Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ayrıca ben açık çayı daha çok severim.Tobecim senin içinde bu daha sağlıklı.Koyu çay kansızlık yapar derler.ben normaldede açık çay içerim ama hamileyken buna çok daha dikkat ederdim -rgulu
aaaa tobecim hamile misin kaç aylık cok mutlu oldum senın adına canım kaç aylık ayy nasıl mutlu oldum anlatamam Rabbim sağlıkla kucagına aldırsın inşallah canım benım ya :1:
şekerparem şimdi zaten biz eşlik etmezsek tobemin de canı ıstemez zaten bizimde oturmamız şart onun ki bebeğe bizimki göbeğe :kahkaha:
sorma ya ben çok yoğunum yeni bir projeye geçtik o yüzden masam değişti patrona daha yakın odaya geçtim bir süre gündüzleri giremicem belki yemek molamda girebilirim yani ne zaman fırsat bulursam o zaman giricem bebeğim ama akşamları rahat girerim....nbr nasıl gidiyo
slm hülü evet iş yerinde işler yoğunlaştı akşamları girerim gündüz giremicem diye merak ederim ama gündüz fırsat bulduğumda giricem hiç giremicem diye bir durumda yok