Çok Güzel Hareketler Bunlar

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
kanald.png
Kanal D


bk.jpg



trans.gif

Çok Güzel Hareketler Bunlar

trans.gif






trans.gif

Türü: Eğlence
Tarih-Saat: 05.09.2010 20:00
trans.gif

BKM Mutfak oyuncuları, izleyicileri bu akşam Oscar ödül törenine götürecek. Eser’in yazdığı skeç, Oscar’a aday gösterilince, Ersin Brad Pitt, Ayşegül de Angelina Julio olarak kırmızı halıda yerlerini alacaklar. Turiste adres tarif etmekte kendilerini çok marifetli zanneden iki adam, tarif edemedikleri adresle hem kendi, hem de turistin kafasını karıştırmayı başarırlar! Boksör bir adamın, dövüş sırasında beynindeki nöronları inceleyen bilim adamı, round round yumrukların nöronlara olan etkisini canlı olarak göstermektedir. Zavallı nöronlar sarsıntının etkisiyle olayı halay çekmeye kadar götürürler. Ve BKM sahnesinde, bir olay yeri! İndirime giren bir mağaza, kadınların saldırısı ile savaş alanına dönecek. Mağaza sahibi ve çalışanlar kendini kaybetmiş kadınlarla baş edemeyince olaya özel timler müdahale edecek! Evde korku filmi izlemek için bir araya gelen üç kafadar, “Ruhuna Fatiha” filmini izlemeye koyulur. Filmin etkisi İbrahim’de kendini gösterecektir. Adam koyu bir Fenerbahçe taraftarıdır. Takımının yenilmesiyle adam karısına söylenmeye başlar. Galatasaraylı oğlu eve gelince, annesinin yıkamak için bulduğu eski formalar aslında baba ve oğul arasındaki gerçekleri gün yüzüne çıkaracaktır. ÖSS’ye girecek olan gencin, sınava hazırlık sürecinde geçirdiği evreler bu hafta ekranda olacak. Üniversite stresi öyle fazladır ki, ak sakallı dede bile olaya müdahale etmek için sahneye çıkar! Ve, adada 3 kız, 3 erkek kalarak zorlu mücadelelerle hayatta kalma mücadelelerine devam eden yarışmacıları Survivor’da ilginç ödüller bekliyor. Çok Güzel Hareketler Bunlar kahkaha dolu özel bölümüyle bu akşam Kanal D’de!
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Çok Güzel Hareketler Bunlar


Tarih: 2010-09-12 TV : KANAL D Saat: 21:00Tür:Eğlence

bk.jpg


ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR
ÖZEL BÖLÜMÜ İLE EKRANDA
Kanal D’nin, izlenme rekorları kıran mizah programı “BKM Mutfak Çok Güzel Hareketler Bunlar” bu akşam, önceki bölümlerin en beğenilen skeçlerinden oluşan özel bölümü ile ekrana geliyor.
Çöpçatanlık yapmasıyla ünlü Zeynep yeni bir çöpçatanlık peşindedir. Kız arkadaşını, sevgilisinin arkadaşına uygun gören Zeynep, hazırladığı slayt showla gençlerin arasını yapmaya kararlıdır.
Sevgilisine evlenme teklifi etmeye hazırlanan genç, kız arkadaşından borç para ister. Önceleri parayı vermek istemeyen kız, çocuğun bunu teklif için yaptığını öğrenince farklı bir tavra bürünecektir.
Umumi bir tuvalete girince halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Oğuzhan’ı herkes telefonu eline tutuşturup yakınlarıyla konuşturmaya çalıştırır. İçlerinden birinin sesi pek de hayra alamet bir ses değildir.
Kadın şoförlerin trafikte çilesi, BKM Mutfak ekibine skeç mevzusu oldu! Bu hafta trafikte tacize uğrayan iki kadının çilesi, sahneye taşınıyor.
Kadınlar mahalleler arası maç yaparlar. Maç mahallelinin tezahüratları ve antrenörün taktikleri eşliğinde devam eder. Ancak kadınların birbirine karşı olan tutumları erkeklere göre çok ama çok farklıdır.
Ve arkadaşlarına bir yemek daveti veren adamın, çok şaşırtan itirafı!
Eski sevgilinin silahlı saldırısına maruz kalan çift, yaşanılan bu olayla ilişkilerini sorgulamaya gidecektir.
İstanbul’da üniversiteyi kazanan Özgür Cemal burada birde ev arkadaşı bularak öğrenciliğin tadını çıkarmaktadır. Oğullarına fazlaca düşkün olan anne ve baba, Özgür Cemal’in ev arkadaşını sordukları sorularla canından bezdiren aile, çocukların peşini bırakmaya hiçte niyetli değildir.
Pelin’le ilişkilerinin birinci yılını kafede kutlamak isteyen Boğaç, Ersin’in gelmesiyle sinirlenir. Boğaç’la Ersin street fighter turnuvası düzenler. Yenilgiyi kabul edemeyen Boğaç, sinirlerine hakim olamaz. Pelin kavga ile sonuçlanan bu günü sinir harbi içinde bitirir.
Çok Güzel Hareketler Bunlar kahkaha dolu özel bölümüyle bu akşam Kanal D’de!
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.298
Tepki
83.538
Puan
113
Konum
İstanbul
Az önce reklamını verdi pazar günü yeni bölüm başlıyormuş çghb anneleri var çok komik gözüküyorlar :gul:
 

sadiye

Admin
Admin
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
60.971
Tepki
56.321
Puan
113
Yaş
42
Konum
Almanya
Ben daha görmedim ama baslayacagina cok sevindim. Baslasin artik.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
DetayBuyukResim.ashx



Kanal D

Çok Güzel Hareketler Bunlar


[DM]video/xf72mb_cok-guzel-hareketler-bunlar-yeni-se_shortfilms[/DM]


202 ziyaretçiden Ortalama 3,88 puan


Türü: Eğlence
Tarih-Saat: 17.10.2010 20:00



Kanal D’nin izlenme rekorları kıran programlarından BKM Mutfak “Çok Güzel Hareketler Bunlar”, yaz tatilinin ardından bu akşam yepyeni bölümü ile ekrana geri dönüyor. Yeni dekoru ve yepyeni skeçleri ile BKM Mutfak “Çok Güzel Hareketler Bunlar” yine her Pazar, Kanal D ekranında olacak! BKM’nin kendine özgü mizah anlayışını sahneye ve ekrana taşıyan BKM Mutfak Oyuncuları yaz boyunca yine çok komik skeçler hazırladılar. BKM’nin gençleri, sezonun yeni bölümünde ekrana, 6 skeç ile gelecekler. “The Playboy”, “Provakatör”, “ÇGHB Anneleri”, “Boğaç”, “Kimler Oturuyor Bu Evlerde” ve “Laf Atma” skeçleri izleyicileri kahkahaya boğacak. The Playboy skecinde izleyiciler, bir eğitim programına tanıklık edecekler. Playboy olma eğitimi! Gece kulüplerinde kadınlarla tanışma konusunda başarı kazanmak isteyen genç adam, playboy simulasyonu ile bambaşka birine dönüşecek. Ya da dönüşebilecek mi? Bir de prova var sahnede. Şahin’in “Provakatör” skeci henüz hazırlık aşamasındayken izlenecek. Ancak “Kanal İçi Denetleme Kurulu” üyeleri de gelip, skecin aile yapısı üzerindeki etkilerini test etmek isteyecekler. Ve ÇGHB Anneleri! Hep birlikte yaz tatiline çıkan, Çok Güzel Hareketler Bunlar ekibinin annelerin ağzından her birinin ayrı hikayesi gelecek ekrana! Elbette “anne yorumları” ile! Geçen sezonun en sevilen kahramanı Boğaç da, bu akşam izleyicilerle hasret giderecek. Yaz kampına giden Boğaç ve arkadaşları, öğretmenleri tarafından belirlenen yarışmalara katılır. Bu yarışmalar Boğaç ve arkadaşları için yepyeni maceraların başlangıcı olacaktır. İşten kovulduğu için bunalımda olan adam arkadaşıyla içmeye başlar. Ama alkol şişede durduğu gibi durmaz, hele bir de şişe sokaktaysa, bakış açısı biraz tuhaflaşabilir! Ve tersine dünya! İki kadın, bir adam laf atarsa, başlarına ne gelir? Yeni sezona kahkaha dolu şahane bir bölümle başlangıç yapan “Çok Güzel Hareketler Bunlar”ı sakın kaçırmayın!
 

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Biz izledik çok güzeldi :sila::sila:
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Çok Güzel Hareketler Bunlar


Tarih: 2010-10-24 TV : KANAL D Saat: 20:00Tür:Eğlence

DetayBuyukResim.ashx


“Çok Güzel Hareketler Bunlar” yine kahkaha dolu
Kanal D’nin izlenme rekorları kıran mizah programı BKM Mutfak “Çok Güzel Hareketler Bunlar” bu akşam da kahkaha dolu!
Sevgilisinden evlilik teklifi bekleyen kızın dramı bu haftanın ilk skeci. “benimle evlenir misin?” sorusunu beklerken, kız isteme, kına gecesi, düğün krizleri ve ailelerin adetleri ile ilgili gerçeklerle burun buruna gelen kız evlilikten vazgeçer mi?
Kaptan baba ile hostes anne çocuk bakıcısı aramaktadır. Nihayet birini bulurlar ancak, yeni yardımcıları önce çocuklarını “biraz” büyük bulur. Sonra da devreye kıskanç bir nişanlı girer! Bu şartlar altında sefere çıkılır mı? Uçuşa gidilir mi?
Sigaranın zararları her yerde konuşulurken, BKM Mutfak Oyuncuları’nın bundan bahsetmemesi mümkün olur mu? Bir tiryakinin sigaradan kurtulmak için terapi macerası “Çok Güzel Hareketler Bunlar” yorumu ile gelecek ekrana! Bu skeçte sigaranın zararları, şakalar kadar gerçek!
Eğitim için yurtdışına gidecek olan bir kız için en zor kısım bunu sevgilisine söylemektir elbette. Ama ya sevgili bu duruma hiç üzülmüş görünmezse? Gittiğine mi üzülürsün, sevgilinin gidişine üzülmemesine mi?
70’lerden 90’lara aşk hikayeleri... Gündelikçi kadınların öğle tatillerinde anlattıkları ile ekranda bir nostalji rüzgarı esecek!
Ekranların en popüler programı Var Mısın Yok Musun da, farklı bir yorumuyla sahneye taşınacak. Mahmut Bey ve alacaklılara Var Mısın Yok Musun diyecek!
Çok Güzel Hareketler Bunlar’ın kahkaha dolu bu bölümünü kaçırmayın!
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.298
Tepki
83.538
Puan
113
Konum
İstanbul
DetayBuyukResim.ashx


Çok Güzel Hareketler Bunlar" yine çok eğlenceli

Bu hafta BKM Mutfak belgesellerine bir yenisi eklenecek. Bir kadının hamilelik süreci ekrana gelecek. Hamile kalma, isim tartışmaları, cinsiyeti ne olacak, aşerme sendromları ve doğum “Hamileyus Belgeseli” ile anlatılacak.Ablası evlenen adam, en yakın arkadaşıyla arabayı süsletmeye gider. O sırada adamın sevgilisi, adamı arar ve görüntülü konuşma yaparak adamı kontrol etmek istemektedir. Ortada süslenmiş bir gelin arabası ve smokinli adamlar vardır. Adam köşeye sıkışmıştır. Yolda karşılarına çıkan tuhaf kadınlarla iş iyice içinden çıkılmaz bir hal alır.

Üzerine inşaat çöken işçi, masaj salonuna masaja gider. Masaj salonundaki kız, sevgilisinden habersiz bu işi yapmaktadır ve sevgili ansızın çıkar gelir. Masaj koltuğunda bir adam vardır, sevgili bu manzara karşısında çılgına dönmüştür.

Bu hafta ekranlara, Pelin Öztekin ve Neşe Sayles’in dans gösterisi de damga vuracak.

Arabayla kız tavlamaya çalışan iki genç, bir taksi ile çarpışır. Kaza tutanağı tutma gibi konular uzayınca, taksici kaçan müşteriler için gözyaşlarına boğulur.

Gece birlikte olduğu kadını, sabah olunca apar topar evden göndermeye çalışan adam çok önemli bir iş görüşmesine gitmek üzeredir. Kariyeri söz konusu olan adam, görüşmede kadını karşısında görünce şoka uğrayacaktır.

Futbolcu olan oğullarını tribünden izleyen iki farklı takımın taraftarı anneler, maçın etkisiyle kendilerini bir anda tribün lideri olarak bulursa neler olur neler? Çok Güzel Hareketler Bunlar’ın kahkaha dolu bu bölümünü kaçırmayın!
07 Kasım Pazar 20:00
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Kanal D
Çok Güzel Hareketler Bunlar

DetayBuyukResim.ashx



Türü: Eğlence
Tarih-Saat: 14.11.2010 20:00


Anahtarı evde unutunca ne yapılır? Kapıda kalınca çilingirden önce mutlaka başka yollar denenir. İlk akla gelen de komşulardan yardım istemek. Ama ya komşular biraz tuhafsa? Çok Güzel Hareketler Bunlar sahnesinde yine “içerden” bir haber var bu hafta. Gülsüm Alkan’ın evine gelen Metin Yıldız’ın ona aşkını itiraf eder. Önce bu durumu kabullenemeyen Gülsüm de bir süre sonra bir ilgiden hoşlanmaya başlar. Ancak davetsiz misafirler Nazmi Karaman ve Metin Keçeci geldikten sonra, durum biraz karışır. BKM Mutfak ekibi, meşhur İstanbul trafiğini de ekrana getirecek. Sevgilisinden ayrılan adam, yeni evli bir çift, motosikletli kurye, iş görüşmesine giden adam ve ambulans, İstanbul trafiğinin tam ortasında kalınca, herkesin sinirleri fazlasıyla gerilecek. İki arkadaş yemeğe gider. Hesap gelir, hesapla birlikte yalanlar da birbiri ardına gelir. “Param yok”, “tuvalete gitmem lazım”lar ile yemek keyfi bir skandala dönüşür! Özel Hit Me Baby One More Time Lisesi geleneksel pilav günü de bu haftanın skeçleri arasında. Peki okulun pilav gününe yeni sevgili ile gitmek doğru mudur? Lise arkadaşları, yeniden liseli gibi davranmaya başlayıp, lise günlüklerini birer birer ortaya dökerse, ilişkiler ne hale gelir? Hepsi ve daha fazlası bu skeçte! Çok Güzel Hareketler Bunlar’ın kahkaha dolu bu bölümünü kaçırmayın!
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Çok Güzel Hareketler Bunlar


Tarih: 2010-11-21 TV : KANAL D Saat: 20:00Tür:Eğlence

DetayBuyukResim.ashx


DİKKAT, BU HIRSIZ KALP ÇALIYOR!
BKM Mutfak ekibi yine sahnenin imkanlarını zorluyor ve geçmişle bugünü aynı skeçte buluşturuyor! Ertesi gün iş görüşmesi için mülakata girecek olan adam, mülakata babasıyla hazırlanır. Baba da elbette, kendi iş hayatından örneklerle konuyu biraz karmaşık hale getirir! Hırsız, bir öğrenci evine girer. Zaten bunun şoku ile uğraşırken bir de üstüne aşk kapısını çalar ve evdeki kızlardan biri ona aşık olur! Vapurda öpüşen gençlere kızan adam, diğer yolcularında desteğini alarak gençleri kovalar. Adam bu tartışma sırasında bir kadınla yakınlaşır. Az önce gençleri eleştiren adamın başına aynı şey gelmek üzeredir. İlişkilerinin balayı döneminde çok mutlu olan çift, aradan 5 yıl geçtikten sonra bambaşka kişilere döner. 13 yıl sonra ise olaylar iyice büyür ve bir gün roller değişir! Tarlada bir uzaylının başına taş atmasıyla ünlenen adam, birleşmiş milletler kararıyla köyün uzay elçisi seçilir. Adam işi fazla ciddiye alınca evini, elçilik binasına; köyü de uzay turizminin bir numaralı merkezi haline getirecektir. Ve yarışma gündemi. Yarışmacı adamdan aradığı her hangi bir kişinin yarım saat içinde bir balta getirmesi istenmiştir. Adam önce oğlu, sonra karısı ve en son komşusunu arar ama teklifi yerine getiremezler. Adam olanlara anlam veremez çünkü işin içinde bir başka sürpriz vardır. Çok Güzel Hareketler Bunlar’ın kahkaha dolu bu bölümünü kaçırmayın!
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.298
Tepki
83.538
Puan
113
Konum
İstanbul
DetayBuyukResim.ashx


Tarih: 2010-12-05 TV : KANAL D Saat: 20:00Tür:Eğlence

“ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR” ANNELERİ İSTANBUL’A GELİYOR!

Öğrencilerine, felsefe dersinde “farklılık kavramını” anlatan öğretmen, öyle bir örnek verir ki, bu örnek sadece öğrencilerin değil okul yönetiminin bile dikkatini çeker. Sokakta rastladığınız yaşlı bir kadın sizi süt oğluna benzetir, sizi bağrına basıp, üstüne bir de dövmeye kalkarsa ne yaparsınız? Cevabı bu skeçte! Sheakspeare’in uyarlaması olan Othello skecinde, kralın kızını evlendirme çabası ve kızın gönlünü, ordu komutanı Othello’nun çalma hikayesi BKM Mutfak yorumuyla ekrana gelecek.

Kızının sevgilisi doktoru iş yerinde ziyarete giden baba doktorları karıştırır, üstelik yanlış damat adayı hem evli hem de çapkın çıkınca ortalık birazcık karışır.

Dünyanın tüm dertlerinden Farmville ile uzaklaşan kadın, internetle bağlantısı kısa bir süre kesilince kızının erkek arkadaşının evine taşınmak üzere olduğunu ve hamile olduğunu öğrenir.

Bu bölümde bir BKM Mutfak klasiğine dönen Çok Güzel Hareketler Bunlar Anneleri serisinin “Oğluşum” versiyonu gelecek ekrana. Oğuzhan ve Eser’in annesi İstanbul’a gelir. Ancak oğullarının başlarını kaşıyacak vakitleri bile yoktur. Anneler elele vererek skeç yazmaya karar verirler. Yazılan bu skeçle eski günler yad edilecektir. Çok Güzel Hareketler Bunlar’ın kahkaha dolu bu bölümünü kaçırmayın!
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst