IsheNuR
Daimi Üye
selam canım hoşgeldinslm kızlar
bende geldimmm :1::1::1::1:
hoşgeldin tatlım
kahwe sahibi yok ortalarda zuzu hanııımmm bu nasıl ew sahipliği yaaaaa
selam canım hoşgeldinslm kızlar
bende geldimmm :1::1::1::1:
aşılama derken?* anlayamadım ben yawwkızlar aşılama yaptırdım cumartesi dua edin benim içinys:
ayser ablacım hoşgeldinn zuzu hanım yok yaw brakmış buraları neredeyse artık :zopa: biraz gıcıklık yapiimm -rgulu:zopa:Zuzu burdamısın çabuk küllü kahvem ara verdim çalışıyodumky:
selam canım hoşgeldin
hoşgeldin tatlım
kahwe sahibi yok ortalarda zuzu hanııımmm bu nasıl ew sahipliği yaaaaa-rgulu-ciko:zuzu:
kızlar aşılama yaptırdım cumartesi dua edin benim içinys:
kızlar aşılama yaptırdım cumartesi dua edin benim içinys:
eeee nasılsınız hanımefendileeerrrrgewezeliğim üstümde bu gün yaw hayırdır inşallah:kahkaha:
sen daha nişanlısın evlenince inşallah gerek kalmadan gebe kalırsın cnm.....aşılama; normal yollaa gelmeyen bebeği,tedavi ile gelmesierkeğin spermi alınıp kadının rahmine enjekde olması canım
hmm.. anladım şimdi tamam canım yasen daha nişanlısın evlenince inşallah gerek kalmadan gebe kalırsın cnm.....aşılama; normal yollaa gelmeyen bebeği,tedavi ile gelmesierkeğin spermi alınıp kadının rahmine enjekde olması canım
tek başımamı konşym kız kendi kendime deli mi ne dicekler sonra-cikokonuş işte ne güzel canım benm :sila::sila:
canım hangimize dedin anlamadım![]()
ama kendi üzerimede alındım![]()
teşekkür ederim güzel duaların için tatlım dilerim tutar aşılaman
canım yogunum ben kurslar dersler falan çok yoruluyorum birtanem :dertli::dertli::dertli: