Zuzunun Kahvehanesi:)))))))))))))))

Tepki
8.217
kızlar kazadan sonra gittiğimiz hasteden eve belge geldi annem kapıda görmüş babama verdi üstünde hastanenin adı yazıyo babam tam açıyoduki elinden çektim aldım
arkadaşla hastaneye sivilce için gittik onun için bu belgeyi imzalamak gerekiyormuş ama
biz almıcaz böbreklere zararlıymış falan dedim nasıl kıvırdım bende bilmiyorum hemen okur gibi yaptım yırtıp attım ya babamın haberi olsaydı anlasaydı ne dicektim ucuz atlattım kızlar inşallah bi daha bi belge gönderilmez
buda bi hafta içinde şu belgeleri getirin diye uyarı amaçla gönderilmiş zaten belgeler verildi hastaneye ama dün mahvoldum valla atlatana kadar
akşam arkadaşımda kaldım o yüzden nete giremedim
nerdesinizzz :elis:

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.441
Bu babalara da kıvırmadan olmuyo nedense.O tür belgeler bir kere gelir bi daha gelmez.Allah bir daha yaşatmasın.Sınavlar nasıl gidiyor bunları düşünme artık.:huhuu:

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
metiscim ben anlamadım ne belgesi bebeğim....
ayserim evden çıkmadım bugün biraz temiz yalik yaptım bir ara girdim nete ama sen yoktun

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.441
Zuzum geldinmi demek evdeydin bende gezmektedir diyordum hava güzel ya.bende çok yoruldum yarın misafirlerim var biraz hazırlık yaptım.
Şinci sen bi çay ver az laflayıp dinlenelim o zaman

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
Hoşgeldin abla evdeydim valla biraz temizlik yaptım çıkasım yoktu dışarıya valla abla daha yemek yemedim birazdan yicez ondan sonra :dill:çay içsek:kptmya:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar