Arama sonuçlarınız

1. Aşk Sancısı

Çeyiz Hazırlığı ve Fikir Alışverişi (Sohbet Bölümü)

Eklene görelimm :) hayırlı olsun bebeğim güzel günlerde kullan ınsallah :ask:
  2. Aşk Sancısı

En güzel Düğün Dansı & Müzikleri

Kendimce girmiyor tabi yöneticilerimiz ne der bilmıyorum @nk83
  3. Aşk Sancısı

Gelin çantasında neler olmalı?

:) aynen canım illaki o telasdan unutulur bazı şeyler :D
  4. Aşk Sancısı

Bende dinledim de şimdi güzel bi dans müziği romontık :utan: Ne kadar güzel maşallah diyelim annen ve babana ilk günki tazeliklerini koruyorlar :ask:
  5. Aşk Sancısı

Düğüne Hazırlık Takvimi

Birlikte mutlu bir hayat kurmaya karar veren müstakbel çiftin başarılı ve güzel bir düğün daveti gerçekleştirebilmesi için her detayın vakitlice düzenlenip planlanması şarttır. Böylesine çok yönlü bir organizasyonun pürüzsüz yürümesi için, iyi bir planlama yapmak, başarılı bir hazırlık takvimi...
  6. Aşk Sancısı

2015 Ocak Ayı İlk Konuğumuz --> Simge_01

Ben teşekkür ederim canımcım sorularıma içtenlikle yanıtladığın için :utan:
  7. Aşk Sancısı

İstemeye gelindiğinde ne gibi hazırlıklar yaptınız ?

İlk açılısı ben yaptım sıra diğer görmüş geçirmiş üyelerimizden
  8. Aşk Sancısı

Düğünlerin en özel anlarından biri düğün dansı. İlk dans müziğini arayanlar için en romantik düğün dans şarkı sözlerilarını seçtik. Düğün dansı düğünlerin en unutulmaz anlarından biri… Gelin ve damat için nikah töreninden bile heyecanlıdır ilk dans… O unutulmaz anda çalan şarkı sözleri sizin...
  9. Aşk Sancısı

İstemeye gelindiğinde ne gibi hazırlıklar yaptınız ?

Ne gibi hazırlıklar yaptınız yiyecek olarak neler hazırladınız Deneyimli arkadaslarımız anlatsın yardımcı olalım sözlenecek arkadaslarımızaİlk önce ben başlayayım ;Nişanlımlar istemeye geldıklerınde pek kalabalık değillerdi . onlar 5 kişi gelmişlerdi .MenümüzGül böreği...
  10. Aşk Sancısı

Peygamber Efendimizin (s.a.s) Kızının Çeyizi

Peygamber kızının çeyiziKonuya ilişkin Ahmet Şahin de şunları paylaşıyor bizlerle: “Efendimizin(s.) gözbebeği, Hz. Fatıma’nın (r.a) çeyizinde yer alanlar: 1. Üzerinde namaz kılınacak güzel bir seccade. 2. Üç adet minder 3. Yastık 4. El değirmeni, su tulumu, testi, su bardağı 5. Bir...
  11. Aşk Sancısı

Gelin çantasında neler olmalı?

Düğün günü herşeyin kusursuz olması için küçük aksiliklere karşı önlem almayı unutmayın. Peki çantanızda mutlaka olması gerekenleri biliyor musunuz? Düğün gecesi yaşanabilecek ufak tefek aksiliklere karşı hazırlıklı olun! Üşenmeyin...
  12. Aşk Sancısı

Herkes Vitrin Evliliklerin Peşinde

Kadınların da erkeklerin de evlilik kriterleri bir nesil öncesine göre çoktan değişti. Herkes vitrinde iyi duran evliliklerin peşinde.Güzellik ve kariyer yükselme gösterirken iyi aile mensubu olma, görgü, edep gibi özellikler arka sıralara düştü. Fakat gelin görün ki vitrin için yapılan...
  13. Aşk Sancısı

Benim için dua edecek olsan ne için olurdu bu...?? Hiç yaşadığın şehri terk etmek istedin mi....?? Utangaç mısın yoksa fazla açık sözlü mü....?? Evde nasılsın derli toplu mu yoksa dağınık mı bak doğruyu söyle....?? Sabır senin için ne ifade ediyor.... ? İhanete ihanetle cevap verirmiydin ...
  14. Aşk Sancısı

Ben geldimm ..:) Kendinde en tatlı buldugun kıyafetin ne ? En cok ne renk yakışıyor ? En mutlu oldugun an? Sevdiğin için neleri göze alırsın? Bir gününüz nasıl geçiyor? Yaşadığın yerden bize bahseder misin. Dışarı çıktığında nerelere gidersiniz, neler yaparsın... Kolay bağışlar mısın /Kin tutar...
  15. Aşk Sancısı

Forumdan Çıkıyorum Çünkü

O hayat benim başlamak üzere gideyimde izleyeyım görüsürüz fıstıklar :huhuu:
  16. Aşk Sancısı

Çocuklar neden söz dinlemez?

Teşekkürler paylaşımın için ..
  17. Aşk Sancısı

İyi bir ebeveyn olmak için

18. Aşk Sancısı

Çalışan Annelerin Yaptıkları Hatalar