Arama sonuçlarınız

1. Aşk Sancısı

Pko yani polikistik overli kimler var aramızda?

bekarken adet düzensizliğim oldugu için doktora göründüğümde pko oldugumu söylemıstı . çoçuk sahıbı olmam zor olurmus öyle demıstı . doğum kontrol hapı vermıstı ama ben kullanmamıstım ki iyikide kullanmamısım şükür evlendıgımde çok sorun yasamadım evliliğimin 10.cu ayında hamile kaldım pkoda en...
  2. Aşk Sancısı

4 haftalık hamileyim

hayırlı olsun canım rabbım tamamını erdırsın ınsallah :tatlim: bende 22 haftalık hamıleyim :kaalp: ilk gebeliğin mi canım
  3. Aşk Sancısı

Aloe Vera Çiçeği Nedir, Bakımı Nasıl Yapılır?

bende yenı aldım arastırma yapıyorum burda da paylasayım dedım :)
  4. Aşk Sancısı

Süt Reçelli Çikolatalı Cupcake

MALZEMELER 100 gram bitter çikolataYarım su bardağı süt150 gram oda sıcaklığında tereyağı1 su bardağı tozşeker3 adet yumurta2 su bardağı un2 çorba kaşığı kakaoBir tutam tuz1 paket kabartma tozuSüt reçeli (dulce de leche) için:1 litre süt1 su bardağı toz şekerBir tutam...
  5. Aşk Sancısı

Fındıklı ve Bademli Kek

3 adet yumurta1 su bardağı toz şeker1 su bardağı sıvı yağ1 su bardağı yoğurt1 adet limonun suyu ve rendelenmiş kabuğu1'er kahve fincanı toz fındık ve bademİki buçuk su bardağı un2 paket kabartma tozu1 paket vanilya2'şer çorba kaşığı iri dövülmüş fındık, badem ve antepfıstığı...
  6. Aşk Sancısı

Somonlu Peynirli Üçgen Börek

MALZEMELER4 adet yufka1/2 demet roka300 gram derisi temizlenmiş somon1/2 demet dereotu200 gram krem peynir2 çorba kaşığı zeytinyağı1 tatlı kaşığı susam1/2 çay kaşığı karabiber1 çay kaşığı tuzSarımsaklı Mayonez Için:2 adet yumurta sarısı1 tatlı kaşığı hardal1.5 su...
  7. Aşk Sancısı

Yumurtalı Kıymalı Börek

MALZEMELER4 adet yumurta13-15 çorba kaşığı tepeleme unYarım su bardağı süt1 çay kaşığı tuzHarç için:500 gram kıyma2-3 çorba kaşığı sıvıyağ1 adet soğan1 çorba kaşığı sirke1'er çay kaşığı karabiber ve tuzÜzeri için:2 adet küp doğranmış domates2 adet yumurtanın akı1...
  8. Aşk Sancısı

Havuçlu Yutağza

Hamur için :4 su bardağı un,1 tatlı kaşığı tozşeker1/2 (21 gram) yaş mayaAldığı kadar su, tuzHamuru inceltmek için :2 çorba kaşığı eritilmiş tereyağı1 çay bardağı sıvıyağİç malzeme için :5 adet havuç,2 adet soğan2 çorba kaşığı tereyağıYAPILIŞIHamur için un, tuz...
  9. Aşk Sancısı

Aloe Vera Jeli Nasıl Yapılır ve Faydaları Nelerdir?

Afrika kökenli bir bitki olan Aloe Vera zambakgiller familyasından olmasına rağmen kaktüse benzer bir görünümü vardır. İçeriğindeki vitaminler, mineraller, aminoasitler ve enzimlerle alternatif tıp sektörü için oldukça önemli bir bitkidir.Şu ana kadar yapılan araştırmalara göre ciltte oluşan...
  10. Aşk Sancısı

Aloe Vera Çiçeği Nedir, Bakımı Nasıl Yapılır?

Aleo vera çiçeği özellikle cilt sağlığı açısından oldukça faydalı bir bitkidir. Aloe vera ofis ortamlarında evin her köşesinde bakıp büyütebilirsiniz. Aynı zamanda aloe vera çiçeği uzun ömürlü ve dayanıklı bir bitkidir. Doğada bir sürü çeşidi olan aleo vera bitkisi her türlü ortama uyum...
  11. Aşk Sancısı

Islak Kek- bitter

efsane gorunuyor ellerine sağlık canım
  12. Aşk Sancısı

En son hangi meyveyi yedin?

çilek
  13. Aşk Sancısı

Günün Modası

elbisenın rengıne bayıldım :harika:
  14. Aşk Sancısı

En Son Mesajı Kim Yazacak?

hayırrr benn :aglak:
  15. Aşk Sancısı

Cumanız Mübarek Olsun

Hayırlı Cumalar :kalp:
  16. Aşk Sancısı

21. Hamilelik Haftası

(20+0 - 20+6. GÜNLER)BU HAFTA SİZDE OLUŞAN DEĞİŞİKLİKLERBebek haraketleriniz başladı ve bu haftadan itibaren bebeğinizin oynama sıklığı ve hareketlerin hissedilebilirliği artacak. Bu süreçte siz zaman zaman bebeğinizin "daha az oynadığını" hissederek endişeye kapılabilirsiniz. Bilmeniz...
  17. Aşk Sancısı

Hanımefendi Yoklama Defteri

işte geldım burdayımm:arina: