ne kadar sorumsuz insanlar var o yaştakı çoçuk nasıl trafıge cıkabılsın . suan askerım hastanede arkadasının yanında otopsi yapılıyormus yarın cenazesi memleketıne gıdıyor :( dualarınızı eksık...
  3. Aşk Sancısı

Ehliyetsiz sürücü dehşeti: 1 şehit

Kayseri’de 14 yaşındaki Mehmet Yaşar Ö. kardeşi 12 yaşındaki Osman Nuri Ö. ile birlikte ailesinin haberi olmadan aldığı otomobille gezerken askeri ambulansa çarptı. Kazada, askeri ambulansın sürücüsü er Şahin Taşkın şehit olurken, 2'si asker 7 kişi yaralandı.Kaza, Melikgazi ilçesi Erenköy...
  4. Aşk Sancısı

2015 Emekli öğretmen maaşı ne kadar olacak ?

Yukarıdaki tabloda da görüldüğü gibi 25 yılını tamamlamış 1/4 dereceli emekli öğretmen 1.62403 TL 30 yılını tamamlamış 1/4 dereceli emekli öğretmen 1.73230 TL emekli maaşı alacak.
  5. Aşk Sancısı

2015 Emekli memur maaşı ne kadar olacak ?

Yukarıdaki tabloda da görüldüğü gibi 25 yılını tamamlamış 3/4 dereceli lise mezunu emekli memur 1.30314 TL 30 yılını tamamlamış 3/4 dereceli lise mezunu emekli memur 1.390 TL emekli maaşı alacak.
  6. Aşk Sancısı

30 yıldan sonra emekli ikramiyesi artar mı ?

Memurlar hizmet yılları arttıkça daha yüksek emekli aylığına hak kazanırlar. Dolayısıyla 30 yıl hizmeti olan öğretmenin emekli aylığıyla 35 yıl hizmeti olan öğretmenin emekli aylığı farklı olur. Fakat emekli ikramiyesinde 30 yıl sınırı söz konusudur. Yani bir öğretmen 35 yıl da görev yapmış olsa...
  7. Aşk Sancısı

2015 Dul ve yetim maaşları ne kadar ?

Emekli Sandığı’na tabi çalışırken veya emekli iken vefat edenlerin hak sahibi dul ve yetimlerine ödenecek aylıkların alt sınırı emekli veya malûllere ödenecek alt sınır aylığının; Dul ve yetim sayısı 3 ve daha fazla ise tamamından Dul ve yetim sayısı 2 kişi ise yüzde 90’ından Dul ve yetim...
  8. Aşk Sancısı

2015 Emekli maaşları ne kadar olacak ?

Tabloda belirtilen emekli aylıklarından ve ikramiyelerinden yararlanmak için memurların 16 Aralık 2014 ve sonrasında dilekçe vermeleri yeterlidir. Çünkü memurlar için aybaşı 1987 yılından sonra ayın 15’i olarak değiştirilmiştir. Bu nedenle 16 Aralık ve sonraki günlerde verilecek emeklilik...
  9. Aşk Sancısı

Çok huzursuz ve Mutsuzummm :((((((

Bence canım sen kafanda çok büyütuyorsun kendin sıkıntı edıyorsun , evliliğine yansıyor , erkeklerde pek ince düşünme zihniyetı yok bu hepsinde böyle bence sende bazı şeylerı takma umursama kendine yazık etme . Hem evliliğin ilk senesinde böyle sorunlar çıkabılır
  10. Aşk Sancısı

Keşke bu tavsiyeleri becerebilsek :)

Aklini kullan Iyice tanimadan hiçbir insana baglanma. Bitmemis iliskilerin üzerine iliski kurma, aci çeken sen olursun. Seni takmayani sen hiç takma, konusmayanla asla konusma. Güvenmedigin biriyle asla flört etme. Yalanini yakaladigin kisinin düzelebilecegini düsünme Insanlara dogru deger...
  11. Aşk Sancısı

Mercimek köftesi

Ay nasıl çekti canım gece gece ne yaptın sen flamingo ellerine sağlık süper görunuyor :o
  12. Aşk Sancısı

Prenses Modeli Gelinlikler

İlk baştaki çok hoş :o
  13. Aşk Sancısı

2015 Ocak Ayı İlk Konuğumuz --> Simge_01

Yine benn :sevindirikasli:Duygusalmısın? Kıskançmısın? En Nefret Ettiğin İnsan Tipi? Bir Erkekte Önce Neye Bakarsın ? Kendinde En Sevmediğin Huy? Sana Yapılan En Ağır Eliştiri Nedir? İnsanlar Genelde Ne Derler Hakkında? En Sevdiğin Sanatçı? En Sevdiğin Şarkı? Beni En İyi Anlatan...
  14. Aşk Sancısı

'Seda’nın sonu Flash TV'

Bu seda da o kadar veto yiyor halen vazgecemedı şu ekranlardan :saplak:
  15. Aşk Sancısı

Tuzlu Pastane Kurabiyem

Tuzlu kurabiyeye bayılırım kıyır kıyır oluyor ya ağızda enfes birşey ya buda öyle görunuyor ellerine sağlık canım
  16. Aşk Sancısı

Limonlu Kek

Uzun zamandan beri kek yapmıyorum ve yemiyorum canım nasıl istedi ya :offf: Çok güzel görünuyor canım ellerine sağlık çok severim limonlu kek i -alkis
  17. Aşk Sancısı

Günün Gelinliği

Vuu kuruğa bakk muhteşemmm