Zuzunun Kahvehanesi:)))))))))))))))

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
oooo sen benden daha fazlasini yakalamissin ben gorunce sok oldum 21 bana fazla gelmisti 40i duydum simdi dusup ayilcam amma merak ediyolar :D
zuzum bu hafta vizem cikiyo gibi uzamazsa insallah doktorda izin verdi ucak seyahatin 6.aya kadar ozgursun dedi :D

sorma ya bu aralar beni merak eden çok

ay canım çok sevindm bu arada bebek nasıl bakem

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
iyiyiz teyzesi herseyimiz normal cikti ultrasonda bakti doktor kipir kipir bu cocuk dogdugunda firlama olcak diyo doktor :evet:
7 cm boyu olmus kemikleri olusmus bir tek cinsiyetini ogrenemedik arkasina dondugu icin doktor bir ihtimal goruruz demisti ama gostermedi kereta:utan:

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
iyiyiz teyzesi herseyimiz normal cikti ultrasonda bakti doktor kipir kipir bu cocuk dogdugunda firlama olcak diyo doktor :evet:
7 cm boyu olmus kemikleri olusmus bir tek cinsiyetini ogrenemedik arkasina dondugu icin doktor bir ihtimal goruruz demisti ama gostermedi kereta:utan:

ay maşallah maşallah bebeğime yaaa bol bol ye yarasın yeğenime

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
cok sukur ben kilo almiyorum bir ara korktum hamilelikten illa her hamile kilo alip duba gibi olmak zorundaymis gibi bir hisse kapilmistim ama doktor kilon iyi dedi boyle giderse hem cok kilo almadan hem de bebegi dogru besilerle buyutebilirmisim cok sevindim bu doktoru sevdim iyi geldi butun korkumu endisemi aldi goturdu:ask:

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
cok sukur ben kilo almiyorum bir ara korktum hamilelikten illa her hamile kilo alip duba gibi olmak zorundaymis gibi bir hisse kapilmistim ama doktor kilon iyi dedi boyle giderse hem cok kilo almadan hem de bebegi dogru besilerle buyutebilirmisim cok sevindim bu doktoru sevdim iyi geldi butun korkumu endisemi aldi goturdu:ask:

ksç kilosun şu an

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.441
bende iyiyim bu gün çok yoğundum yarın evdeyim.Börek yaptım ıspanaklı severmisin:vecihi:

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.441
pırasalı börek yedim ama ben hiç yapmadım zuzum ya.Gel anlaşalım ben sana peynirli börek yapayım::ask:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar