Arama sonuçlarınız

1. Aşk Sancısı

Bütün dertlerinizi dökün... Buyurun içeri =)

zaten kızlar pek sıkı fıkı değildik enısteylede ama kızı istemeye geldıler nişan oldu derken iyi ce havalandı bu afralar tafralar falan:o ablamıda çektı kendıne evlendıkden sonra hıc dusunemıyorum ben bunları dediğiniz gibi mesafeli olucak ablamada karsı
  2. Aşk Sancısı

Aşk Sancısı' nın Aşk Bahçesi

"Allah aşkı başkadır azizim, Seni senden almaz, seni kendine getirir.."
  3. Aşk Sancısı

Ablamı istemeye geldiklerinde tuzlu kahveyı ben yaptım ablamda servıs etti. birazcık fazla seyler kattım :) o gece mıdesı bozuldu . aslında ıctıgı bır yudum herneyse sonra tavır aldı bu nısanlımıda istemez benide bıze gelır arada hosgeldın derım cevap vermez düğünleri denizlide olucak ablamla...
  4. Aşk Sancısı

En Son Mesajı Kim Yazacak?

bende burdayımmmm
  5. Aşk Sancısı

İlk ben başlayayım bu aralar ablamla sorunlar yaşıyoruz oda benim gibi nişanlı ben haziranda o eylülde evlenıyor ve bizim nişanlılarımız anlasamadı bırbırlerıne zıt gıdıyorlar bunun nısanlısı yani eniştem olcak herıf benıde ıstemıyor heralde ablama öyle gaz verıyor oda bana çok onur kırıcı ve...
  6. Aşk Sancısı

Nk83'Ün Mutfağından Tarifler

Börek hoşuma gıttı hafta sonu kv gelıyor onlara yapayım .. Tavuk yemeğine maydanoz iyi gider evet gercı bende katmadım yaparken ama :) sen bırde öyle yap bakalım nasıl olucak acaba ?
  7. Aşk Sancısı

Göğüs Büyütmek İçin Yöntemler

Aranıza bende geldım kızlarrr bi meme zede daha katıldı :interest:
  8. Aşk Sancısı

Gögüs büyütmek için kesin cözüm bu tarif

Şu küç dedıklerı çok pahalı ya aktara sormustum da kilosı 80 lira dedi vazgectım :)
  9. Aşk Sancısı

Kahvaltı Masam - bitter

Bebeğim masa 10 numara harika gorunuyor dökturmussu yine valla maşallah sana :utan: Masa düzeni desen süper becerıklı htun seni :istebu: