Zuzunun Kahvehanesi:)))))))))))))))

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
pardonda iko hiç kimse olmuyo bakıyolar merak etme topik eskisi gibi değil:D herkes konulara bakıyo merak etme

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
evde bi sürü işim var eve gidene kadar hava kararıyo ev buzhane gibi resmen...sobayı yakıp direk oturmaya bakıyorum....bayramda işi bırakıcam diyorum daha patrona söyleyemedim...cuma kaynanam gelcekmiş köyden acaba ne kadar kalacak:kptmya: ne bilim sıkıldım herşeyden eve kapanıp hayatla bağlantımı kesip bi kaç gün yatmak istiyorum sadece

OP
zuzu44

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
hoşgeldin ortak ha şöyle olmaz ama bu kadar ıhmal edilmezki kahvehane ulen giderim yakarım burayı ulen:kptmya::dertli:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
ya fazla durmaz heralde ama ne bilim ya istemiyorum şahsen gelmesini ne yalan söyliyim:sim3:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Bayram demeyin, ben ilk gün kayınvalidemlerdeyim :dertli::dertli:

İkinci günü anamlarda :dertli:

kaldı 7 gün geriye :dertli: Onda da evi toparlarım, birde Demet Akalın gelirse ona gidicem inşallah -kop-kop Kopmaya ihtiyacım var, hamile kalırsam da ayran içerim artık :kptmya::kptmya:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
otursun oturduğu yerde yaaaaa ona benden slm söyle ikocan:kptmya::kptmya::kptmya:

söylerim:kptmya: ya bizde kalmaz zaten heralde altkatta kalır ama belli de olmaz işi bi kaç günlüğüne geldiyse bizde kalabilir...eşim gel bizde kalırsın demiş de bakalım ne yapacak...antikaynana bi kişiliğim...aslında bana bi zararı olmaz da ben sevmiyorum ya elimde değil

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar