Zuzunun Kahvehanesi:)))))))))))))))

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
burdayım heracım saatlerdir nete giremiyodum telekomun yurt dışı çıkışında bi problem varmış iş yerinde herşey alt üst oldu yaaa

H

Hera

Misafir
Hadi yaa :dertli: kötü olmuş iyi bari düzelmiş şimdi napıyosun iyimisin akşam bekliyoruz belki gelirsin diye diyorum ben eve gidip yatmıştır belki yorgundur kızlara

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
yok ya tam düzelmedi ara ara girip çıkıyorum ekran donuyo valla bebeğim bir türlü normal düzene geçemedik her akşam biri geliyo hayırlı olsuna dün bile gelen oldu valla ne yalan söyleyeyim bıktım yani yorgun oluyorum bide üstüne gelen giden sağ olsunlar ama artık 2 haftadır mahvolduk daha bu hafta sonu izmire gidicez falan filan ...bende akşamları çok girmek istiyorum ama bir türlü kendime gelemedim dün eve 21:00 girebildim bakalım bugün umarım girebilirim

H

Hera

Misafir
evet haklısın gelen giden oldumu da kolay değil neyse sen yorma kendini önce dinlemene bak yoma kendini buraya gelirsin gene bu telaşlar bitecek elbet Allahın İzni ile azdaha sabır ozaman bolca beraber oluruz

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
ay valla ne yalan söyleyeyim halim yok artık gelenden giden den bıktım yaaa

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685

gül gül öldüm sanane be zilli diyo yaaa bide köşeye gidip ağlaması allahım yaaaa yerim ben bu çocuğu yaaa yerimmmmmmmmmm

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
heracım ne eklesem bembeyaz görünüyo caspermı oldum acaba ne:kahkaha::kahkaha::kahkaha:

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
nasilsin zuzu dinlendinmi biraz-ciko

ay ablam benim sen nerelerdesin ya gözüm hep seni aradı valla ablam geçen hafta miğdemden kötü oldum endoskopi oldum baygın yatıyodum paso...iyimisin iyiyim işte ablam ama normal düzene geçemedik gelenden gidenden ALLAH eksikliklerini göstermesin ama gelenden gidenden fenalık geldi

H

Hera

Misafir
casper oldun bizle kafa buluyosun demii :cokkomik::cokkomik::cokkomik: Ay bende Resim eklemeyi Hiiçç beceremiyorum Zuzu yaaa nasıl öğrenicez olmuyo benim pc de sanırım :ajan: yada ben yapamıyorum bilemedim ki :deli:

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
casper oldun bizle kafa buluyosun demii :cokkomik::cokkomik::cokkomik: Ay bende Resim eklemeyi Hiiçç beceremiyorum Zuzu yaaa nasıl öğrenicez olmuyo benim pc de sanırım :ajan: yada ben yapamıyorum bilemedim ki :deli:

bebeğim ben resim eklemesini biliyorum ayıptır söylemesi eski modlardanım ben ...ama benim sayfada bir sorun var anlamadığım yoksa resim eklemeyle ilgili bi sorunum yok başka üyelerin resim eklemelerine yardımcı olmuşluğum vardır ama bu sorunu çözemedim

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar