Zuzunun Kahvehanesi:)))))))))))))))

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
napıyon kuzum bugün avukata gitti dilekçeyi yazdırmış yetişirsede adliyeye verecek dilekçeyi

iyiyim ne yapayım çalışıyorum tatlım ya çiğdem nasıl bu hale geldiniz sevmiyomuydu bu adam seni nasıl mahkemeye verir dilekçeyi yaaa nasıl oldu o gün çıktın konuşamadık

cigdemel

Daimi Üye
Tepki
418
kuşum 13 ocakta perşembe günü oturduk konuştuk biz adam hayatından bezmiş ben seni mutsuz görmek istemiyorum benimle daha zor olacak hayatın benim başımda bi sorunlu ana burdumduymaz baba sorumsuz kardeşim var biri çıkmazsa biri dert olacak başıma zaten bi beklentim kalmadı herkes kesti umudunu sende sil beni diyor kendileri. ben oturdum konuştum efendi efendi zorluklar herkes için vardır kimsenin hayatı kolay değil ama biz olabilirsek aşabiliriz bunları falan diye.. sonrasında yine karamsar karamsar biz girsek aynı evin içinde doğru düzgün eşya yok düğünün olmadı eksikler çok bunların hepsi sıkıntı çıkaracak bize yarın eve misafir geldiğinde biz bi yere gittiğimizde için ezilecek bir gün susarız iki gün susarız sonra sen patlarsın ya da ben patlarım seni üzmek istemiyorum haketmiyosun bunları dedi..
ya ben bi sabırlı konuştum bi sabırlı konuştum kendime şaştım anlayacağın...
en sonunda pazartesi başlatalım dedi iyi dedim..
o gün milat oldu arkadaşım anlayacağın bugün dilekçeyi yazdırmış yetişrsede adliyeye gider..
sabah mesaj attım artık aramamın bi anlamı yoktu çünkü avukata ne kadar az görür ne kadar az duyarsam sesini daha iyi olacak
ne zaman gideceksin çabuk sonuçlanması için benim gelmem gerekli mi anlaşmalı olarak gözükmesinde fayda olacaktır birde ev adresini değil iş adresini ver bilmiyorsan gönderirim evden ayrılıyorum mesajımı aldığında dönüş yaparsan süreçte kopukluk olmasın dedim..
cevap: adresi bilmiyorum yeni geldim avukatın yanına nereye gideceksin sen saçma saçma iş yapma anlaşmalı işini bilmiyorum daha konuşmadım avukatla demiş..
bende ona cevap yazdım: mevzumuz bu değil ikimizde değişiyoruz artık umursadığını sanmıyorum ama merak etme dava süresince ortaklıktan kaybolmam korkun buysa eğer rahatsız olma sadece evrak için haberin olsun istedim yazdım sonrasında aradı avukatın yanında adamında sesi geliyordu.. adresi verdim falan dilekçeyi görmem için fakslayın dedim gönderdiler son durum bu..
vazgeçtim artık savaşmak istemiyorum bende bunca zaman bunca şeyden sonra olmadıysa bişeyler Rabbim in isteği bu demekki ..

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
kuşum 13 ocakta perşembe günü oturduk konuştuk biz adam hayatından bezmiş ben seni mutsuz görmek istemiyorum benimle daha zor olacak hayatın benim başımda bi sorunlu ana burdumduymaz baba sorumsuz kardeşim var biri çıkmazsa biri dert olacak başıma zaten bi beklentim kalmadı herkes kesti umudunu sende sil beni diyor kendileri. ben oturdum konuştum efendi efendi zorluklar herkes için vardır kimsenin hayatı kolay değil ama biz olabilirsek aşabiliriz bunları falan diye.. sonrasında yine karamsar karamsar biz girsek aynı evin içinde doğru düzgün eşya yok düğünün olmadı eksikler çok bunların hepsi sıkıntı çıkaracak bize yarın eve misafir geldiğinde biz bi yere gittiğimizde için ezilecek bir gün susarız iki gün susarız sonra sen patlarsın ya da ben patlarım seni üzmek istemiyorum haketmiyosun bunları dedi..
ya ben bi sabırlı konuştum bi sabırlı konuştum kendime şaştım anlayacağın...
en sonunda pazartesi başlatalım dedi iyi dedim..
o gün milat oldu arkadaşım anlayacağın bugün dilekçeyi yazdırmış yetişrsede adliyeye gider..
sabah mesaj attım artık aramamın bi anlamı yoktu çünkü avukata ne kadar az görür ne kadar az duyarsam sesini daha iyi olacak
ne zaman gideceksin çabuk sonuçlanması için benim gelmem gerekli mi anlaşmalı olarak gözükmesinde fayda olacaktır birde ev adresini değil iş adresini ver bilmiyorsan gönderirim evden ayrılıyorum mesajımı aldığında dönüş yaparsan süreçte kopukluk olmasın dedim..
cevap: adresi bilmiyorum yeni geldim avukatın yanına nereye gideceksin sen saçma saçma iş yapma anlaşmalı işini bilmiyorum daha konuşmadım avukatla demiş..
bende ona cevap yazdım: mevzumuz bu değil ikimizde değişiyoruz artık umursadığını sanmıyorum ama merak etme dava süresince ortaklıktan kaybolmam korkun buysa eğer rahatsız olma sadece evrak için haberin olsun istedim yazdım sonrasında aradı avukatın yanında adamında sesi geliyordu.. adresi verdim falan dilekçeyi görmem için fakslayın dedim gönderdiler son durum bu..
vazgeçtim artık savaşmak istemiyorum bende bunca zaman bunca şeyden sonra olmadıysa bişeyler Rabbim in isteği bu demekki ..

ay canım benim ya üzüldüm valla sen o kadar ılımlı yaklaşmışsın ama tamamda sorun olabilir sen destek çıkıyosun işte destek çıktıktan sonra herşey aşılır bana göre yok sen hak etmiyosun falan hikaye bunun hayarına hiç mi bayan girmicek bıraksın bu işleri eğer seni sevseydi böyle davranmazdı bence sen o kadar ılımlı davrandın birde inanamıyorum ya üzüldüm valla ondan sonra hiç msj laştınızmı peki

cigdemel

Daimi Üye
Tepki
418
yok işte o mesajlaşma bugün oldu zaten bi saat öncesinde falan..
ben sevmediğine inanmıyorm köpek gibi seviyor çünkü bunu duyuyorum etrafındakilerden kendiside söyledi... söylenenin ne etkisi var dersen bir etkisi yok sevmeye bende seviyorum ama gidip ayrılacaz.. olmuyorsa zorlamanın anlamı yok diye düşünüyorum..

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
yok işte o mesajlaşma bugün oldu zaten bi saat öncesinde falan..
ben sevmediğine inanmıyorm köpek gibi seviyor çünkü bunu duyuyorum etrafındakilerden kendiside söyledi... söylenenin ne etkisi var dersen bir etkisi yok sevmeye bende seviyorum ama gidip ayrılacaz.. olmuyorsa zorlamanın anlamı yok diye düşünüyorum..

ya seviyosa neden böyle davranıyo peki ya sen bu kadar ılımlı yaklaşıyoken

cigdemel

Daimi Üye
Tepki
418
amannnnn..neyse düşüncesi ne yapmak istiyorsa kendi kararıdır artık bende insanım arkadaş..
yeni planlarım ayrılık, yeni ev, yeni işşşş
bakalım birincisi için harekete geçtik şimdi sıra diğerlerindeeee
Rabbim hayırlısı ile hepsini halletmeyi nasip eder inşallahhhhh

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
slm patenci hoşgeldin nasılsın canım?

hülya sorma ya pijamalarla fırladık evden kardeşim arabayı hızlı kullanmasın diye bende onla gittim kendisinde bişiy yok çok şükür ama arabada hasra var biraz neyse kendisine bişiy olması gece geldim aysere söyledim hülüye söyle merak etmesin diye ama sen çıkmışsın sanırım...

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
amannnnn..neyse düşüncesi ne yapmak istiyorsa kendi kararıdır artık bende insanım arkadaş..
yeni planlarım ayrılık, yeni ev, yeni işşşş
bakalım birincisi için harekete geçtik şimdi sıra diğerlerindeeee
Rabbim hayırlısı ile hepsini halletmeyi nasip eder inşallahhhhh

çiğdem şimdi sen ayrı evemi çıkıcan

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
evet hülücüm aynen öyle naber?

çiğdem yok canım kardeşimin ark kaza geçirmişte bişiy yok anlat sen canım seni merak ediyodum zaten

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar