- #5.441
Ariş belli olmuyo ki ben çarşamba test yaptım bişey çıkmadı haftaya mı yapsam dieğr testi cumamı yapsam diye düşünüyorum yine:dusun:
ya kan testi çabuk çıkıyo hem en sağlıklı sonuç onda çıkıyo yapsanıza
Ariş belli olmuyo ki ben çarşamba test yaptım bişey çıkmadı haftaya mı yapsam dieğr testi cumamı yapsam diye düşünüyorum yine:dusun:
Sende mi üşüyorsun bende de var ooooooo... Bir önceki hamileliğimde de çok üşürdüm yaz olmasına rağmen :ilknur::ilknur:
bi dahaki çalışmayı beklicez senden heyecanla
Hem de çok donuyorum resmen kış gibi..İçten içten geliyo üşüme..Battaniyeyi yakıp kızıma sarııp yatıyorum şu an hava güneşli ellerim ayaklarım buz gibi:iyyyy:
Ya dr.a mı gitsek yoksa:dusun:
ya fındık senin ilk çocukmu olucak yoksam varmıydı daha önceden çocuk
Canım sen adetinin gecikmesini beklemedin ki... En önemli şey adet gecikmesi test için.
Ay halam gelmesinde çalışma yapmayam kız :ilknur::ilknur:
Tamam o zaman ben sağlık ocağına ideyim ama onunda sonuç hemen çıkmıyoki ertesi gün gel diyolar
Var canım 4 yaşınd abi kızım var
Dur daha test yap sonra git
E dündü en son tarih,ozaman belli olur mu şimdi Ariş ne diyosun:ilknur:
Ya ilkinde öyle yaptım zaten de..Hani ultrasondan falan görüyo ya onlar onun için dedim
oh oh oh İnşallah hamlesinizdir kızlar halanız sizi ziyaret gelmediğine göre ben çok ümitliyim sizlerden hayırlı haberler alacağımıza kızlar
biyoooooooo bende mi hamile kalsam acep
:sılacık hoşgeldin naber
hayır çiğdem ben kalıcam hamile
:sılacık hoşgeldin naber
hayır çiğdem ben kalıcam hamile
Valla kızlar ben ilk hamile kaldığımda günüm 9gün geçmişti evimizn karşısında poliklinik vardı hemen gidip yaptırmıştım ve hamile olduğumu öğrendim benim ilk çocuğum ilk gecenin mahsulüydü9gün bekledim ne szi sorun ne beni diyim
iyide daha önce hamile kalmışın belirtilerini anlaman lazım ulen