Zuzunun Kahvehanesi:)))))))))))))))

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
Aramıza tekrar dönmene gelmene çok sevindim ZuzummmmmmAilene hoşgeldin canımmm:huhuu::huhuu::huhuu:

işte beklediğim kişiydin teşekkür ederim sılammmm canımsın çok teşekkür ederim okypete ve sizlerin sayesinde dönmeye karar verdim sanal alemde olsa kimlerin arkadaş olup olmadığını anladım iyi listemde sende varsın sılam:)

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
ooo büyükçekmece güzeldir yazın annemle hafta sonları gideriz albatrosa büyükçekmeceye siteler var orda yazlıklar falan....

canım ben bakırköy tarafındayım diyim bahçelievler civarı bilirmisin oraları

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Ne demek birtanem tekrar aramıza döndüğün için inan hepimiz çok sevindik aile arasında ufak tefek anlaşmazlıklar olur önemli olan bunları unutup geride bırakarak tekrar aile olduğumuzu hatırlayıp yeni günlerimizi buna göre yaşamak değilmi canım evet sanalda olsa çok güzel dostluklar kuruluyor benimde sanalda olsa asla vazgeçemeyiceğim dostlarım oldu bunların arasında sen de varsın canım tekarar aramıza hoşgeldin canım

Trend

Daimi Üye
Tepki
1.072
ooo büyükçekmece güzeldir yazın annemle hafta sonları gideriz albatrosa büyükçekmeceye siteler var orda yazlıklar falan....

canım ben bakırköy tarafındayım diyim bahçelievler civarı bilirmisin oraları

Babanem Büyükcekmecede oturuyor. Evet Albatros sahane, biz de gidiyoruz oraya sIK sIk. Bakarsin reelde de tanisiriz.
Bakirköy bi kere gitmisdim ama 10 sene filan olmustur. Alisveris yapmistik Annemlerle.

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
Ne demek birtanem tekrar aramıza döndüğün için inan hepimiz çok sevindik aile arasında ufak tefek anlaşmazlıklar olur önemli olan bunları unutup geride bırakarak tekrar aile olduğumuzu hatırlayıp yeni günlerimizi buna göre yaşamak değilmi canım evet sanalda olsa çok güzel dostluklar kuruluyor benimde sanalda olsa asla vazgeçemeyiceğim dostlarım oldu bunların arasında sen de varsın canım tekarar aramıza hoşgeldin canım

canım benim tabiki kırgınlıklar olabilir önemli olan bunları aşmak ve bu sürede kimlerin beni sevdiğini ve kimlerin gerçek olduğunu gördüm bana burda kendi arkadaşlarım yeter onlarda belli zaten saydıklarım biliyorsun gerisi önemli değil

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar