Zuzunun Kahvehanesi:)))))))))))))))

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.503
İyiyim çok şükür canım.Bu ara bir salgındır gidiyor.Mont giymeye başladım valla ben.Hava soğudu.hatta bu sabah ince bir atkı aldım boynuma okadar iyi yapmışımki etraf buzz kesiyor.

Dikkat et canım kendine.Utanamasam eldiven bile takıcam düşün yani :hihi:

IsheNuR

Daimi Üye
Tepki
1.116
doğru söylüyosun canım ya salgın heryerde walla burada hawalar gayet iyi aslında gömlekle dolaşıyorum şuana ama üşüttüm demekki fark etmeden:lilav: dediğin gibi hawalara aldanmamak lazım yinede dikkat etmek lazım :zonk: oo maşallah sen atkı falan baya soğuk o zaman oralar soğuk memleketin halide bi başka oluyo allah yardımcınız olsun canım yaa:acep:

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.503
İncede olsa boğazlı badyler giyemiyorum canım.Oyüzden incecik ördüğüm bir atkım vardı.Soğuk geçiriyo yine ama :hihi: bi nebzede olsa sıcaklık hissi veriyor.

Soğudu buralar artık.En büyük korkum bıcırı hasta etmem.İnşallah Allahın izniyle hasta olmadan büyütürüm :ask: Bi bakıyoruz güneş var hava ısındı gibi oluyor 2 saat sonra al sana kuru soğuk.Çok dikkat etmek lazım.Sen nereliydin tatlım hatırlayamdım bi an

IsheNuR

Daimi Üye
Tepki
1.116
İncede olsa boğazlı badyler giyemiyorum canım.Oyüzden incecik ördüğüm bir atkım vardı.Soğuk geçiriyo yine ama :hihi: bi nebzede olsa sıcaklık hissi veriyor.

Soğudu buralar artık.En büyük korkum bıcırı hasta etmem.İnşallah Allahın izniyle hasta olmadan büyütürüm :ask: Bi bakıyoruz güneş var hava ısındı gibi oluyor 2 saat sonra al sana kuru soğuk.Çok dikkat etmek lazım.Sen nereliydin tatlım hatırlayamdım bi an

anlıyorum canım zaten ne geliyosa bıcırların başına geliyo o kadar hassaslarki:lilav: ben mersindeyim canım akdeniz -ciko sen nerdeydin bnde çıkartamadım pek ama :uzgun:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar