Zuzunun Kahvehanesi:)))))))))))))))

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.294
İvit :kptmya::kptmya:

Belirtilerin var mı? ben akşam yine uyudum erkenden Belim dün feci ağrıyordu, şimdi geçti.. İçim hafif bulanıyor:kahve:

He kız ama dur bakalım daha test yapmadım :kptmya:

:findik::findik:

Dün akşam unutulmazı bile izlemedim desem akşam 9 da vurduk kafayı yattık kızımla inanılma zbi ağırlık vardı üstmde:uyku:

Bir de üşüme var gerçi onun hamilelikle alakası yoktur sanmıyorum içten üşüme geliyor Ariş:iyyyy:

:sim3::sim3::mendil:

fındığummmm nasıl kızımız güzel demiiiii :kptmya:

Çook maşallahın var Biyom,gözlerine hele bayıldım canım

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487

Dün akşam unutulmazı bile izlemedim desem akşam 9 da vurduk kafayı yattık kızımla inanılma zbi ağırlık vardı üstmde:uyku:

Bir de üşüme var gerçi onun hamilelikle alakası yoktur sanmıyorum içten üşüme geliyor Ariş:iyyyy:

:sim3::sim3::mendil:

Çook maşallahın var Biyom,gözlerine hele bayıldım canım

Sende mi üşüyorsun bende de var ooooooo... Bir önceki hamileliğimde de çok üşürdüm yaz olmasına rağmen :ilknur::ilknur:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Kasık ağrısı bende de oluyor fındık :dertli::dertli:

Aman ya olcak mıyım olmucak mıım valla bunalım yaşıyorum ya :sinifsinif: Kızlar bugün eşim test alcak. Yarın haberi veririm artıkın, herkes kurtulur :kptmya::kptmya:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.294
Kasık ağrısı bende de oluyor fındık :dertli::dertli:

Aman ya olcak mıyım olmucak mıım valla bunalım yaşıyorum ya :sinifsinif: Kızlar bugün eşim test alcak. Yarın haberi veririm artıkın, herkes kurtulur :kptmya::kptmya:

Ariş belli olmuyo ki ben çarşamba test yaptım bişey çıkmadı haftaya mı yapsam dieğr testi cumamı yapsam diye düşünüyorum yine:dusun:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar