Çok Güzel Hareketler Bunlar

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.298
Tepki
83.537
Puan
113
Konum
İstanbul
DetayBuyukResim.ashx


Tarih: 2010-12-19 TV : KANAL D Saat: 20:00Tür:Eğlence

WIKILEAKS, BKM MUTFAK’TA!

Bir reklam ajansı, yeni bir süt reklamı için ilginç fikirler aramaktadır. Herkes fikrini sırasıyla söyler ama hepsi çok yavandır. Şirketin çaycısının da bir fikri vardır. Konuşmasına izin verilmeyen çaycı için bir mucize gerçekleşir. Çaycıya gelen “iyilik perisi” sayesinde bir anda her şey değişir. Evde pijama partisi veren kızlar, partiden sıkılınca ruh çağırırlar. Gelen ruh sayesinde tüm sırlar açığa çıkarken, ruhun kim olduğu gerçeği pijama partisine damgasını vuracaktır. Ana Haber Bülteni ile gündem konuları birer birer ekrana gelecek. Wikileaks Hanife lakaplı mahalle dedikoducusu, eski iki bodyguardın web sitesi kurma hikayesi ve internet kullanma konusunda eğitim veren bir hocanın açıklayıcı bilgileri bu hafta Ana Haber Bülteni’nde. Yağmurlu bir günde otobüs durağında taksi bekleyen iki adamın, durağa gelen şarapçı ve bindikleri taksiciyle yaşadıkları ilginç diyaloglar da ekrana gelecek. Yeni evlenen çift eve gelir. Gece için kadın müzik dinlemek isterken adam acele etmektedir. Müzik açılır, gelin damat göbek atar ve radyoda o sırada duyulan kan anonsu gecenin tüm büyüsünü bozar. Annesi, Boğaç’ı reklam çekimi için sete getirir. Boğaç, çekime gelen diğer çocuklarla anlaşamadığı gibi yönetmenin de başı, Boğaç’la fena halde derttedir. Çok Güzel Hareketler Bunlar’ın kahkaha dolu bu bölümünü kaçırmayın!
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.298
Tepki
83.537
Puan
113
Konum
İstanbul
39052_cok-guzel-hareketler-bunlar.JPG

Çok Güzel Hareketler Bunlar

Tarih: 2010-12-26 TV : KANAL D Saat: 20:00Tür:Eğlence

Kanal D’nin, izlenme rekorları kıran mizah programı “BKM Mutfak Çok Güzel Hareketler Bunlar” bu akşam, önceki bölümlerin en beğenilen skeçlerinden oluşan özel bölümü ile ekranageliyor.

Çok Güzel Hareketler Bunlar’ın sevilen karakterleri Boğaç ve Pelin’in bu haftaki konuğu Ramiz Dayı, nam-ı diğer Ata Demirer. Ramiz Dayı, Boğaç ve Pelin’i barıştırmak için epey dil dökecek.

Bu akşam, bir BKM Mutfak klasiğine dönen ÇGHB Anneleri serisinin “Oğluşum” versiyonu gelecek ekrana. Oğuzhan ve Eser’in annesi İstanbul’a gelir, ancak oğullarının başlarını kaşıyacak vakitleri bile yoktur. Anneler elele vererek skeç yazmaya karar verirler. Yazılan bu skeçle eski günler yad edilecektir.

Yine sevilen karakterler yeni bir apartman toplantısında bir araya geliyorlar. Bu kez konu yeni kapıcının seçimidir. Olaylar öyle karışır ki, kapıcı seçimi apartmanda ki asker kaçağının ipliğini pazara çıkarır.

Yarışma programının parodisi olan Canlı Para skecinde, yarışmacılar bir bir sahnededir. Yarışmacı anne, ****lci oğlunun her soruyu doğru bilmesine inanamamaktadır. Herkesin ortak üzüntüsü ise günlerdir traktörle yollarda perişan olan iki gencin yarışmadan çok erken elenmesidir.

İstanbul’da üniversiteyi kazanan Özgür Cemal burada birde ev arkadaşı bularak öğrenciliğin tadını çıkarmaktadır. Oğullarına fazlaca düşkün olan anne ve baba, Özgür Cemal’in ev arkadaşını sordukları sorularla canından bezdiren aile, çocukların peşini bırakmaya hiç de niyetli değildir.

Maçın 85. dakikasına kadar 3 hakem değiştirilen maçta, 3.hakemin son dakikalarda taraftarlar tarafından sakatlanması ile 4.hakem devreye girecek. Fakat o da ne 4.hakem bir kadın oluyor.

Doğumundan yetişkinliğine kadar bir anne babanın çocuğuyla iletişimi, yaşadıkları, sevinç ve mutlulukları Ebeveynus skeciyle ekrana gelecek.
Çok Güzel Hareketler Bunlar kahkaha dolu özel bölümüyle bu akşam Kanal D’de!
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.298
Tepki
83.537
Puan
113
Konum
İstanbul
39200_cok-guzel-hareketler-bunlar.JPG

Çok Güzel Hareketler Bunlar

Tarih: 2010-12-31 TV : KANAL D Saat: 20:00Tür:Eğlence


BKM Mutfak “Çok Güzel Hareketler Bunlar” yılbaşında tam kadro sahnede! Üstelik sazlı-sözlü, şarkılı, türkülü, dansözlü şahane bir bölümle!
Kanal D, 2011’i de neşe ile karşılıyor. Ekranların en eğlenceli programı BKM Mutfak “Çok Güzel Hareketler Bunlar”, yılın en eğlenceli, en şakalı, en şarkılı bölümünü yılbaşı gecesi için hazırladı! BKM Mutfak’ın genel sanat yönetmeni Yılmaz Erdoğan’ın da, programa ara veren Murat Eken, Şahin Irmak, Bülent Parlak ve Büşra Pekin’in de yer aldıkları yılbaşı özel bölümünde ayrıca; Metin Şentürk, Soner Sarıkabadayı, Kubat, Yaşar, Sarp Apak ve Bursaspor’un gol kralı Sercan Yıldırım, sürpriz karakterlerle ve kendilerine yapılan sürprizlerle, yılbaşı skeçlerinde rol aldılar! Çok Güzel Hareketler Bunlar, bu akşam sadece yılbaşı konulu skeçlerle ekrana gelecek ve elbette geçen yıl olduğu gibi BKM Mutfak korusunun, çok özel repertuarlarıyla verdikleri mini bir konser de programda yer alacak. Yılbaşı klasiği olan Milli Piyango talihlilerinin başına gelenler, yılbaşı partisine yetişmeye çalışıp trafikte kalan çiftler, yeni yılı çöp toplayarak karşılayan iki kafadarın hikayesi, Boğaç’ın yılbaşı çekiliş macerası ve çok özlenen Hıyarlı Baba ile Havuçlu Anne’nin yılbaşı yemeğinde başlarına gelenler bu akşam ekran başındakilere kahkaha ve eğlenceyi garanti ediyor. Çok Güzel Hareketler Bunlar’ın muhteşem “Yılbaşı Özel Bölümü”nü sakın kaçırmayın!
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.298
Tepki
83.537
Puan
113
Konum
İstanbul
39569_cok-guzel-hareketler-bunlar.JPG

Çok Güzel Hareketler Bunlar


Tarih: 2011-01-16 TV : KANAL D Saat: 22:30Tür:Eğlence


“ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR”
ÇOK ÖZEL BÖLÜMÜ İLE EKRANDA!

Kanal D’nin, izlenme rekorları kıran mizah programı “Çok Güzel Hareketler Bunlar” bu akşam, önceki bölümlerin en beğenilen skeçlerinden oluşan özel bölümü ile ekrana geliyor. Futbol yine gündeminde ilk sırasında. Sahne yine bir futbol sahasına dönüyor ve bir yedek kulübesinde yaşananlara şahit oluyoruz. Yedek oturmaktan sıkılan futbolcu, neleri göze alabilir? Tüm macera Çok Güzel Hareketler Bunlar’da !
Ve, bir olay yeri! İndirime giren bir mağaza, kadınların saldırısı ile savaş alanına dönecek. Mağaza sahibi ve çalışanlar kendini kaybetmiş kadınlarla baş edemeyince olaya özel timler müdahale edecek!
Evde canları sıkılan Bülent ve Şahin, eski kız arkadaşlarını aramaya karar verirler. Ya eski kız arkadaşları yeniden tavlayacaklar ya da apartmana yeni taşınan komşulara kendilerini beğendirecekler!
ÖSS’ye girecek olan gencin, sınava hazırlık sürecinde geçirdiği evreler de ekranda olacak. Üniversite stresi öyle fazladır ki, ak sakallı dede bile olaya müdahale etmek için sahneye çıkar!
Arkadaşının sevgilisini kıskanan kankaya da bir sevgili bulunması gerekmektedir! Ama nasıl? Kankalar bir cafede buluşurlar ve yine işler karışır!
Erkeklerin playstation oynadığı, kadınların ise dizi izlemek için her tür numarayı çevirdiği bir akşam gezmesine de konuk olunuyor. Kadınlar erkeklerin içinden bir tanesini dizi izlemeye ikna edince, durum biraz tuhaflaşacak!
Bir grup inşaat işçisi de yarışma furyasına dahil oluyor. Yiyememekteyiz programı ratingleri altüst ediyor!
Ve tabi ki Boğaç ile Pelin!
Ralli macerası’nda Co pilot hatasıyla yolunu kaybeden ralliciler finish çizgisini aramaya başlar. Ve yolları bir köye düşer! Onlara önce muhtar sonra çoban yardım eder. Ancak ortada bir gariplik vardır!
Hıyarlı Baba ve Havuçlu Anne’nin maceraları da ekranda.
Çok Güzel Hareketler Bunlar kahkaha dolu özel bölümüyle bu akşam Kanal D’de!
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.298
Tepki
83.537
Puan
113
Konum
İstanbul
39905_cok-guzel-hareketler-bunlar.JPG

Çok Güzel Hareketler Bunlar

Tarih: 2011-01-30 TV : KANAL D Saat: 20:00Tür:Eğlence


“ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR”
ÖZEL BÖLÜMÜ İLE EKRANDA!

Kanal D’nin, izlenme rekorları kıran mizah programı “Çok Güzel Hareketler Bunlar” bu akşam, önceki bölümlerin en beğenilen skeçlerinden oluşan özel bölümü ile ekrana geliyor. Pelin’le ilişkilerinin birinci yılını kafeteryada kutlamak isteyen Boğaç, Ersin’in gelmesiyle sinirlenir. Boğaç’la Ersin street fighter turnuvası düzenler. Yenilgiyi kabul edemeyen Boğaç, sinirlerine hakim olamaz. Pelin kavga ile sonuçlanan bu günü sinir harbi içinde bitirir.
Yeni bir aşkın doğmasına ne neden olur? Sevgilisinden ayrılan bir kadın, işten kovulan bir adam, otobüste bir kadınla tartışan bir adam farkına varmadan bir aşkın oluşmasına neden olabilirler mi?
Yeni yılı çöp toplayarak karşılayan iki kafadarın hikayesi kahkaha ve eğlenceyi garanti ediyor.
Mağazada alışverişe çıkan, birbirlerinin giydikleri kıyafetleri beğenmemekte ve tutarsız hareketler sergilemektedirler. Tezgahtarın da olaya müdahalesiyle işin sırrı ortaya çıkacaktır.
Karısını bütün özel günlerinde aynı restorana getiren adam bu kez yer ayırtmayı da unutmuştur. Şansa tüm masalar doludur. Adam masaları boşaltmak için insanları kaçırtmaya çalışmakta, karısı ise olayları izledikçe çileden çıkmaktadır. Adam kavga etmekte olan bir çifti gözüne kestirmiş ve karısının gönlünü almak için avına çoktan odaklanmıştır.
Boksör bir adamın, dövüş sırasında beynindeki nöronları inceleyen bilim adamı, round round yumrukların nöronlara olan etkisini canlı olarak göstermektedir. Zavallı nöronlar sarsıntının etkisiyle olayı halaya çekmeye kadar götürürler.
Yılbaşı partisine yetişmeye çalışıp trafikte kalan çiftin başına neler gelir?
Patronunu eve yemeğe davet eden adam, gece sonunda ortaya çıkacak manzarayı hayal bile etmemiştir. Patron kadındır ve adamın karısı bundan hiç hoşlanmaz. Gecenin finaline pasta savaşı damgasını vurur!
Boğaç’ın yılbaşı çekiliş macerası da özel bölümde ekranlara gelecek…
Okul kantininde kızlarla tanışmak için fırsat kollayan gençler tanıştıkları kızı beğenmezler. Ancak işte tam bu noktada iç güzellik mi önemli yoksa dış güzellik mi sorusunun cevabı Bkm Mutfak’ta yanıt bulacak.
Hıyarlı Baba ile Havuçlu Anne yılbaşı yemeği için yemeğe çıkarlarsa sahnede kahkaha eksik olmaz…
Çok Güzel Hareketler Bunlar kahkaha dolu özel bölümüyle bu akşam Kanal D’de!
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.298
Tepki
83.537
Puan
113
Konum
İstanbul
40082_cok-guzel-hareketler-bunlar.JPG

Çok Güzel Hareketler Bunlar

Tarih: 2011-02-06 TV : KANAL D Saat: 20:00Tür:Eğlence


“ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR”
ÖZEL BÖLÜMÜ İLE EKRANDA!

Kanal D’nin, izlenme rekorları kıran mizah programı “Çok Güzel Hareketler Bunlar” bu akşam, önceki bölümlerin en beğenilen skeçlerinden oluşan özel bölümü ile ekrana geliyor. Boğaç aşık, üstelik itiraf bile edecek. En azından deneyecek. Bunun için babasından taktik bile alacak. Futbol elbette hayatın olduğu gibi, şakaların da vazgeçilmesi! Ofsayt tartışması, hayata dair pek çok soru ile bu skeçde! Eski sevgilinin silahlı saldırısına maruz kalan çift, yaşanılan bu olayla ilişkilerini sorgulamaya gidecektir. Asansör Rıfkı’nın hatıra defteri okunacak ve bir asansörün başına gelebilecek trajikomik olaylara şahit olacağız. Yazdıkları skeçleri işi ticarete dökerek satmaya başlayan BKM Mutfak, skeçlerin fiyatını da şakaya göre belirliyor ve skecinde adı ‘şakasına göre değişir’ oluyor. Dişçiye gitmekten herkes korkar. Ama ya dişçi babanız olursa ne olur? Garip doğan bir bebek ailesinde nasıl şaşkınlık yaratacak ? Sevgilisini, kankasıyla tanıştıracak olan kız, ikiliyi bir cafede buluşturur. Başta her şey sakin gözükürken, zamanla işler kontrolden çıkacaktır. Balayından dönen Havuçlu Anne ve Hıyarlı Baba da bu hafta yine ekranda olacak. Balayının faturası oldukça kabarık gelmiştir ve bunun kimin tarafından ödeneceği konusu ailede tam bir kaosa sebep olur. Çok Güzel Hareketler Bunlar kahkaha dolu özel bölümüyle bu akşam Kanal D’de!
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.298
Tepki
83.537
Puan
113
Konum
İstanbul
40276_cok-guzel-hareketler-bunlar.JPG

Çok Güzel Hareketler Bunlar

Tarih: 2011-02-13 TV : KANAL D Saat: 20:00Tür:Eğlence


“ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR”
ÖZEL BÖLÜMÜ İLE EKRANDA!

Kanal D’nin, izlenme rekorları kıran mizah programı “Çok Güzel Hareketler Bunlar” bu akşam, önceki bölümlerin en beğenilen skeçlerinden oluşan özel bölümü ile ekrana geliyor.
Boğaç’ın hırçın davranışlarından bezen sınıf arkadaşları, durumu öğretmenlerine iletir. Öğretmen sınıfta olup bitenleri cep telefonuna kaydedince, erken seçime karar verilir ve sınıfta kıyasıya bir mücadele başlar.

Askere giderken kız arkadaşını, en yakın arkadaşına emanet etmeyi düşünen adam, farkında olmadan bir sınavdan geçecektir. Adam sınavı geçebilecek mi, yoksa, asıl sınava tabi tutulması gereken kişi kız mı?
Sevgilisine aldığı hediyenin üzerinden etiketini çıkarttırmayan adam, sevgilisiyle buluştuğunda, onun aldığı hediyenin kendi aldığı hediyeden yirmi kat pahalı bir hediye olunca, aradaki fark arayı açacaktır.
Hıyarlı Baba’nın Havuçlu eşi, bu hafta tası tarağı toplayıp oğluyla eski kocasının yanına taşınacak. Elbette kendince yöntemlerle...
Otobüste cüzdanını kaybeden adam, ortalığı ayağa kaldırır! Otobüsteki polis olaya hemen müdahale edecektir ama hırsız durumuna düşen diğer yolcuların konuyu kapatmaya hiç de niyetleri yoktur.

Adam koyu bir Fenerbahçe taraftarıdır. Takımının yenilmesiyle adam karısına söylenmeye başlar. Galatasaraylı oğlu eve gelince, annesinin yıkamak için bulduğu eski formalar aslında baba ve oğul arasındaki gerçekleri gün yüzüne çıkaracaktır. Çok Güzel Hareketler Bunlar kahkaha dolu özel bölümüyle bu akşam Kanal D’de!
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.298
Tepki
83.537
Puan
113
Konum
İstanbul
41401_cok-guzel-hareketler-bunlar.JPG

Çok Güzel Hareketler Bunlar



Tarih: 2011-03-27 TV : KANAL D Saat: 20:00Tür:Eğlence




Çok Güzel Hareketler Bunlar
Kanal D’nin izlenme rekorları kıran mizah programı BKM Mutfak “Çok Güzel Hareketler Bunlar”da kahkaha devam ediyor. Nüfus dairesinde sırada bekleyenlere, memurlar tarafından o kadar çok soru sorulur ki, sırada bekleyen yaşlı adam dayanamayarak kalp krizi geçirir. Sıradaki diğer insanlar da şikayete başlayınca memurlar da mecburen karşı atağa geçer.
Call Center çalışanlarına gün içinde yüzlerce telefon gelmektedir. Kimi evde internet olmadığından, kimisi de üniversitede okuyan oğlunun zekiliğinden bahsetmektedir. Her sorunu dikkatle ve sabırla dinleyen görevliler maalesef kendi dertlerini anlatamamaktadır. Bugüne kadar hiçbir sevgilisiyle öpüşmeyen genç kız, erkek arkadaşının hamlesini geri çevirir. Erkek arkadaşı neye uğradığını şaşırır ama bilmediği gerçek, kızın bunu İtalya’da gondol’da yapmak istediğidir. Vapuru kaçıran kızın evden de kedisi kaçmıştır. Kedi arama çalışmaları sırasında dertli iki gençle karşılaşır. Her sabah cep telefonuna gsm firması tarafından gelen mesajlar yüzünden uykuya hasret hale gelen Metin Keçeci sonunda isyan bayrağını çeker. Baş ağrısı şikayetiyle doktora giden adam, karısının hiç susmadan konuşması ve sürekli yükselen sesiyle daha da çileden çıkmaktadır. Doktor olaya müdahale etmeye çalışsa da kadın susmak bilmez. Parkta oturan gencin yanına yaşlı bir çift gelir. Yaşlı çift, genci ortalarına alarak geçmiş hakkında konuşmaya başlar. Ancak skeçte ezberler unutulur. Spor mağazasında uzay yürüyüşü aletini kullanan çift hangisine alacağına karar veremez. Satış danışmanı genç enteresan hareketler sergileyince çiftin kavgası kaçınılmaz olur.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.298
Tepki
83.537
Puan
113
Konum
İstanbul
bkmm154.jpg

trans.gif

Çok Güzel Hareketler Bunlar (Özet)

trans.gif

Türü: Eğlence
Tarih-Saat: 03.04.2011 20:00

trans.gif

Kanal Dnin, izlenme rekorları kıran mizah programı “Çok Güzel Hareketler Bunlar” bu akşam, önceki bölümlerin en beğenilen skeçlerinden oluşan özel bölümü ile ekrana geliyor. Pelinle ilişkilerinin birinci yılını kafeteryada kutlamak isteyen Boğaç, Ersinin gelmesiyle sinirlenir. Boğaçla Ersin street fighter turnuvası düzenler. Yenilgiyi kabul edemeyen Boğaç, sinirlerine hakim olamaz. Pelin kavga ile sonuçlanan bu günü sinir harbi içinde bitirir. Yeni bir aşkın doğmasına ne neden olur? Sevgilisinden ayrılan bir kadın, işten kovulan bir adam, otobüste bir kadınla tartışan bir adam farkına varmadan bir aşkın oluşmasına neden olabilirler mi? Yeni yılı çöp toplayarak karşılayan iki kafadarın hikayesi kahkaha ve eğlenceyi garanti ediyor. Mağazada alışverişe çıkan, birbirlerinin giydikleri kıyafetleri beğenmemekte ve tutarsız hareketler sergilemektedirler. Tezgahtarın da olaya müdahalesiyle işin sırrı ortaya çıkacaktır. Karısını bütün özel günlerinde aynı restorana getiren adam bu kez yer ayırtmayı da unutmuştur. Şansa tüm masalar doludur. Adam masaları boşaltmak için insanları kaçırtmaya çalışmakta, karısı ise olayları izledikçe çileden çıkmaktadır. Adam kavga etmekte olan bir çifti gözüne kestirmiş ve karısının gönlünü almak için avına çoktan odaklanmıştır. Boksör bir adamın, dövüş sırasında beynindeki nöronları inceleyen bilim adamı, round round yumrukların nöronlara olan etkisini canlı olarak göstermektedir. Zavallı nöronlar sarsıntının etkisiyle olayı halaya çekmeye kadar götürürler. Yılbaşı partisine yetişmeye çalışıp trafikte kalan çiftin başına neler gelir? Patronunu eve yemeğe davet eden adam, gece sonunda ortaya çıkacak manzarayı hayal bile etmemiştir. Patron kadındır ve adamın karısı bundan hiç hoşlanmaz. Gecenin finaline pasta savaşı damgasını vurur! Boğaçın yılbaşı çekiliş macerası da özel bölümde ekranlara gelecek… Okul kantininde kızlarla tanışmak için fırsat kollayan gençler tanıştıkları kızı beğenmezler. Ancak işte tam bu noktada iç güzellik mi önemli yoksa dış güzellik mi sorusunun cevabı Bkm Mutfakta yanıt bulacak. Hıyarlı Baba ile Havuçlu Anne yılbaşı yemeği için yemeğe çıkarlarsa sahnede kahkaha eksik olmaz… Çok Güzel Hareketler Bunlar kahkaha dolu özel bölümüyle bu akşam Kanal Dde!
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.298
Tepki
83.537
Puan
113
Konum
İstanbul
41835_cok-guzel-hareketler-bunlar.jpg

Çok Güzel Hareketler Bunlar

Tarih: 2011-04-24 TV : KANAL D Saat: 20:00Tür:Eğlence


“Çok Güzel Hareketler Bunlar” yine kahkaha dolu
Kanal D’nin izlenme rekorları kıran mizah programı BKM Mutfak “Çok Güzel Hareketler Bunlar” yine kahkaha dolu bir bölümle ekrana geliyor.

Erkek arkadaşı ile parfüm dükkanına gelen kız, ona bir parfümü alma konusunda ısrar eder. Çünkü bu koku aslında, kızın eski erkek arkadaşının kokusudur.
Kendisini her gün evine kadar takip eden adamdan rahatsız olan genç kız, adamı bu konuda uyarır. Uyarılara aldırmayan adamı, kızın babasının görmesiyle işler karışacaktır.
Komşularını ziyarete giden çift, onların küçük çocukları hakkında konuşmaya başlar. Çiftin niyeti, çocuk yapmanın maliyetinin ne kadar olduğunu öğrenmektir. Deneyimli çift bu konuda öyle uzmandır ki, konuyu en ince detayına kadar anlatmaya başlarlar.
Kız arkadaşının tüm eksiklerini, isteklerini kayıtsız şartsız yerine getiren genç, profesyonel bir sevgilidir. Gencin bu durumu kadınların dikkatini çeker.
Ev bakmak için emlakçının karısıyla beraber gittikleri binada asansörde kalan genç kızlar, buradan kurtulmak için büyük çaba sarf eder ve korkarlar. Asansörden kurtulan kızlar anlar ki, bu emlakçının karısının hain bir oyunudur.
Hamile eşinin ısrarı ile bir doğum öncesi eğitim merkezine giden adam burada gördüklerini oldukça garipser. Çocuk taklidi yapan bir asistan, hamile taklidi yapan babalar, karnında yastıkla dolaşan bir hoca, merkezde ne arasanız vardır.
Pizza siparişi bir türlü gelmeyen adam çileden çıkar. Siparişi iptal eder. Başka bir yeri arayıp pide söyler. Fakat o da geç gelecektir. Bekleme esnasında 3 boyutlu tv de belgesel izleyen aile, belgeseldeki hayvanların eve gelmesiyle şaşkına döner.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.298
Tepki
83.537
Puan
113
Konum
İstanbul
42014_cok-guzel-hareketler-bunlar.jpg

Çok Güzel Hareketler Bunlar


Tarih: 2011-05-01 TV : KANAL D Saat: 20:00Tür:Eğlence


“Çok Güzel Hareketler Bunlar” yine kahkaha dolu
Kanal D’nin izlenme rekorları kıran mizah programı BKM Mutfak “Çok Güzel Hareketler Bunlar” yine kahkaha dolu bir bölümle ekrana geliyor.
Sevgilisinden intikam almak için, rakip takımın formasıyla tribüne sızan genç kız, staddaki diğer fanatikleri de kendi safına çekince, erkek arkadaşın başına gelmeyen kalmayacaktır. Cep telefonunu kaybeden kızın telefonunu bir çöpçü bulmuştur. Kız, adamı hırsız zanneder. Telefonu vermeye ikna olan çöpçünün fikri, menüde gördüğü mesaj ve fotoğraflardan sonra değişecektir. Gelinlerine aşırı düşkün olan kayınpeder ile kayınvalide, çiftin ayrılık kararıyla ne yapacaklarını şaşırır. Gelini ayrılmamaya ikna çabaları sırasında öz oğul konunun tamamen dışında bırakılır. İş görüşmesi için başvuranlara, kötü davranan ve onlara saçma sorular soran şirket, başvuranlardan birinin, kimliğini belli etmeden görüşmeye gelmesiyle şoke olacaktır. Çünkü bu kişi şirketin gizli patronlarından biridir. İntihar etmek için köprüye çıkan adamı kimse kararından vazgeçiremez. Arkadaşı gelir, adamı ikna eder, adam köprüden iner. Tam ortalık yatıştı derken, arkadaş kendini köprüde bulur. Kızı eve geç gelen adam, kızının geç gelişinden rahatsız olur ve aralarını düzeltmek için eşini yanlarına çağırır. Anne, baba- kızın arasında köprü vazifesi görürken, bu arada baba sürekli olarak Nihan Doğan taklidi yapmaktadır. Organ bağışı yapmak istediğini belirten adam hastanede birçok prosedürle karşı karşıya kalır. Başka hastaneye sevk edilen adam burada beklerken hastanenin acayip robot uygulamasını fark eder. Yaşlı adam kılığına bürünmüş robot, sürekli sosyal mesaj vermektedir.
 
Katılım
11 Temmuz 2008
Mesajlar
8.210
Tepki
8.216
Puan
113
Konum
istanbul
artık sevmiyorum bu programı sevdiğim kişiler yok yeni katılanlarda çok kötü yani eski tadı vermiyo bana :acep:
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.298
Tepki
83.537
Puan
113
Konum
İstanbul
42707_cok-guzel-hareketler-bunlar.jpg

Çok Güzel Hareketler Bunlar



Tarih: 2011-05-29 TV : KANAL D Saat: 20:00Tür:Eğlence




“Çok Güzel Hareketler Bunlar” yine kahkaha dolu
Kanal D’nin izlenme rekorları kıran mizah programı BKM Mutfak “Çok Güzel Hareketler Bunlar” yine kahkaha dolu bir bölümle ekrana geliyor.
ATM’den para çekmek hayatı çok kolaylaştırıyor da, ya önünüzde yaşlı bir amca varsa ve ATM ile ilk kez tanışıyorsa!
Aile hekimleri ile tanışmaya giden aile maalesef “aile hekimi”nin ne olduğunu birazcık (!) yanlış anlamıştır. Doktor, mesleği ile ilgili durumu açıklamaya çalışır ama olay onu elleriyle beslemeye kalkmalarına kadar varır.
Günümüzün en çok vakit geçirilen yerlerinden alışveriş merkezlerinde elbette parasız pek bir şey olmuyor. Ama yaratıcılık da böyle anlarda ortaya çıkıyor! Bir grup genç, alışveriş merkezinde hiç para harcamadan eğlenmenin yolunu buluyor!
İki çocukluk arkadaşının buluşması, küçüklüklerindeki hesapları da ortaya çıkarır. Biri diğerini sürekli dövmektedir. Üstelik yetişkin olduklarında da bu huyu değişmemiştir. Ama dayak yiyen çocuk artık meşhur bir isimdir!
BKM Mutfak’ın “hayattan aşırma” yöntemi tehlikeli insanlara karşı büyük tehlike oluşturabiliyor! Skeç konusu çıkarmak için gittikleri yerde, üzerlerinde ses kayıt cihazı ile yakalanan gençlerin durumu gerçekten çok zor!
Aylar sonra evine dönen genç kızı, evde sürprizler beklemektedir. Eşyaların üzeri çarşaflarla örtülmüş, kapılara kilit vurulmuştur. Anne ve babası da bir tuhaftır!
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.298
Tepki
83.537
Puan
113
Konum
İstanbul
42855_cok-guzel-hareketler-bunlar.jpg

Çok Güzel Hareketler Bunlar



Tarih: 2011-06-05 TV : KANAL D Saat: 20:00Tür:Eğlence




“ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR” ÖZEL BÖLÜMÜ İLE EKRANDA!
Kanal D’nin, izlenme rekorları kıran mizah programı “Çok Güzel Hareketler Bunlar” bu akşam, önceki bölümlerin en beğenilen skeçlerinden oluşan özel bölümü ile ekrana geliyor. Kız arkadaşıyla evde oturan genç, arkadaşının attığı mesaj sonrasında, eve getirdiği iki kızla, kız arkadaşının karşısında zor duruma düşer. Durumdan rahatsız olan kız arkadaşı bu duruma tepki gösterir. Arkadaşını ve kızları göndermek zorunda kalan genç, kız arkadaşını da bu olay sonrasında kaybeder. Alışverişe çıkan çift, son uğradıkları mağazada kavga etmeye başlar. Kavganın sebebi kıskançlıktır. Çünkü adam, sevgilisi kabinde elbise denerken, başka bir kadına denediği elbise için fikir vermiştir! Kavga öyle büyür ki, cansız mankenler bile kavgaya dâhil olur. Biricik sevgilisi üşümesin diye ona koyun yününden kazak alan adam, elbette beklediği “sevinç” nidalarıyla karşılaşmaz! Sevgilisi hediyeden memnun kalmayınca o da, hediyeleri konusunda radikal kararlar alır! Bugüne kadar hiçbir sevgilisiyle öpüşmeyen genç kız, erkek arkadaşının hamlesini geri çevirir. Erkek arkadaşı neye uğradığını şaşırır ama bilmediği gerçek, kızın bunu İtalya’da gondolda yapmak istediğidir. Dolmuş yolculuğu kısa da olsa yanında kimin oturduğu önemlidir. Hele ki bu asla kibar konuşmayı beceremeyen bir sarhoş ise! Halı saha maçınca ayağı sakatlanan adam hastaneye gider. Doktor gelmeden önce hasta bakıcı tarafından kontrol edilen ve kötü müdahaleye maruz kalan adam, acısının yanında bir de kabarık hastane parasıyla karşılaşınca çileden çıkar. Metin Yıldız şöhretin tadını çıkarmaya devam ediyor. Bu kez eşiyle bir bara eğlenmeye gidiyor. Ancak hayranları ve eski arkadaşları ile karşılaşınca şöhretin zor anları ile de tanışmak zorunda kalıyor. Hamile eşinin ısrarı ile bir doğum öncesi eğitim merkezine giden adam burada gördüklerini oldukça garipser. Çocuk taklidi yapan bir asistan, hamile taklidi yapan babalar, karnında yastıkla dolaşan bir hoca, merkezde ne arasanız vardır. Sevgilisinden intikam almak için, rakip takımın formasıyla tribüne sızan genç kız, stadyumdaki diğer fanatikleri de kendi safına çekince, erkek arkadaşın başına gelmeyen kalmayacaktır. ATM’den para çekmek hayatı çok kolaylaştırıyor da, ya önünüzde yaşlı bir amca varsa ve ATM ile ilk kez tanışıyorsa!
Kararsızlık zordur. Kararsızların bu halleri arkadaşları için daha da zordur! Hele ki arkadaşınız kararsızlığın hiç şaka yapılmaması gereken bir konuda olursa iş iyice tatsızlaşır. Sürekli intihar girişiminde bulunan ancak bunu hiçbir zaman gerçekleştirmemiş genç ve arkadaşlarının maceraları bu zorlukların şakasını yapıyor. Kızı eve geç gelen adam, kızının geç gelişinden rahatsız olur ve aralarını düzeltmek için eşini yanlarına çağırır. Anne, baba -kızın arasında köprü vazifesi görürken, bu arada baba sürekli olarak Nihat Doğan taklidi yapmaktadır. Çok Güzel Hareketler Bunlar kahkaha dolu özel bölümüyle bu akşam Kanal D’de!
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.298
Tepki
83.537
Puan
113
Konum
İstanbul
43190_cok-guzel-hareketler-bunlar.jpg

Çok Güzel Hareketler Bunlar



Tarih: 2011-06-19 TV : KANAL D Saat: 20:00Tür:Eğlence




İnternetsiz bir hayat düşünülemez!
Kanal D’nin izlenme rekorları kıran mizah programı BKM Mutfak “Çok Güzel Hareketler Bunlar” yine kahkaha dolu bir bölümle ekrana geliyor.
Bir grup öğrenci kuşları incelemek için ormana gider, ancak içlerinden birinin amacı incelemekten çok “avlamak”tır. Üstelik ekibin amacının dışındaki bu öğrencinin merakı sadece “kuşlar”la da sınırlı değildir!
İlişkilerini yan yanayken bile mesajlaşarak sürdüren internet tutkunu çift, kendileri gibi internet esiri yaşlı bir kadınla karşılaşır! Karşılaşmaları da teknolojiye uygun ve elbette çok komik bir şekilde meydana gelir!
İki ev arkadaşından biri evlenmek üzeredir. Evlenen çift, bu bekar evini yuvaları olarak organize etmeyi planlamaktadır. Ancak evin diğer sakininin de evi bırakmaya hiç niyeti yoktur!
Aradığı aşkı internette bulan kız, yazışmalarından hoşlandığı adamla buluşmaya cesaret edemez. Kendisini beğenmeyeceği korkusuyla yerine güzel bir arkadaşını gönderir. Hoşlandığı adamı yan masadan izler ve çok beğenir! Ancak bir sorun vardır, yerine geçen arkadaşı adamı çok kaba ve maço bulduğundan oyunu sürdürmeyecektir!
Kızının günlüğünü okuyan ve kendisinden nefret ettiğini öğrenen baba, kızına arkadaşça yaklaşma kararı alır. Ancak bu seferde baba hiç bir şeye kızmayarak kızın sabrını zorlamaktadır. Kız eski babasını mumla arayacaktır.
Pilav gününde buluşan eski ilkokul arkadaşları birbirleriyle hasret giderirler. Okul zamanındaki eski lakaplar hatırlanır, birlikte gülünüp, eğlenilir! Ancak içlerinden birinin öyle bir lakabı vardır ki, adamın karısı şaşkınlıktan kalakalır!
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst