Zuzunun Kahvehanesi:)))))))))))))))

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
anaaaaaaaaaaaaaaaaa kız taaaa ordan burayı nasıl buldun:kahkaha::kahkaha::kahkaha:
sıteyı mı nasıl buldum :)
kuafor adresı arıyodum nette arabıstandakı turkler bazen salon acıyolar buralarda sonra burda bı arkadas adı kumsal galıba arabıstanda yasayanlar ıcın gurbet sayfası acmıs onu gördum baktım guzel bır sıte uye oldum gıttı :lilav::lilav:

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
madesam cıddı mısın bızde 27.04.2008 de tanıstık 4 mayısta nısanlandık :kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha:

M

madesam

Misafir
ya biz zaten taaa ortaokulda tanışmıştık sonra tekrar konuşmaya başladık ama inan belli bir tarihi yok hem biz arkadaştık yaa hiç düşünmedim onu gördüğüm tarihi not etmeyi:)

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
sıteyı mı nasıl buldum :)
kuafor adresı arıyodum nette arabıstandakı turkler bazen salon acıyolar buralarda sonra burda bı arkadas adı kumsal galıba arabıstanda yasayanlar ıcın gurbet sayfası acmıs onu gördum baktım guzel bır sıte uye oldum gıttı :lilav::lilav:

vay be nerden nereye heeee.......benim dayımın kızıda arabistandaydı önceden riyadda hatta kızlarının adıda riyad:)

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
burda cok var rıyad ısmı benımde hosuma gıdıyo ama sımdı yenı ıkı ısım buldum kızım olursa koymayı dusunuyorum efnan ve hanne cok guzel kulagıma hos geldı

M

madesam

Misafir
hem benim hiç evlenme niyetim yoktu ki:) ne bilem yolda gördüğüm tarihin lazım olacağını:) ay suçluluk hissettim şimdi nasıl da savunuyorum kendimi:)

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
burda cok var rıyad ısmı benımde hosuma gıdıyo ama sımdı yenı ıkı ısım buldum kızım olursa koymayı dusunuyorum efnan ve hanne cok guzel kulagıma hos geldı

efnan hiç duymamıştım...ama hanneyi bende beğenirim kirvemizin kızının ismi hanne ordan duymuştum hoşuma gitmişti

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar