Zuzunun Kahvehanesi:)))))))))))))))

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
Alıntı:
zuzu44 adlı üyeden alıntı

alemsin yaaa nk yapmaz öyle şey

Bak nasıl tanıyor nk'sini

tanırım tabi:ask:

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
kocam beni almaya geliyor persembe gunu abbas yolcuuuu-kop
ayrica doktorun dedigine gore benim bebek %50 kiz :cokkomik: sanki bilmiyodum %50 oldugunu :cokkomik:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
Canım zuzum :ask:

evet canim haklisin sen de ama simdi dusununce kuzum taaa kasim da yazdiniz bir heycanla bekliyorum sayfanin s1k kullanilanlarina ekledim hergun kontrol ediyorum yok uzuluyoru napim en heycanli yerinde kaldik oyle gulsemine dua ediyorum hayirlisiyla su islerini hemen bitirse diye :utan:
bu arada evet kuzum piyango sana vurdu bugun cok sanslisin kurban ediyorum seni :dill::cokkomik::cokkomik:
saka kuzum saka kiyar miyim hic sana bugun mutluyum affettim artik :evet:

Bizde üzüldük plan 1 hafta bilemedim 2 haftada bir yayınlamaktı ama elde olmayan nedenlerden dolayı böyle oldu bende çatlıyorum çok heyecanlı şeyler olacak ilerde hepsi notlar halinde hazır ama gülseminin toparlamasına ihtiyaçları var bir an önce herkes okusun istiyorum bende :findikim:

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685

Bizde üzüldük plan 1 hafta bilemedim 2 haftada bir yayınlamaktı ama elde olmayan nedenlerden dolayı böyle oldu bende çatlıyorum çok heyecanlı şeyler olacak ilerde hepsi notlar halinde hazır ama gülseminin toparlamasına ihtiyaçları var bir an önce herkes okusun istiyorum bende :findikim:

sende benim canımsın mercimek çorbam:D

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322

napalim kuzum caniniz sagolsun bekleyelim birazcik daha napalim :) gulseminin de isleri hemen biter insallah yayinlarsiniz yeni bolumleri :utan:

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
adamın matematiği iyi değilmiş belli ki:kahkaha:
arabsitana gidince orada ki dr. umarım matematik konusunda daha iyilerdir

aynen hulya ablacim arabistandaki doktorun matematigi bari duzgun olsa hani %60 dese anlicam yine ama %50 diyince krize girdim doktor niye guluyosunuz diyo bide soylediginin mi farkinda degildi anlamadim

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar