Zuzunun Kahvehanesi:)))))))))))))))

htc_

Daimi Üye
Tepki
986
kaçılınn kaçılınn:1::1: boş masa boş masa :nanik: ohh oturdm hele bi soluklanıyım :panter: ay bu saatte boş masa bulamıcam nası korktum nası korktumm -ciko :cikolata::hihi: ee keyifler nasıl? .tavlam nerde benm :sila: :ayk:

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
Zuzum selam bir tanem,nabersin bakayım. doktordan geldim. tıkınırken kfc yerkene:)) bir yazayım dedim buraya..
bu arada metise sellamını söyledim. oda sana selam söyledi. eli kulağında bugün yarın yine aramızda olacak.

H

Hera

Misafir
Zuzum selam bir tanem,nabersin bakayım. doktordan geldim. tıkınırken kfc yerkene:)) bir yazayım dedim buraya..
bu arada metise sellamını söyledim. oda sana selam söyledi. eli kulağında bugün yarın yine aramızda olacak.

Çok sevindim okycim Metisin gelmesine özledim onu sanada afiyet Olsun Ben Şimdi Çıkıyorum Akşama gene Gelirim Öpüyorum seni ve zuzumu :huhuu:

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
slm kızlar .....ooo madesam sen benim kahveye gelirmiydin uğramaz oldunda bu aralar:))

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
bende burdayım beni unutmayın hem kısırımla geldım ben daha hazır değil ama olmak üzere birazdan henüz bulguru ıslanmakta :D

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
hoşgeldin bebeğim bende çayımı içiyorum valla ay bak şimdi çabuk olsun kısır canım çekti...

bu arada tebrik ederim bebeğim sınavlar iyi geçmiş yine buyur pastan:)

kuze_cikolatali_pasta.jpg

H

Hera

Misafir
Ooo aslıcım ellerine sağlık bak şimdi bende mi Yapsam ya canım çekti iyidir zuzuşum ne olsun sen nasılsın zuzum aslım iyimisinizzz

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
zuzum ellerıne saglık canım benım valla sırf bu pastalar için kazanıyom şu imtihanları heee :kahkaha:
heram iyiyim bitanem sen nasılsın görüşemiyoz epeydir özledik yaw:dertli:
images

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar