Zuzunun Kahvehanesi:)))))))))))))))

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
ayy canım yaa
şu hastalıktan sonra mı iyice nazlandı

Nazlanmak ne kelime Hülyam şuna hastalığını çok iyi kullanıp hayatı iyice çekilmez kılmaya başladı diyelim öyle ki adam diyoki ben durdum düşündüm en çok beni ne sinirlendiryo buldum dedi bende neymiş dedim istediğim şey anında olmayınca sinirleniyorum diyo neyse bizde istediğini saniyesinde değil saliyesinde yapıyoruz neymiş bizimki sinrleniyomş kardeşleride aman diyo sakın bak sinirlenmesin ikinci bir krizde daha kötü olur diyolar ufffffffffffff öylesine morelim bozukki anlatamam kızlar yaa hiç bişey yapasım gelmiyor

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.521
off sıla ,
bence bu şekilde olmaz kendisi için bütün insanıların hayatını zorlaşıtırıyor
hangi zamanda yaşıyoruz ya çocuk mu bu adam istediği anında olmalıymış:dertli:
bence önce pskolojik olark bir yardım alsın
sonrada herkesi rahat bıraksın
böyle baskımı olurmuş
alalh sabır versin sanada canım bulmuş senin gibi kadını zorlar artık iyicene sınırlarını:zopa:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Öyle diyorsunda zuzum bizimkinin inan çekilcek hali kalmadı
geçen gün gezmeye gittik eve gelirken dediki eve gittğimizde çay yap dedi bende tamam dedim eve geldikden 5dakika sonra çayı sordu bende dem alıyo dedim vay efendim bizimkinde birden bi sinir o anda bu çay istemş de niye getirmemişim bende dedim istedinde anında olcak şey var olmıycak şey var çayı çiğ çiğ mi içeceksin dediğimde ben senden o sırada çay istiyorsam o anda gelicek yaratıcı olucaksın oanda hazır değilse sallama çay yapıcaksın diyince resmen sinir harbine girdim yaaa sen böyle bir cevap karşısında naparsın zuzum bizde tartışdık haliylen bana gecenin 11de diyoki çık dışarı sakinleş bende karşımda olmasan sakin olurum diyince bizimki çıkdu dışarıya aradan 5dakika geçmedi ablası aradı beni bizimki çocuk gibi aç telefon ablanda şikayet et arkasından da erkek kardeşi arıyo oda diyo aman diye kafayı yicek duruma geldim inanın yaa:uzgun::uzgun::uzgun::uzgun:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
off sıla ,
bence bu şekilde olmaz kendisi için bütün insanıların hayatını zorlaşıtırıyor
hangi zamanda yaşıyoruz ya çocuk mu bu adam istediği anında olmalıymış:dertli:
bence önce pskolojik olark bir yardım alsın
sonrada herkesi rahat bıraksın
böyle baskımı olurmuş
alalh sabır versin sanada canım bulmuş senin gibi kadını zorlar artık iyicene sınırlarını:zopa:

Hastanede doktorunuda söyledim eşim yapı gereği çok sinirli diye bundan böyle dahada sinirli olur dediğimde psikiyatriye yönlendirelim dedi ama bizimki kesinlikle gitmeyi kabul etmiyo Bilmiyorum hülyacım böyle nereye kadar gider artık adama laf bile edemiyorum çünkü çocuklarımda annecim babama bişey olur nolur bişey söyleme neyapacağımı bilmiyorum artık ya

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar