Zuzunun Kahvehanesi:)))))))))))))))

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.441
Evet Zuzu kadınlar mutfak eşyasına bayılır ama yinede sen arkadaşını daha iyi tanırsın
Bende hava güneşli ya evde durasım yok ama yemek yapmam lazımm

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
orası öyle bende takma diyorum ama bende takıyorum elde değil işte gayret ediceksin ben azıcık gayret etmeye başladım çalışmalara gayet başarılı gidio şu an bir kaç gündür morelmen kendimi yüksek tutuyorum nasıl başarıyosam aman maşallah :kptmya:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Maşallah diyeyim ozaman biriciğime aman nazar değmesin gülüm :eek:
Bende onu yapıyorum zaten bidenem çocuklarım için
Buarada nehediyesiymiş bu bakelım kime hediye alıcaksın gülüm
Ayser ablacım negüzel orası güneşli demek burası çok soğuuuuuukkkkk üşüyorummmm:ates::ates:

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
Maşallah diyeyim ozaman biriciğime aman nazar değmesin gülüm :eek:
Bende onu yapıyorum zaten bidenem çocuklarım için
Buarada nehediyesiymiş bu bakelım kime hediye alıcaksın gülüm
Ayser ablacım negüzel orası güneşli demek burası çok soğuuuuuukkkkk üşüyorummmm:ates::ates:

canım bugün evli bir arkadaşıma gidicem bizim oraya taşındı ama senelerdir gidemedim bide hafta içi doğum günüydü hem doğum gününü kutlucam hemde ev hediyesi alıcam ....

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
canım bugün evli bir arkadaşıma gidicem bizim oraya taşındı ama senelerdir gidemedim bide hafta içi doğum günüydü hem doğum gününü kutlucam hemde ev hediyesi alıcam ....

Negüzelmiş bugün misafirliktesin yani hediye almak da zordur ama değilmi birde kararsızsan bu daha zor oluyor ama zevkli kızsın vesselam güzel bir hediye alıcağına eminim bidenem

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
bak ya canım çekti iyice deminde burda bir arkadaş annesine tlf açtı anne mantı yap diye deli olcam hemen mantı yemem lazım akşama kilo da alırım ne güzel-kop-kop-kop-kop

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar