Bende bu hafta çok yoğundum zuzum iş arkadaşım oğluna izmitte düğün yaptı ayağına getirdim dedi gittim o kadar duygulu olduk ki hem ağladık hem güldük .çok yoğun bir haftaydı benim için.ben yine iki ev arasında mekik dokuyorum.
Bende bu hafta çok yoğundum zuzum iş arkadaşım oğluna izmitte düğün yaptı ayağına getirdim dedi gittim o kadar duygulu olduk ki hem ağladık hem güldük .çok yoğun bir haftaydı benim için.ben yine iki ev arasında mekik dokuyorum.
Tamamen duygusal geçti zuzum eğlenme yaşımız geçmiş gençliğinizin kıymetini bilin.
oo bütün kızlar toplanmış
nabersiniz:zuzu:
bütün kızlar toplandık toplandık toplandık:kahkaha:
Toplandık hülüm ya biraz kafa dağıtalım dedim zuzumun kahvesinde sağolsun geldide.Sen nasılsın ben çok üşüyom ya hiç ısınamıyom ev sıcak halbuki.
keşke bizim evde sıcak olsada bende üşüsem
malesef bizim ev soğuk
donuduk ya
bir ümit yarın ısınacağız inş.:uzgun:
oh ne guzel hayirli olsun zuzumben artıkın pek üşümüyorum babam bana ufo aldı yuppiiiiiiiii:sila::sila::sila::sila:
hulya abla seni de beklerim buyrun gelin ayser ablayla hala 40 derece buralarkeşke bizim evde sıcak olsada bende üşüsem
malesef bizim ev soğuk
donuduk ya
bir ümit yarın ısınacağız inş.:uzgun:
Aslı canım ya ben nöbet tutmaktan kurtulamıyorumki bi yere gidim üç evin arasında mekik dokuyorum.
bizde elktrekl sobayla sefilleri oyunyorz:böö:
oky burda gibi ama sıcak evde uyudumu naptı