Zuzunun Kahvehanesi:)))))))))))))))

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.521
gerçekten mi
burda okullar tatil değil ama olabilir
geceden başlamış kar
çok yağmış
darısı başınıza:cikolata:

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
Günaydın ay ne güzel bir sürü gacı topiği şenlendirmiş:D valla burda da kar yok kızlar:zuzu:

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
başım ağrıyo be hülü dün başıma neler geldi bi bilsen giremedim nete o yüzden

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
Dün öğlen kalktım kahvaltı yaptım falan sonra annemle dışarı çıktık gezdik falan sonra ben eve geldim c.tesi günü saç boyası almıştım onları aldım kuaför arkadaşıma gittim saçlarımı boyatmaya neyse boyattım saçımı falan arkadaşım fönde çekti güzel oldu baya saçlarım sonra eve geldim bi baktım komşular var evde hoşgeldin beşgeldin yaptıktan sonra tabakları falan topladım türk kahvesi yaptım bunlara neyse o ana kadar bişiyim yoktu sonra hafiften bir başğrısı tuttu beni sağdan sağdan alnımda damarlar falan fırladı ama ben tabi umursamıyorum neyse bu gelen komşulardan bitanesinin de kocası rahatsız günlerdir evde yatuyo tam kalktılar ben dedim 5 dk geçmiş olsun diyim dedim çıktım yukarı aızıcık oturdum konuşuyolart ama benim kafa uçtu birden ter boşaldı baktım fena oluyorum dedim ben kalkayım yarın işe gidicem dedim eve geldim anam ben eve geldim hemen yatağıma yattım baktım midem bulanıyo wc gittim bir kustum ama sesim çıkmıyo kusmaktan içim dışıma çıktı resmen tuvalate yığılıp kaldım rengim bembeyaz olmuş tabi bizimkiler içerde haberleri yok sesim çıkmıyoki haberleri olsun neyse elimi yüzümü yıkadım içeri girdim babam dedi kızım rengin bembeyaz ne oldu dedim kustum başım fena yattım anneannemin kucağına dedim oku anneannem dedi sana nazar değdi zaten sen kahve getirip götütürken seni süzüp durdular dedi sonra kadın esnemekten zor okudu kadının midesi kalktı öyle nazar varmış ama ben çok fena oldum sesim çıkımıyo neyse anneannem okudu ve ben anında iyi oldum yani diceğim nazar beni yere serdi resmen yaaa mahvoldum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar