Zuzunun Kahvehanesi:)))))))))))))))

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.441
evet ne kadar korkak olduğumu duymuşlar demekki korkularımı yenmem için çabalıyorlar:deli:

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
iyigeceler40.gif

IsheNuR

Daimi Üye
Tepki
1.116
geldim ablacım:panter: ya halam hastaydı ya benim o hstnden yeni çktı ankarada ama hala... bu hafta sonu olsn istyodm halam olmadgı içn olmadı öbr hafta sonu benim snawm war diğer hafta sonuda dayım müsait değilmiş napcam blmyorm ya bi türlü bi araya gelinemedi iştee öbür hafta sınawa girmemeyi göze aldm eger olrsa bşka çarem yok:uzgun::lala:

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
geldim ablacım:panter: ya halam hastaydı ya benim o hstnden yeni çktı ankarada ama hala... bu hafta sonu olsn istyodm halam olmadgı içn olmadı öbr hafta sonu benim snawm war diğer hafta sonuda dayım müsait değilmiş napcam blmyorm ya bi türlü bi araya gelinemedi iştee öbür hafta sınawa girmemeyi göze aldm eger olrsa bşka çarem yok:uzgun::lala:

canım benim böyle aksilikler olabiılır kasma kendini sakın sınava girmem falan deme sınavına giriyosun dayında müsait olunca haber verir öyle yaparsınız geç olsun güç olmasın bunda da vardır bir hayır

IsheNuR

Daimi Üye
Tepki
1.116
öylede iki aydr bekletiyoruz karşı tarafı çok ayıp oldu:uzgun: hadi yüzüksüz sözlüm bişey demiyo bn beklerim diyoda ailesi sürekli skştryomuş en azından bi yüzük takılsın diye sınawa girmesemde daha snra girebilme imkanım war o yuzden düşündüm :ayk:

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
öylede iki aydr bekletiyoruz karşı tarafı çok ayıp oldu:uzgun: hadi yüzüksüz sözlüm bişey demiyo bn beklerim diyoda ailesi sürekli skştryomuş en azından bi yüzük takılsın diye sınawa girmesemde daha snra girebilme imkanım war o yuzden düşündüm :ayk:

o zaman ailene söyle dayınsız olsun desinler kızın sınavı var şu hafta yapmamız lazım karşı taraf sıkıştırıyo desin

IsheNuR

Daimi Üye
Tepki
1.116
ama dayımsızda olmaz halamı bekleyip dayımın olmamasını göze alırsam dayım bozulur kendiside belirtmişti zaten bende bulunmak istiyorum mtlaka diyee :ilknur::uzgun: kafam o kadar karışuk ki ne zormuş bu işler ya insan içine girince daha iyi anlıyor walla:acep::zonk:

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
o zaman biraz daha bekliceksin canım durumu izah edin karşı tarafa dediğim gibi geç olsun güç olmasın vardır bunda da bir hayır bekle 2-3 hafta diye daha sakin stressiz olursun güven bana

IsheNuR

Daimi Üye
Tepki
1.116
doğru söylüyosun ablacım bnde böle olmasını istemiyorumda 2 aydr aynı şeyleri diyoruz o yuzden yuzum kalmadı artık aslında hata bizimkilerde hiç önemsemiyolar ankaradakiler şuan gelebilirler ama gelmiyolar işte bi wurdumduymazlık war çok moralm bozuluyo:uzgun:

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
bozma morelini sen benim dediğimi dinle şimdi güzelcene sınavın için hazırlan sonrada güzel güzel sakin kafayla sözü yaparsınız ALLAH'ın izniyle

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
sakın moral bozmak yok kızıyorum ama herşeyin hayırlısı be canım ala ala sen bozmucaksın morelini

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar