susun ulen ben fındığın keyfi yerine gelsin diye anlattım sizede malzeme çıktı
ariş benimde kaldı anacım mazgalda merak etme beyaz apartman topuklu ayakkabım hemide yenitanışmışım çocukta tiki zengin anam çok lüx bir yere gittik girdik mekana bizim çocuk girdi ben arkada kaldım bir baktım garsonlar tepeme üşüştü hanfendi bırakın biz yardım edelim çıkartırız diye
arişim senin yanında biri varmış en azından :hulya:
ariş benimde kaldı anacım mazgalda merak etme beyaz apartman topuklu ayakkabım hemide yenitanışmışım çocukta tiki zengin anam çok lüx bir yere gittik girdik mekana bizim çocuk girdi ben arkada kaldım bir baktım garsonlar tepeme üşüştü hanfendi bırakın biz yardım edelim çıkartırız diye
zuzu böyle olmuycak
sen önce tay tay durmayı ögren anacımmmm
Zuzu gözümde canlandırdım da o anı birden koptummm
evet panter başbaşa kaldık offf bacaklarım kitlendi yaa şu aptal laptopu bir değiştirsem ikide birde kapanıyo kapanmasın diye put gibi duruyorum
Ana başka bi yere bakim dedim bi geldim herkes uçmuş,iyi geceler diyim ben yine de:gulegule:
Kıyamam ben sana kuzum,kızlar bende müsadenizi isteyip az siteye bakıp yatsam
Ya o bu değilde bulaşık duruyo,yemek yemedim öğlen yediğimleyim.liste yapmadım yarın alışverişe çıkıcaktık eşimle:dertli:
Şu salak kadın yüzünden hiçbişey yapasımyok