Zuzunun Kahvehanesi:)))))))))))))))

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Bayram demeyin, ben ilk gün kayınvalidemlerdeyim :dertli::dertli:

İkinci günü anamlarda :dertli:

kaldı 7 gün geriye :dertli: Onda da evi toparlarım, birde Demet Akalın gelirse ona gidicem inşallah -kop-kop Kopmaya ihtiyacım var, hamile kalırsam da ayran içerim artık :kptmya::kptmya:

bayram da ilk gün bizim köye ve eşimin köyüne gideriz diğer günler de sap gibi evde otururuz heralde en azından ben otururum:ilknur:

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
söylerim:kptmya: ya bizde kalmaz zaten heralde altkatta kalır ama belli de olmaz işi bi kaç günlüğüne geldiyse bizde kalabilir...eşim gel bizde kalırsın demiş de bakalım ne yapacak...antikaynana bi kişiliğim...aslında bana bi zararı olmaz da ben sevmiyorum ya elimde değil

ya bırak ALLAH aşkına bir kaynana ne kadar iyi olursa olsun benim annemde kaynana olucak ama onu ayrı tutuyorum:kptmya: kaynanalar hep aynı:kptmya::kptmya:

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
bende izmire gelebilirim belki bayramda şimdi onun kavgasını yapıyoruz yok ya kavga etmeden duramıyoruz sinir etti beni yine ama sakin olmaya çalışıyorum şu an

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.294
Fındıkkkk ben sanki değilim gibi ya, yarın günüm. Gidip bugün kan testi yaptırtsam olur mu :mendil::mendil:

Günaydın kızlar.-hmm

Melek ne demek buyur gir içeri :sila:

Canım bana da bugün bi tarafım git bi test yaptır diyor karnımı da gördün ya bi yanımda bekle biraz daha diyor bilmiyorum.

Günlerimiz de aynı geçsin bi bakalım...

hoşgeldin ortak ha şöyle olmaz ama bu kadar ıhmal edilmezki kahvehane ulen giderim yakarım burayı ulen:kptmya::dertli:

Yine kaçıcam malesef canım..Kızım ıdışarı götürücem giyind,m süüslendim az daha zaman geçsin diye bekliyorum saat erken diye

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
ya bırak ALLAH aşkına bir kaynana ne kadar iyi olursa olsun benim annemde kaynana olucak ama onu ayrı tutuyorum:kptmya: kaynanalar hep aynı:kptmya::kptmya:

yani o beni kızı gibi göremez ben onu anne gibi....alt katta durması bile beni huzursuz ediyo sigara içiyorum mesela şimdi çat die kapıya gelir mi filan oluyo amann

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
fındığım yap ya ariş sen de yap negatif çıksa ne kaybedersiniz ki bi kaç güm sonra yine yaparsınız

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
bende izmire gelebilirim belki bayramda şimdi onun kavgasını yapıyoruz yok ya kavga etmeden duramıyoruz sinir etti beni yine ama sakin olmaya çalışıyorum şu an

Gel kız dolaşaakkk :kptmya::kptmya:

Canım bana da bugün bi tarafım git bi test yaptır diyor karnımı da gördün ya bi yanımda bekle biraz daha diyor bilmiyorum.

Günlerimiz de aynı geçsin bi bakalım...

Yine kaçıcam malesef canım..Kızım ıdışarı götürücem giyind,m süüslendim az daha zaman geçsin diye bekliyorum saat erken diye

:kahve: :kahve: :kahve:

valla bekle derim bende sana:) En az 1 hafta gelmezse halan:ilknur:

fındığım yap ya ariş sen de yap negatif çıksa ne kaybedersiniz ki bi kaç güm sonra yine yaparsınız

Ay ne bilem be İlknur ya çıkmazsa test düzgün :mendil:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar