Zuzunun Kahvehanesi:)))))))))))))))

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
offf yaa çok zor bi durum çiğdem yaaaa ne ayrılabiliyosun ne de birleşebiliyosun ya ben unutmuşum sizin anlaşmazlığınız 3 şahıs kişiler yüzündemiydi bu kadar neydi sizi bu hale getiren anlatmada kısa bana hatırlatma yap ben unutkanım biliyosun

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.441
Çiğdem mevzuyu tam anlamadım ama ne karar vereceksen kendin ver

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.441
Bu konuda yapacağın şu eşin olacak kişiyi karşına alacaksın konuşacaksın.Eğer aranızdaki duygular sağlamsa birbirinize destek olarak halledersiniz.Ailelerinize şu mesajı vereceksiniz biz birbirimizi seviyoruz sevgimize saygı lütfen diyeceksiniz.Hayat eşle geçiyor aile ile geçmiyor.

cigdemel

Daimi Üye
Tepki
418
öylede bana diyorki soyadını taşıyacak olan sensin kadın olan sensin senin yapılandırman gerekiyor sonrasında ben mutsuz edersem ne istiyosan onu yapalım diyor ama bende gelsin aile ile konuşsun yapalım bişeyler diyorum iş bozulunca kardeşimin babamın ettiği lafları sineye çekemiyormuş paşam sen gel diyor.. bende restleşerek vazgeçerek bunu yapmak istemiyorum

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.441
Kardeşin karışmamalıydı.Paşana söyleyeceksin gelip babanla konuşacak ama kardeşini aradan çıkar.Babanlada önce sen konuş baba gelip konuşacak ama senden çekiniyır de.

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.441
Zor bir durum nikahta kıyıldığı için fazla uzatamazsın ama yinede gün doğmadan neler doğar bunu sen yine babanla açıkça konuşup duygularınıda anlatacaksın .Allah yardımcın olsun

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar