Zuzunun Kahvehanesi:)))))))))))))))

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
zuzucum senın dugun ne zaman bellı mı daha yenı nısanladın ama
klasık turkum işte nısanlandın mı hemen dugun ne zaman dıye sorarız dugun olur cocuk dusunuyonuz mu dıye sorarız merak etme ama evlenınce cocugu sormucam :hihi::kahkaha::kahkaha::kahkaha:

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
zuzucum senın dugun ne zaman bellı mı daha yenı nısanladın ama
klasık turkum işte nısanlandın mı hemen dugun ne zaman dıye sorarız dugun olur cocuk dusunuyonuz mu dıye sorarız merak etme ama evlenınce cocugu sormucam :hihi::kahkaha::kahkaha::kahkaha:

ay sendemi aslı:kptmya: sorma yaaa ama sordun valla ne bileyim bebeğim daha dur bakalım belli bişiy yok konuşmadık daha onun askerliği var ama kısa dönem şu an yüksek yapıyo aslında o da engel değil çok ama dur daha yeni nişanlandık :kptmya:

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
ay sendemi aslı:kptmya: sorma yaaa ama sordun valla ne bileyim bebeğim daha dur bakalım belli bişiy yok konuşmadık daha onun askerliği var ama kısa dönem şu an yüksek yapıyo aslında o da engel değil çok ama dur daha yeni nişanlandık :kptmya:

he ya bende ama saka bı yana hanı onceden flort ettınız mı bılmedıgım ıcın sordum kımısı önceden tanıdıgı ıcın nısanla dugunun arasının uzun tutmuyo ya o bakımdan canım ama haklısın tanıma dönemı daha

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
1 hafta da canımı cıkardılar zaten gulum hergun 4 saat basımda bırı amerıkan bır urdunlu ıkı hoca turkıyede 1 yılda bu kadar öğretmıyolar okullarda

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
he ya bende ama saka bı yana hanı onceden flort ettınız mı bılmedıgım ıcın sordum kımısı önceden tanıdıgı ıcın nısanla dugunun arasının uzun tutmuyo ya o bakımdan canım ama haklısın tanıma dönemı daha

şaka yapıyorum bebeğim sorabilirsin tabi biz yaklaşık 3,5 senedir birlikteyiz o izmirde yaşıyo ben istanbulda zor oluyo tabi uzaktayken ama nasip kısmet kısa tutamam bebeğim ancak hazırlanırız çünkü düğün bu kolay olmuyo iki yerde düğün olucak benim

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar